11# Prejemanje slik med meditiranjem – kaj pomenijo?

Objavil Suzana Trnovšek dne

Z rednim meditiranjem lahko opaziš, da si pričel-a prejemati slike, ki jih morda ta trenutek še ne razumeš. Zgodi se ti lahko, da v trenutku zavedanja sliko pozabiš ali pa si jo zapomniš in ne veš kaj pomeni in sporoča. Danes te želim popeljati v razumevanje zakaj prejemaš slike med meditiranjem, kaj pomenijo in kaj z njimi?

1. Prejemanje slik med meditiranjem – razlaga

Z rednim meditiranjem aktiviramo zdravljenje našega trpljenja & telesa. Ravno tako pa vstopamo v svoj zavedni prostor, ki nas postopoma odpre višjemu zavedanju. Posledično se združimo z brezčasnim prostorom od koder se zlijemo vsi v eno. Tam ne obstaja prihodnost, sedanjost in preteklost tako kot obstaja na Zemlji. Realm od koder prihajamo nima linearnega časa ampak se razvija vse hkrati in naenkrat s kristalno jasnostjo in zavedanjem vsega.

Med meditacijo doživimo pogoste združitve z brezčasnim prostorom. Kadar se nam uspe zliti med meditiranjem s sabo, ostanemo brez misli, nastopi mir, močna osredotočenost, začutimo resničnega sebe, telo se sprosti in občutimo globino višjega in večjega v nas. Ta občutenja so znaki, da smo se zlili s sabo in z vsem kar nam je vedno na voljo. Posledično se zlijemo z brezčasnim realmom, ki nam v tistem trenutku prinese različne simbolike v obliki slik skozi naše zavedanje, ki nosijo sporočila.

2.Kaj slike pomenijo?

Slike prejemaš iz brezčasnega realma od koder prihajaš. Tam je vse jasno na kateri točki življenja si, kam potuješ, kam je potrebno iti, kateri izziv je potrebno preseči, kaj se je potrebno naučiti…V tem realmu pravzaprav vidiš svoje življenje v sedanjosti, preteklosti, prihodnosti in možnosti odločitev, ki ti spremenijo usodo.

Med meditiranjem se povežeš s tem realmom kjer prejemaš skozi slike vse kar potrebuješ vedeti tisti trenutek. Vsaka slika nosi sporočilo zate. Iz realma do vnosa v tvoje zavedanje se pretvori v simbolično sliko. Ta simbolika nosi sporočilo sedanjosti, prihodnosti, včasih tudi opozorila in vedno obstaja namen te slike. Načeloma preteklosti ne nosi razen, če je potrebno ozavestiti kakšno preteklo bolečo izkušnjo, ki jo pred tem nisi bil-a zavedna/zaveden in je pomembna za občutenje čustvene bolečine, da se lahko ozdravi.

Zatorej slike, ki jih prejemaš med meditiranjem so sporočila iz realma:

– ki ti pomagajo na tvoji poti

Lahko ti povedo kam se usmeriti, kateri korak narediti, kam se podati, kaj ustaviti ta trenutek ipd. Ena izmed slik, ki sem jo prejela je bila vožnja v pravo smer ampak po napačni strani. S Karmen sva vedeli, da sva na pravi poti ampak nama je slika predstavljala, da morava drugače k nečemu pristopiti saj bi drugače lahko stopili iz najini resnici. S spraševanjem sebe, vodnikov sva prišli do odkritja, da je sedaj nastopil čas, da se rojstno dnevne zabave najinega očeta ne udeleživa več.

Čas je bil, da pretrgava vzorec saj nikoli nisva čutili, da spadava tja. Ozavestili sva lekcijo, pristopili k odločitvi drugače, doživeli eksplozijo od očeta ampak lahko šli dalje z zdravljenjem saj sva presekali VELIK vzorec prilagajanja, podrejanja in še mnogo drugih detajlov, ki so nama s pravim pristopom spremenili življenje. Simbolična slika med meditacijo nama je pomagala stopiti na pravo pot.

– druge napovedi specifičnih trenutkov

Kaj se bo zgodilo, spreobrnilo, odprlo in tudi zaprlo, ozdravilo ipd. Primer: Prejela sem sliko kjer sem videla kako je iz tuš kabine odtoka s vso silo prišla na površje umazana voda. Izgledalo je kot fontana. Vedela sem, da gre za čustveno zdravljenje nečesa kar je boleče. Čutila sem po sliki, da se bo zgodilo naenkrat, s vso silo in res se je.

Že naslednji dan se je v meni prebudila kundalini energija, ki je potovala s vso silo na predel grla. Svojega telesa zaradi nadnaravne sile v meni nisem mogla zdržati zato sem brez moči ležala v kopalnici na tleh približno 5 minut. Ta sila je čistila predel grlene čakre s vso močjo in ob tem sem doživljala močne strahove saj je bil to moj prvi kundalini. Takrat se je naredilo močno čiščenje nečesa kar nisem vedela kaj se je zgodilo. Ampak slika mi je napovedala, da se bo aktiviral kundalini.

– napoved prihodnosti

S Karmen sva prejeli že veliko napovedi katere pa se nekatere uresničijo naslednji dan, druge čez nekaj mesecev, tretje pa čez nekaj let. Ne pozabi, da realm od koder prejemaš slike ne pozna časa zato prejemaš slike, ki se lahko uresničijo tudi čez nekaj let. Primeri: Karmen je prejela sporočilo, da je nekaj z najino spletno stranjo narobe. Naslednji dan nama spletna stran resnično ni delala. Prejela je tudi sliko kjer je videla sebe na pokopališču, ob svojem grobu. Kar je nakazovalo umiranje Karmen, ki ni resnična. Ta proces se dogaja še danes ampak je bila slika nakazatelj kaj se je začelo dogajati z rednim vstopom v notranjost.

– predstavijo tvoje čustvene bolečine

Simbolične slike nosijo tudi občutke, težine in lahkotnosti. Slike vedno delujejo živostne in so včasih pretvorjene v gibanje – kot bi gledal-a video posnetek. Vsako sliko lahko dobro občutiš in hkrati ozaveščaš kaj ti želi povedati. Velikokrat pa nosi sporočilo katera čustvena bolečina prihaja na površje in se bo pričela v nekaj dneh zdraviti. Primer: pokaže se ti slika jeznega moškega ob katerem med meditiranjem začutiš strah, grozoto v tem moškem, manipulacijo. Ta slika ne predstavlja, da te bo nekdo napadel ampak predstavlja čustveno bolečino, ki jo nosiš v sebi in se bo v prihodnosti ozdravila.

3. Simbolični pomeni

– Simbolične slike ne nosijo vedno dobeseden pomen. Primer: Če vidiš sliko križa in pokopališča ne pomeni, da boš umrla/umrl. Takšna simbolika lahko v tem primeru predstavlja prihajajočo smrt za neko prepričanje, ki ga nosiš v sebi. Če slika nosi pogleg občutek lahko v tistem ozavestiš za kakšno prepričanje gre.

– Nikoli ne prejmeš nekaj za naprej kar bi lahko zate predstavljalo grozoto. Prejela sem sliko preko katere sem videla izjemno veliko nesrečo večih avtomobilov hkrati. Zajela me je groza kaj me čaka in mislila, da me bo doletela nesreča. Kar pa se je pravzaprav zgodilo je, da so mi avtomobili predstavljali jezo, ki jo nosim v sebi in s katero se bom morala soočiti.

– Simbolike so lahko dobesedne kjer ti natančno povedo kaj je potrebno narediti. Takrat sledi temu ne glede na to, če ne veš tisti trenutek zakaj moraš to početi. Kasneje boš razumel-a.

4. Kako odkriješ simboliko

Simboliko odkrivaš s spraševanjem sebe kaj ti določena simbolika predstavlja. Pojdi čez detajl slike, občutkov in kaj se je pravzaprav v tisti sliki videlo, zgodilo, občutilo ipd. Prosi vodnike za pomoč ter uporabi Google. Jaz sem pričela z odkrivanjem simbolike preko Google kjer sem uporabila začetne stavke:

  • Spiritual meaning for…(opis ali ime simbolike)
  • Dream meaning….(opis ali ime simbolike)

S pomočjo interpretacij, ki sem jih našla preko spleta sem se naučila povezovati spletne intreprestacije z najinimi simboličnim slikami. Ni težko odkriti simbolično sporočilo, če te zanima in, če si želiš s prejeto simboliko skozi meditacijo pomagati. Saj ti lahko še kako prav pride na tvoji poti in v procesu transformacije.

Naj te ne bo stran negativnih simboličnih slik. Le-te ne predstavljajo grozne prihajajoče dogodke ampak predstavljajo čustvene bolečine skozi katere bo potrebno iti oz. jih ozavestiti. Seveda pa so tukaj še magične simbolične slike, ki ti prikazujejo kaj te čaka v prihodnosti. Te so seveda najlepše, vzpodbudne in jih je še kako dobro zapisati. Simbolične slike so lahko v določenih obdobjih močno prisotne, v trenutkih ko se mentalni raven zdravi pa lahko izginejo tudi za več mesecev. Sprejmi takšna stanja in se predaj prelepemu popotovanju rednega meditiranja.


Suzana Trnovšek

Suzana Trnovšek

Sem strastna raziskovalka problematik skozi astrologijo in k vsaki problematiki ali vprašanju pridem do dna. Pri branju astrološke karte ne napovedujem prihodnosti vendar razkrivam vzroke, razrešujem problematike, pogledam v globino situacij… ki na površini ali zunanjosti niso razumljive, ozdravljive ali razrešene. S sestro Karmen sva šli čez stiske na vseh področjih najinega življenja kar nama je podalo bogate izkušnje ter razkrilo praktične rešitve. Astrologija pa je postala rešiteljica v samem procesu, da sva se lahko pričeli osvobajati. In osvobodiš se lahko tudi ti s pomočjo te spletne strani, ki nudi najine izkušnje, praktične rešitve ter mojo astrološko pomoč.

0 Komentarjev

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja