Praktični nasveti za Sončev mrk – 2/7/2019 (veljajo za obdobje 12 mesecev)

Praktični nasveti za Sončev mrk – 2/7/2019 (veljajo za obdobje 12 mesecev)

Na temo sončevega današnjega mrka sem že napisala članek, ki si ga lahko prebereš TUKAJ. Vendar danes ti želim podati še nekaj praktičnih vpogledov/nasvetov, ki ti lahko pomagajo aktivirati novi začetek, ki ga današnji sončev mrk pričenja ponujati in ga bo ponujal naslednjih 12 mesecev. Saj so lahko ognjemeti srčnega razcveta zelo veliki, lepi in nam spremenijo naše življenje, če se naučimo pristopati k sončnem mrku, ki bo deloval skozi nas na naši srčni čakri.

Praktični nasveti zate za sončev srčni mrk:

1. Opazuj kje v svojem življenju nosiš preveliko navezanost – na nekoga ali na nekaj?
Vsi smo šli skozi trpeče se izkušnje v času otroštva in doživeli neke vrste pomanjkanja ljubezni. Zaradi česar še danes ihtimo in nekje grabimo neke vrste navezanost na nekoga ali nečesa. Navezanosti niso nikoli zdrave in prebudijo ogromno neravnovesja v našem življenju. Ta navezanost je težka bolečina, ki pa jo srčni sončni mrk želi razdreti saj nas pod tem čaka ognjemet srčnih darov.

Vendar naša navezanost je lahko zelo skrita in težko vidna zato si jo pomagajodkriti pri interpretaciji tvojih sanj, ki so lahko ta trenutek zelo izrazne in ti sporočajo kje se te naveze nahajajo…skozi astrološki vpogled, pri katerem ti lahko pomagam jaz odkriti kje je ta naveza…. ravno tako lahko odkriješ pri opazovanju česa se ta trenutek bojiš da bi izgubil-a, čemu se ta trenutek upiraš kar želi oditi iz tvojega življenja ali kateri neprijetni spomini ta trenutek prihajajo na površje.

2. Bodi pozorna/pozoren na dogodke povezane z domom. Sončev srčni mrk imamo v znaku Raka. V raku pa je doma Luna, ki nas poveže z našo materjo in/ali ženstveno energijo. Zato poglej kje so tvoje srčne želje bile zatrte v času odraščanja v družini – si morda izgubil-a mati ali pa tvoja mami ni imela časa zate? Ti tvoja mami ni posvečala veliko pozornosti ali le nista našla/našli skupnega stika z njo? Te tvoja mami ni znala imeti rada, si ji/mu bila odveč? Ali pa se je morda preveč navezala nate, se te boji izgubiti, nadzira in kontrolira tvoje življenje, ti ukazuje kaj je zate prav in kaj ne, ti vzbuja krivdo za njeno stanje, ti govori da bo zaradi tebe zbolela… Si morda odraščal-a s trdo očetovsko roko, ki je prekrila tvoje nežnosti, ženstvene kvalitete…Morda si moral-a postati trdna oseba in se ločiti od svojih srčnih želja ali pa si morala prevzeti “materinske” odgovornosti in hitro odrasti?

Morda pa ni nič od tega ampak spremljaš že od malega kako tvoja mati ne prejema spoštovanja od očeta, kako mu je podrejena, kako v družini ni prisotne ljubezni itd..Sončev srčni mrk ti prikazuje sedaj tvoje srčne rane, ki želijo ODITITi saj se pod njimi nahaja tvoja osvoboditev. Vse kar ni bilo iz tvojega zavednega ravena ozdravljeno iz časa otroštva se sedaj ponuja v tebi, skozi tebe ali zunaj tebe, da se ozdravi v tvoji notranjosti in, da vzorci ter bolečine, ki so se prenesle nate ter zaklepajo tvoj notranji mir  odidejo iz tvojega življenja.

3. Poglej svojo trenutno družino (če jo imaš) ter otroke
Kaj v tvoji družini ni v sozvočju, ali kje ni spoštovanja ali pa je morda prevelika navezanost ter strah pred izgubo morda kakšnega člana. Poglej tudi tvoj odnos z otrokom kje se nahaja kakšna “odvisnost” od nečesa ali nekoga ali pa primanjkuje dajanje/prejemanje osnovnih čustvenih osnovnih potreb (primeri: dajanje nežnosti, ljubezni, podpore, prijaznosti…)

4. Preveri tudi druge naveze
kot so navezanost v partnerstvu, prijateljskih krogih, s specifičnimi posamezniki, preteklimi partnerji/partnerkami, z okolico itd.

5. Daj pozornost tvojim čustvom in osnovnim čustvenim potrebam
spoznaj se s svojimi čustvenimi bolečinami, ki želijo biti sedaj izpuščene ven iz tvojega energijskega polja. Poglej ali nosiš bolečine, ko nisi prejel-a pohvale, da bi ti nekdo posvetil dovolj časa, ko so bila tvoja čustva ignorirana, ko so bile materialne stvari bolj pomembne kot ti, ko si bila za starše strošek, morda breme, nezaželjen-a ipd….

Pojdi sedaj v bolečino, odpri se ji saj ti ne bo nič naredila. Prav nasprotno, odprla te bo res globokemu karmičnemu zdravljenju in novemu življenju za situacijo, ki je bila dosedaj boleča.

Komentiraj

Zapri menu
×
×

Cart