Pomoč bolnikom v vegetativnem stanju ali s popolno paralizo telesa

Bolniki, ki so v vegetativnem stanju so bolniki, ki nimajo komunikacije z zunanjim svetom - ne morejo komunicirati, se premikati, govoriti in izgleda kot, da niso več prisotni oz. kot da se ne zavedajo ničesar kar se dogaja okoli njih. Medtem, ko bolniki s paraliziranim celotnim telesom se ravno tako ne morejo premikati in nekateri tudi komunicirati z zunanjim svetom  - v celoti ali delno.

Vegetativno stanje ali celotna paraliza telesa velikokrat nastane zaradi:

  • avtomobilskih ali drugih nesreč;
  • krvavitev v možganih ali možganska kap;
  • redka bolezen ali močna infekcija;
  • druge nesreče ipd

Takšni bolniki so v nekaterih primerih smatrani kot, da niso več pri zavesti saj se ne odzivajo na ničesar zunanjega. Deluje kot, da so na pol mrtvi. Njihove odzivnosti - fizične, čustvene kot tudi verbalne so nične vendar pod to ničnost se nahaja zavedno stanje človeka. To pomeni, da je bolnik v takšnem ohromljenem stanju še vedno zelo zaveden kaj se dogaja okoli njega kljub temu, če gre za možganske močne okvare. Človek je duša, energija, ki je večno vitalna, živa in zavedna vsega. Vendar zaradi možganske okvare ne more predati svojega zavednega stanja skozi možgane. Duša postane ujeta v svojem telesu, ti ne more sporočiti, da je tukaj, ti ne more pokazati znake zavedanja vendar te zelo dobro sliši, razume in je jasno zavedna vsega kot si ti ta trenutek. Želi ti to sporočiti vendar zaradi energijskih blokad, ki onesposobijo normalno možgansko delovanje, ne more.

Z bolnikom vstopim v kontakt s pogovorom skozi

  • vpogled v njegovo osebno astrološko karto - preko astrologije si ogledam dan, ko je nastopilo vegetativno stanje ali popolna paraliza za lažje razumevanje kaj se je tisti dan na energetskem ravenu dogajalo. Ta del je pomemben za ozaveščanje njegovih največjih energetskih blokad, ki hromijo njegovo zdravje.
  • ogledam si skozi astrologijo tudi trenutne energije, kaj bolniku sporočajo in izpostavljajo. Skozi astrološko branje prejmem tudi navodila za bolnika, ki so pomembna, da jih sliši in prejme, da se zdravljenje lahko prične.
  • bolnika naučim kako se prične zdraviti od znotraj. Podam mu vaje, ki učinkujejo na njegovo zdravljenje. Bolniki v vegetativnem stanju so lahko v notranjosti zelo prestrašeni, zato jih naučim kako se umiriti ter kako aktivirati njihovo zdravljenje. Ne glede na to, če se bolnik ne more odzivati na moje besede ali deluje kot, da me ne sliši, ga popeljem skozi učenje zdravljenja njegovega stanja od znotraj. Vse kar mu sporočim me dobro sliši, razume in že lahko uporablja vsa navodila in vaje tisti trenutek.
  • podam mu vse za zdravljenje njegovega vegetativnega stanja ali popolne paralize. Tako se prične njegovo zdravljenje od znotraj že tisti trenutek.
  • z najbližnjimi - torej z vami - predelam pomembnosti in korake za vas kateri lahko močno pripomorejo k zdravljenju bolnika. S klikom TUKAJ pa lahko najdeš nasvete kako mu lahko ti pomagaš že danes, ta trenutek.

*Ob bolniku potrebujem manjšo mizico s stolom za prenosnik, ki mi služi za ogled astrološke karte ter wi-fi povezavo. Astrološko karto imam ob sebi kot velik pripomoček k razreševanju njegovega stanja.

Program - kako poteka moje vodenje in učenje

1. Najprej usmerim vso osredotočenost v bolnika.

Podam se v njegovo astrološko karto, mu obrazložim kaj se je v njegovi notranjosti dogajalo v času, ko je iz zdravega stanja odšel v popolno paralizo oz. vegetativno stanje. Nato se usmerim v trenutne energije za katere mu obrazložim kako je najbolje sedaj pristopiti k njegovemu zdravljenju od znotraj. Bolnik prejme razumevanje njegovega stanja. Pri tem delu se načeloma bolnik lahko v notranjosti umiri, sproti, ozavesti vzrok za njegovo stanje kot tudi pridobi razumevanje, da se ima moč ozdraviti.

2. V drugem delu se podam v vodenje kako se lahko bolnik prične zdraviti sam, s svojim zavedanjem od znotraj.

Bolnik lahko ne glede na zdravniško zdravljenje aktivira sam svoje notranje zdravljenje. Tako prične zdraviti od znotraj telesa vse kar ga je pripeljalo do tega stanja. Naučim ga kaj narediti, kako se naj zdravi, na kakšen način, kaj naj skozi dan naredi iz notranjosti, kje naj bo njegova pozornost. Obrazložim mu vsak podroben korak zakaj naj določeno vajo naredi in kako mu pomaga pri zdravljenju. Vaje katere mu podam niso fizične, niti verbalne ampak so vaje z njegovim zavedanjem, ki je aktivno ne glede na to, da je bolnik v svojem telesu ujet, nepremičen - to pomeni, da jih lahko izvaja.

3. S pomočjo astrologije mu obrazložim kako bo njegovo zdravljenje potekalo oz. delovalo

Bolniku obrazložim ali bo zdravljenje močno delovalo na njegova čustva, mentalni raven ali bolj fizični obliki v smislu občutenja kakšnih bolečin ipd. Skozi astrologijo mu obrazložim kako hitri so lahko odzivi zdravljenja z vajami katere podam - bodo zelo hitri, postopni ali pa bodo vidni čez določeno obdobje.  Takšna obrazložitev mu lahko pomaga pri tem, da ne hiti, se ne muči, ni zafrustriram, se preda izzivom in se z osredotočenostjo usmeri na vaje, ki uspešno aktivirajo zdravljenje od znotraj.

4. V zadnjem delu se posvetim vam, najbljižnjim

- predelamo bolnikovo stanje iz vašega pogleda - kako doživljate vi njegovo stanje, kako se odzivate nanj ipd.. Nato odgovorim na vaša vprašanja in podam vse smernice za vas. Tudi najbližnji igrate zelo močno vlogo pri njegovem stanju oz. mu lahko zelo pomagate k hitrejšemu zdravljenju. Naučim oz. odvodim vas kako in na kakšen način.

Z mojo pomočjo se bolnik nauči aktivirati zdravljenje korenov, ki so povzročili to stanje. Zdravljenje korena pa zdravi njegovo telo oz. vegetativno stanje.

Naroči pomoč tako, da izpolniš obrazec spodaj

ali piši na suzana@ozdravitezave.si

PODATKI BOLNIKA

V ceno niso vključeni potni stroški. Določijo se naknadno glede na lokacijo bolnika. Za prvi obisk priporočam do dve uri svetovanja, analize in učenja. Če je bolnik v bolnišnici in omejen na obiske, potem sta potrebna dva obiska, ki sta krajša (v tem primeru se dogovorimo preko telefona za razporeditev časa). Pomembno je, da je prostor kjer opravim vso analizo, vodenje in pogovor z bolnikom miren, brez motenj in v privatnem prostoru. Ob prejetem obrazcu, vas v roku 24 ur pokličem, da se dogovorim z vami za ostale podrobnosti. Nato vam pošljem ponudbo. Ob plačani ponudbi, se datum in ura pomoči bolniku uradno potrdi.