Parkinsova bolezen I vzrok & zdravljenje kronične bolezni na primeru Michael-a J. Fox

Objavil Suzana Trnovšek dne

Parkinsova bolezen je kronična bolezen, ki je označena kot neozdravljiva vendar to še zdaleč ni resnica. Res je, z zunanjimi pristopi je ta bolezen neozdravljiva. Vse pa se spremeni, ko se spoznamo z vzrokom bolezni in zdravljenjem od znotraj. Takrat pa postane Parkinsova bolezen v popolnosti ozdravljiva.

Parkinsova bolezen v osnovi nastane kot rezultat težkih:

– zavednih strahov – to so mentalni strahovi, ki jih je posameznik zaveden;
– težkih nezavednih strahov – ti strahovi delujejo na način, da jih posameznik ne čuti čeprav se nahajajo v njemu. Kar pomeni, da delujejo iz skritega, velikokrat eluzijskega ravena. Ti strahovi so ponavadi zelo veliki in za zdravljenje le-teh je potrebno biti zelo močno pripravljen iz stanja zavedanja;
– mentalnih konceptov/prepričanj oz. vzorcev – ki se osredotočajo le na zunanji način življenja, brez globine in kančka zavedanja. Z mentalnim oklepom se držijo vstran od občutenja kakršnih koli strahov in vedenja njihove resnice (kdo so, od kod prihajajo, kaj je bistvo življenja…);
– težkega poistovetenja z umom – posameznik živi le iz uma, brez povezanosti z njegovim bistvom. Kar pomeni, da v njegovi notranjosti ni zavedne živosti;
– močne inteligentnosti, ki izhaja iz zunanjega teoretičnega znanja – ki ponovno nakazuje poistovetenost iz uma in ločenost od modrosti, ki izhaja iz intuitivnega vedenja. To intuitivno vedenje izhaja iz zavednega bistva, ki je živost in ne konstantno razmišljanje.

Kako se parkinsova bolezen razvije?

  1. Z negovanjem, občutenjem ter poistovetenjem z zgoraj opisanimi težkimi čustvenimi bolečinami, ki operirajo v glavnini na mentalnem ravenu. Te bolečine pričnejo krhati delovanje možganov;
  2. Čustvene bolečine so energijske blokade (vidim jih kot sive barve), ki temnijo zavedno stanje na možganskem predelu. Te čustvene bolečine se z leti krepijo ter povečujejo zaradi česar možgani ne morejo več normalno delovati. Nastopati pričnejo motnje zaradi česar bistvo (duša) ne more več delovati skozi možganski sistem na zdravi način;
  3. Kljub temu, da ob Parkinsovi bolezni telo in možgani ne funkcionirajo na zdravi način, je duša (ovita v telo) v popolnosti zavedna, živostna in večna.

Pri parkinsovi bolezni sta v osnovi blokirani sledeči čakri (energijskih centrov):

Tretje oko – ki se povezuje z možgani, očmi in tudi ušesi;
Kronska čakra – ki se povezuje tudi z možgani, predvsem na kronskem predelu;

Katera čakra je še poleg blokirana, je različno od vsakega posameznika. Ravno tako je razvijanje Parkinsove bolezni različno od astroloških planetnih postavitev posameznika. Poglejmo primer znanega igralca Michael J. Fox, ki se sooča s Parkinsovo boleznijo.

Kako Parkinsova bolezen izgleda iz astrološkega vidika?

Pri parkinsovi bolezni je astrološki vpogled v osnovi sledeči:

– Težka energija znaka Vodnarja – To je eden težjih mentalnih (zračnih) znakov. Težka energija znaka Vodnarja nakazuje, da se v tem znaku nahajajo planeti, ki so v težkih pozicijah. V mojem primeru je Venera v mentalnem znaku oteženo gledala na Škorpijon v umu (3.astrološki hiši). Kar je nakazovalo močne mentalne strahove in kasneje dve cisti na glavi;
– Otežena pozicija Neptuna – predstavlja zelo zakrite strahove, ki operirajo na skritem. Neptun nas poveže s strahovi in tretjim očesom. Če se Neptun pojavi oviran z zemeljskim znakom ali pa je otežen z astrološko 9, 10 in 3 hišo, povzroči težave z možgani.
– Oteženi znak Devica – ki predstavlja soočanje z boleznijo;
– Težko delovanje znaka Škorpijona in/ali Plutona – ki povzročita težko in počasno bolezen kot tudi zelo globoke, ponovno skrite strahove;

Parkinsova bolezen na primeru igralca Michael J. Fox

Ob pogledu na njegovo astrološko karto vidim sledeči vzrok za nastanek njegove Parkinsove bolezni:

– Oteženi vodnar v karmični astrološki hiši v kateri se nahaja Jupiter – Jupiter predstavlja vedno nekaj velikega kar v njegovem primeru poveča oteženo mentalno stranje. Predstavlja mi zelo nezavedne strahove. Ker pa njegovi strahovi gledajo na Bika v četrti hiši pa mi nakazuje, da se je Michael že rodil z zelo nezavednim strahom pred pomanjkanjem denarja. Ta strah pred pomanjkanjem denarja pa se nahaja v njegovi oteženi grleni čakri. Iz tega razloga se njegove telesne mišice pričnejo močno premikati, ko prične z govorenjem. V njegovem primeru je zelo otežena tudi grlena čakra;

– Oteženi Neptun v znaku Škorpijona, ki se nahaja na vrhu njegove astrološke karte – vrh astrološke karte nas poveže s kronskim predelom. Škorpijon predstavlja temačne strahove, ki pa so v iluzijo zaviti z Neptunom. Kar mi predstavlja, da je Michael-a že od nekdaj strah prihodnosti, življenja in skozi strah se prebija na način, da se zavaruje z obiljem denarja saj je Neptunova pozicija otežena z Bikom (obilje).

