2# Poveži se s sabo / s svojo resnico

Objavil Suzana Trnovšek dne

POVEZOVANJE S SABO JE VAJA, KI:

– umiri tvoj stimulativni um;
– te usmeri vase in prebudi živost v tebi;
– te poveže s tvojim bistvom, resnico ali lahko poimenuješ tudi dušo;
– te zlije s trenutkom zdaj – edini trenutek, ki pravzaprav obstaja;
– poveča tvoje zavedanje, jasnost, lastno moč in poveže s trenutkom v katerem nastopi zdravljenje ter spremembe;
– regenerira tvoje počutje, morebitno utrujenost in izčrpanost;

 

VAJA – POVEZOVANJE S SABO

  1. Enkrat na dan si vzemi čas zase ter se udobno namesti. Lahko sediš ali ležiš;
  2. Zapri oči;
  3. Globoko trikrat vdihni ter izdihni;
  4. Sedaj usmeri vso svojo pozornost v desno dlan in zadrži vso to pozornost na desni dlani za 15-20 min;
  5. Tvoja naloga je zadržati vso pozornost v dlani brez, da slediš svojim mislim;
  6. Ko zaznaš, da slediš svojim mislim, le nežno preusmeri tvojo pozornost nazaj na desno dlan;
  7. S časoma ali nemudoma se pojavi vibracija ali ščemenje na dlani, ki se širi po telesu. To je povratna informacija iz notranjosti, da se ti je uspelo povezati s sabo (s svojo resnico). Ko izgubiš vibracijo, izgubiš sebe in resnico;

 

OBRAZLOŽITEV VAJE

– Z usmeritvijo v tvojo dlan preusmeriš osredotočenost iz uma, v notranjost telesa oz. v sebe. Tako aktiven um izgubi moč, da lahko nadvladuje tebe. Prične se umirjati saj sedaj si dal-a osredotočenost v notranjost telesa – v svoje “bitje”. Um bo želel razmišljati in te popeljati v razmišljanje. Zato se lahko znajdeš med vajo naenkrat v razmišljanju.Ko se ujameš, da razmišljaš le nežno preusmeri pozornost nazaj v desno dlan. Včasih je lahko um zelo stimulativen zato redno uporabljaj temeljne, osnovne pristope, ki ti bodo pomagali, da boš lahko vajo uspešno izvajal-a ter doživela izjemno občutenje sebe in globokega miru;

– Vibracija oz. ščemnje, ki se pojavi ob tej vaji je znak, da si se povezal-a s sabo in stopila v trenutek zdaj. Samo v trenutku zdaj lahko doživljaš zdravljenje, spremembe ter transformacijo. Poistovetenje z umom te loči od trenutka zdaj in ustvari težave ter bolezni. Zato ta vaja poskrbi, da se ločiš od poistovetenja z umom.

– Ravno tako občutenje vibracije oz. ščemenja po telesu naznanja aktivacijo energetskega zdravljenja, ki se sprelevi v čustveno, miselno, celično ter fizično zdravljenje. To je kot bi aktiviral energetsko operacijo, ki bo ozdravila vse kar želiš ozdraviti oz. spremeniti skupaj z vsemi ostalimi temeljnimi pristopi.

– Globoki izdihi in vdihi pomagajo povečati koncentracijo. Vsak zaveden vzdih ter izdih poveča zavedanje, te usmeri v svojo moč, da lahko usmseriš pozornost v svojo dlan. Če imaš med vajo še vedno zelo močno stimuliran um, potem ponovno globoko vdihni, izdihni in nato usmeri svojo pozornost nazaj na dlan;

– V dlan se najprej usmeriš iz razloga, ker to je del telesa na katerem čutiš najhitrejšo povratno informacijo, da si se povezal-a s sabo. Vibracija se bo nato širila po vsem telesu.

– Oči zapreš iz razloga, da lažje osredotočiš svojo pozornost v desno dlan. Kasneje lahko to vajo izvajaš z odprtimi očmi, kjerkoli si in karkoli počneš. Izkoristi priložnosti kjer na primer čakaš kot so…na avtobusni postaji, pri semaforju, v čakalnicah ipd (izvajaj vajo z odprtimi očmi).

 

VAJO IZVAJAŠ 1x NA DAN

– Vajo je potrebno izvajati enkrat na dan zato, da postane tvoje življenje zavedno in da lahko vstopiš v svojo moč iz katere lahko izhajaš v izzivih. Tako transformiraš kakršnekoli dogodke v tistem trenutku. Za naju s Karmen je bila to ena izmed začetnih vaj, ki pa je postala del življenja in način delovanja skozi dan. Ta vaja te nauči kako biti tukaj in zdaj vsaki trenutek.

 

ZNAKI, DA SE TI JE USPELO POVEZATI S SABO

– občutki vibracije, ščemenja na dlani in drugih delih telesa;

– doživetje sebe brez ene same misli;

– globoka mirnost in svoboda od nenehnega razmišljanja;

– osvobajajoč notranji občutek z mirnostjo;

– širjenje vibracije po celem telesu – ponavadi so noge oz. podplati tisti, ki pričnejo močno vibrirati in nato ostali deli telesa;

– prijetna utrujenost – saj si se ločil-a od stimulativnega uma in odšla/odšel v sebe.

 

V prvih mesecih izvajanja te vaje sva s Karmen velikokrat med vajo zaspali kar je bil znak najine globoke utrujenosti od nenehnega razmišljanja in poistovetenja z umom. Vaja naju je popeljala v mirnost, občutili sva utrujenost in se prepustili zelo prijetnemu popoldanskemu spancu. S časoma se je telo spočilo, regeneriralo in um ni več izrabljal naju zato med vajo nisva več zaspali. Če zaspiš med vajo tudi ti vedi, da je to del procesa in regeneracije. Prepusti se spanju tudi ti.

 


Suzana Trnovšek

Suzana Trnovšek

Sem strastna raziskovalka problematik skozi astrologijo in k vsaki problematiki ali vprašanju pridem do dna. Pri branju astrološke karte ne napovedujem prihodnosti vendar razkrivam vzroke, razrešujem problematike, pogledam v globino situacij… ki na površini ali zunanjosti niso razumljive, ozdravljive ali razrešene. S sestro Karmen sva šli čez stiske na vseh področjih najinega življenja kar nama je podalo bogate izkušnje ter razkrilo praktične rešitve. Astrologija pa je postala rešiteljica v samem procesu, da sva se lahko pričeli osvobajati. In osvobodiš se lahko tudi ti s pomočjo te spletne strani, ki nudi najine izkušnje, praktične rešitve ter mojo astrološko pomoč.

0 Komentarjev

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja