Pester mesec je pred nami – September 2019

Pester mesec je pred nami – September 2019

Mnogi smo to pestrost že pričeli doživljati in še jo bomo doživljali skoraj celi mesec. Naj ti to pestrost pomagam razsvetliti, predstaviti, razložiti, te usmeriti zato, da ti bo lažje.

Ta mesec nam bo razkril kje nekaj idealiziramo in kaj je realnost. Predvsem lahko ob tem, ko je naša iluzija razkrita skozi realnost, doživimo razočaranja kot tudi občutke nesigurnostI, strahu, nemoči in jezo. Vendar ne skrbi, to so razočaranja, ki nam pomagajo v življenju ozdraviti iluzije ter vstopiti na pravo kot tudi prizemljeno pot. Naša naloga bo tudi marsikaj izpustiti nekaj kar smo mislili, da je bilo za nas ter narediti preusmeritev.

Ravno te dni se je pričela pestrost, ko gre za ljubezen, denar, ljubezen, vrednost, lepoto ter obilje. Venera je pogledala nasproti planeta Neptun. Kar pomeni, da idealnost oz. iluzija, ki smo jo pripisali sebi ali drugemo bo razkrita. Življenje nam prikazuje kakšna je resnica. V tem primeru kje nosimo še v sebi občutke manjvrednosti, kje nimamo razjasnene svoje vrednosti, kje se bojimo določiti cene svojega dela, kje idealiziramo partnerja ali ljubezen, kje idealiziramo na splošno nasprotni spol, kje idealiziramo sebe ali kje sodimo sebe. Energije v Devici gledajo na Neptun v Ribici. Kar pomeni, da lahko zaznamo kje svoje telo, svoje delo sodimo in ne sprejemamo. Ta sodenja lahko kot refleksijo prejmemo od drugih oz. zunanjega sveta. Občutek, ki se pojavi, ko je nekaj popolnoma drugače kot je izgledalo, je lahko zelo neprijeten zato je pomembno, da se z njim soočimo. Ker pa imamo tokrat energetsko podporo Saturna, pa lahko na bolj prizemljeni način zaznamo te sodbe, iluzije, razočaranja. Saturn nas vodi ter uči k sprejemanju, zdravljenju, soočanju, občutenju razočaranj ter k odraščanju na nekem področju življenja v katerem smo živeli ter privlačili iluzijo. Saturn ne želi, da še naprej živimo v neresnici ampak želi, da stopimo na realna tla. Le tako lahko kaj nato spremenimo.

Že pa se v teh dneh približuje novi vpogled v iluzije, ko gre za komunikacijo ter naše misli. Odkrijemo lahko kje nismo pri izražanju dovolj natančni, iskreni ali pa preveč posplošeno nekaj govorimo. Ali pa zaznamo naenkrat v sebi misli, ki nas popeljejo v strah. Nasprotnik ali situacija nam lahko pokaže kje se to nahaja v nas in nastane lahko nesporazum. Ponovno je lahko tukaj razočaranje vendar pomembno je komunikacijo na detajlni način popraviti, razrešiti ter sprejeti napake pri sebi. Energija device od nas zahteva, da smo natančni, podrobni, detajlni in ne vstopamo v podrejenosti, ki so pri Devici zlahka izražene. Saturn pa nam bo med tem podal “bergle” zato, da bomo to rešili z oporo stabilnosti in, da bomo našli pravi ter zreli način izražanja. Saturn strmi k odraščanju in nas včasih potisne čez strahove. Česar se bojiš sedaj izraziti, je dobro, da tudi storiš.

Nato imamo novi vpogled v naše iluzije. Kot je kje še vedno deluje naš ego, ko gre za naše telo, naše delo, vsakodnevna opravila. Nastane lahko kakšen ego boj, ki razkrije kje druge nadvladujemo ali se podrejamo. Kajti ego lahko deluje vedno v obe smeri. V podrejeni način ali nadrejeni. Oboje je bolečina na kateri se ego hrani ter dobiva moč. Sonce nam bo razsvetlil egoistična obnašanja kot tudi občutke podrejenosti. Ker pa bo Sonce pogledal na Neptun pa se nam lahko osvetlijo tudi naši strahovi. Saturn v Kozorogu bo dajal oporo kar pomeni, da lahko kakršnekoli fobije, napade strahu tokrat ozdravimo. Če pridejo na površje, dihaj glasno, osredotoči pozornost na prsni koš in tako se bo zdravil v tistem trenutku tvoj strah.

Sledi še eno skeniranje naših bolečin skozi iluzije. In sicer Planet Mars bo pogledal nasproti Neptuna. Razkrili bomo kje še vedno jezo nosimo v sebi do nekoga ali nekaj. In sicer ta jeza je zelo skrita v nas in nismo jo zavedni. Vendar ta astrološki aspekt nam jo bo pomagal razkriti. Razkrije se lahko na način, da nas nekdo izzove ali napade in v nas se prebudi speča zver. Ali pa se enostavno nekega dne prebudimo z jezo za katero ne vemo od kod izhaja. Pomembno je, da to jezo čutimo z zavedanjem saj se le-ta zdravi. Pomembno pa je ozavestiti tudi to, da pod vsako jezo se nahaja strah. Zato je naša naloga, da poizkusimo iti globlje.

Planet Saturn nam bo zelo stal ob strani kar me resnično navdihuje. Pri tem je od nas zahtevana zadostna prizemljenost, da lahko lažje rešujemo vse prihajajoče izzive. To je ena izmed astroloških postavitev, ki nam bo pomagala najprej videti ideale, iluzije, sodbe v sebi, do sebe kot tudi do drugih. Ampak hkrati nam bo pomagal prizemljiti naše bistvo z reševanjem vseh čustvenih bolečin, ki so povzročili ideale ter vse ostalo. Več čaker se lahko v nas sedaj prizemlji. To so Srčna čakra (ki se že sedaj prizemljuje), Grlena čakra se(se je ravnokar pričela prizemljevati), Solarni pleksus ter tretje oko pa sta čakri , ki se bosta močno prizemljevali v naslednjih tednih. To pa je zelo pomemben del saj čakre morajo biti prizemljene, da delujejo, ko se odpro. Zemeljska čakra pa je osnova, ki bo opravljala veliko energetskega in podpornega dela, da prizemljimo svoje bistvo. Vso to prizemljevanje, ozaveščanje ter zdralvjenje lahko na fizičnem ravenu zelo čutimo. To pomeni, da lahko imamo glavobole, bolečine na srčnem predelu, težave z grlom ali celo angine, na splošno fizične bolečine, težave s trebušnim delom in težave s stopali. Za vse s kakršnimi koli boleznimi se lahko pripravite na zdravljenja, ki so lahko lepa vendar nosijo sunke izzivov med samim procesom. Bodite zavedni tega. Vsi, ki pa ste že v transformaciji zdravljenja od znotraj pa je lahko zelo globoko ter fizično občutno. Ne se ustrašiti, to je nekaj popolnoma normalnega v tem mesecu saj je Devica (naše fizično telo) na udaru “izziva” in dobre podpore zdravljenja. Moramo pa iti skozi.

Mesec bo pester vendar se ne potrebuješ bati kajti pestri aspekti nam ponujajo vedno osvoboditev. Živeti v idealih neresnice ter iluzijah je težko zato nam lahko s temi aspekti postane lažje saj bomo lahko prizemljili resnico. Ravno tako pa bodo pestre sanje. Kadarkoli nam planeti gledajo na Neptun, lahko doživimo tudi astralna potovanja, pomembne nočne sanje, razkrijemo skozi sanje iluzije, strahove ter ozdravimo nekatere čustvene bolečine. Tudi zbudimo se lahko ponoči ter nas naenkrat postane močno strah. V tem trenutku je dobro ozavestiti, da se je prebudila bolečina strahu. Bodimo v ozadju kot opazovalci in tako se nemudoma prične bolečina zdraviti. V trenutku, ko postanem zavedna strahu ponoči, strah izgine in v tistem trenutku takoj zaspim nazaj.

Pomembno je, da si dovolimo videti ter priznati iluzije kot tudi, da se soočimo s katerimi koli strahovi pridejo na površje. Za sabo že imam kar nekaj pestrih izzivov, ki pa so me osvobodili in naučili veliko – najprej zdraviti strahove pred napadi, nato so mi razkrili kje se ne izražam pravilno, zdraviti občutke manjvrednosti, zdraviti nejasnosti glede obilja…kar je vse na površje dvignila Venera. Moje telo, še posebej glava je doživela turbulentno zdravljenje. Glava se je tresla kot majhnemu dojenčku. Dovolila sem iti čez vse bolečine – fizične ter čustvene – in ob tem izpustila iz sebe ogromno težin. Zato se ne boj soočanj saj so tu, ker ti pomagajo priti do svobode.

Komentiraj

Zapri menu
×
×

Cart