– Pluton ima otežen v Devici – kar predstavlja počasno oz. kronično bolezen, ki ga iz leta v leto drži na nezavednem ravenu v strahu.

– Oteženi Mars v šesti astrološki hiši (hiša zdravja) pa agresivno napada Vodnarja – kar pri njemu nakazuje, da napada njegove možgane z agresivno boleznijo.

Kaj je lekcija Michaela J. Foxa v tem življenju?

Oditi v svojo notranjost, z zavedanjem razbiti mentalno lupino obrambnega mehanizma, povečevati njegovo zavedanje do mere, da pride do najbolj skritih strahov in, da ima dovolj zavedne moči jih ozdraviti. Tako težka kot je njegova bolezen, tako težki so njegovi nezavedni strahovi.

Ali bi se Michael J. Fox še lahko ozdravil v tem stanju?

Da, z vstopom v notranjost in globoko aktivacijo zdravljenja od znotraj bi se lahko ozdravil v roku 7-9 let. Kljub temu, če so možgani poškodovani, se z ozdravljenimi čustvenimi bolečinami (strahov) nato naredi zavedni prostor. Ko je enkrat zavedni prostor na možganskem predelu, potem zavedanje zdravi ter ozdravi možgane. Prvi občutni/vidni rezultati bi bili vidni po petih letih. Michael pa bi moral iti, preden bi se ozdravil fizično, skozi čustveno zdravljenje strahov. Pri tem je tudi pomembno, da se nauči kako pristopiti strahovom na zaveden način.

Ali je Parkinsova bolezen ozdravljiva?

Da. Parkinsova bolezen je v popolnosti ozdravljiva z vstopom v notranjost telesa na način, da se vsakodnevno povečuje zavedanje. Najprej je potrebno povečevati zavedanje do mere, da postane spodnji del telesa zaveden, oživljen, prebujen ter prizemljen. Zdravilna meditacija in planetni aspekti bi poskrbele za pravi in popoln postopek zdravljenja od znotraj. Nato pa zavedanje postopno preide na zgornje čakre (možganski del). Tukaj nastopi glavni, ključni del zdravljenja, ki je občuten čustveno in v končni fazi zdravljenja tudi fizično.

Kako zdraviti ter uspešno ozdraviti Parkinsovo bolezen?

Parkinsovo bolezen pričneš zdraviti s 4 glavnimi vajami, ki aktivirajo zdravljenje ter povečujejo zavedanje. Te osnovne vaje so nastale skozi notranje zdravljenje najinega (mojega in sestrinega) trpljenja in vseh bolezni. Skozi vse štiri vaje si voden-a korak za korakom. Skozi moj glas te vodim preko avdio posnetkov ter naučim kako uporabiti vaje. Vsakič, ko želiš vajo izvesti, pritisneš na play ter slediš mojemu vodenju. Vodene vaje vsebujejo tudi smernice ter druge nasvete. 4 glavne vaje najdeš opisane tudi brezplačno in sicer v video obliki kot tudi pisni.

Uporabi vaje vsaki dan, po vseh mojih navodilih. Hkrati pa te vabim na astrološko pomoč, da pogledam v tvojo osebno astrološko karto, ti podam razumevanje tvoje bolezni in dodam morebitne potrebne personalizirane nasvete.

Michael J. Fox je vložil že milijone dolarjev v raziskave, da najdejo zdravilo za Parkinsovo bolezen. Na žalost pa ne ve, da se v njemu nahaja zdravilo ki ga išče. Poleg vsega pa je to notranje zdravilo zastonj. Njegovo blokirano tretje oko in kronska čakra iščeta v strahu rešitve zunaj njega in ga sence v njemu preprečujejo, da bi izvedel resnico – da pa se lahko ozdravi SAM, z vstopom v njegovo notranjost telesa.

Če se soočaš s Parkinsovo bolezen potem vedi, da je ozdravljiva ne glede na to kar pravi zunanji svet. Vstopi v notranjost ter aktiviraj zdravljenje bolezni. Potovanje ne bo najbolj enostavno, ko gre za čustveni raven vendar boš prišel/prišla do zdravja in svobode, ki jo iščeš.

Kategorije: Bolezni

Suzana Trnovšek

Suzana Trnovšek

Sem strastna raziskovalka problematik skozi astrologijo in k vsaki problematiki ali vprašanju pridem do dna. Pri branju astrološke karte ne napovedujem prihodnosti vendar razkrivam vzroke, razrešujem problematike, pogledam v globino situacij… ki na površini ali zunanjosti niso razumljive, ozdravljive ali razrešene. S sestro Karmen sva šli čez stiske na vseh področjih najinega življenja kar nama je podalo bogate izkušnje ter razkrilo praktične rešitve. Astrologija pa je postala rešiteljica v samem procesu, da sva se lahko pričeli osvobajati. In osvobodiš se lahko tudi ti s pomočjo te spletne strani, ki nudi najine izkušnje, praktične rešitve ter mojo astrološko pomoč.

0 Komentarjev

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja