Pri branju astrološke karte se posvetim problematikam, ki vladajo v partnerstvu in na intimnem področju. Problematike v partnerstvu se lahko nanašajo na kakršnokoli problematiko v odnosu kot je na primer...zakaj vladajo nenehni prepiri ali nasilje v odnosu..zakaj je izginila iskrica na intimnem področju...kaj je vzrok za nastalo nekomuniciranje....zakaj eden od partnerjev ne ihti po spolnih odnosih...ali zakaj vlada odvisnost od spolnega odnosa...zakaj se eden od posameznikov ne odpre partnerki/partnerju...ipd tukaj se lahko odpreta oz. odpreš v katerokoli širini problematike.

Zakaj je dobro odkriti problematiko v partnerstvu in/ali na intimnem področju?

V večini smo bili naučeni, da je vsako partnerstvo najprej sladko, nato pa sladkost skozi leta izgine. Zato večina partnerskih odnosov prav zaradi takšnega prepričanja in podobnih drugih prepričanj sprejema nesporazume v partnerstvu, ki s časoma privedejo do odtujenosti, ločitve, zamer, tudi varanj, nasilja in popolne odtujenosti v intimnem odnosu. Vendar naučeno še ne pomeni, da je tisto kar pa je resnica saj se večna "sladkost" oz. ljubezen v partnerstvu nahaja v globini odnosa.

Vsako partnerstvo v katerem vladajo težave kličejo po zdravljenju čustvenih bolečin v posamezniku, ki se morajo ozdraviti zato, da se težave v odnosu lahko ozdravijo. Vse iskrice so še vedno v posamezniku, le da so le-te prekrite z bolečinami, ki potrebujejo zavedanje iz ene ali obeh strani. Tako lahko partnerski odnos zacveti, se poglobi in zažari v vseh pogledih. Oba se tako odpreta zavednemu odnosu v partnerstvu, ki pa je lahko nato napolnjeno z brezpogojno ljubeznijo, čutnostjo, povezanostjo, toplino in prepoznavanje sebe v drugem človeku. Iz splošnega ali neaktivnega spolnega odnosa pa se odpre aktivna globina intimnosti, čutnosti in energetsko združenje v eno.

Ob predstavljeni problematiki, ki jo najprej proučim se hkrati poglobim tudi v astrološko karto in nato predstavim vzrok za nastalo problematiko. Par pripeljem do zavedanja kaj je vzrok za nastalo težavo. Nato nastopi obrazložitev in vodenje, ki vodi do ozdravljene težave z rešitvami.

Neizmerno sem vam hvalezna za vse nasvete in branje moje astroloske karte. V zacnem delu ste se z besedami ocitno dotaknili mojih globokih bolecin, saj so solze kar privrele na lica. Kmalu me je energija in zvok vasega glasu tako pomiril in dajal izjemno prijetne obcutke. . Verjetno lahko posnetek se veckrat poslusam, saj bi ga zelela poslusati se enkrat skupaj s partnerjem, da bo razumel, da ni on kriv, da nimam zelje po spolnem odnosu in da mi bo pomagal ozdraviti vse kar lezi globoko v meni. Hvala vam se enkrat za vse - izjemni ste. Š.

Hvaležna sem vam, iskreno hvaležna, da ste se z vašo ljubeznijo spustili v moje globine. Berem, berem in še bom brala vse kar ste napisali o meni, ker vaša zapisana beseda deluje zdravilno na mene. Odpirajo se spomini, bolečine, , dovolim si jih občutiti in to je šele začetek. Danes me boli v križu in grlu, tako močno delujejo zapisana sporočila. Hvaležna sem vam za njih. Upoštevam vaše smernice za zdravljenje in še se bom obrnila k vam po pomoč. Sedaj ste nama odprli novo pot, nazaj k svetlobi, nazaj k ljubezni. A