Odkrij svojo dušo

Odkrij svojo dušo s pomočjo astrologije

Svojo dušo pričneš spoznavati s pomočjo razkrivanjem kateri je tvoj vzhajajoči astrološki znak. Razkriješ ga s pomočjo kalkulatorja spodaj. Tako se lahko za začetek spoznaš s splošnim opisom svoje duše, osebnostjo kot tudi ovirami, ki zakrivajo tvojo resnično stanje duše. *Uporabi kalkulator spodaj tako, da vpišeš podatke in nato pritisni na gumb, ko se obarva zeleno. Nato poskrolaj nižje kjer najdeš krajši in splošen opis tvoje vzhajajoče duše.

Kaj je vzhajajoči znak? Vzhajajoči astrološki znak je znak, ki je bil na vzhodnem obzorju, ko si se rodil-a. Izračuna se na podlagi rojstnih podatkov in natančne ure/minute rojstva. Predstavlja tvojo naravno izraznost duše v katero se je potrebno zliti, da se lahko izrazi tvoj splošni astrološki znak (ki ga že dobro poznaš).

Prejmeš lahko tudi personaliziran opis tvoje duše, ki je baziran na podlagi tvojih osebnih rojstnih podatkov preko katerih se vidi mnogo več podrobnosti. Naročiš ga lahko spodaj v nadaljevanju.

Izračunaj svoje vzhajajoče astrološko znamenje

(vzhajajoče znamenje tvoje duše)

Rojstni podatki
Točna ura rojstva

UTC time offset:

Nasvet: Preverite če je čas pravilen. Če je napačen, ga lahko spremenite.

Naroči PERSONALIZIRAN astrološki vpogled za tebe/tvojo dušo (20-25 min)

- Prejmi personaliziran astrološki vpogled v tvojo dušo!
- Odkrij skozi katera področja življenja se želi tvoja duša - vzhajajoči znak - najmočneje izraziti ter kakšne so ovire, ki te držijo vstran od sebe.

Očisti ter odpri svoje najmočnejše energijske centre (čakre)

z rednim meditiranjem na Vodeno meditacijo, ki ti pomaga uravnovestiti ter odpreti tvoje čakre.

Prejmi astrološko pomoč

Se soočaš z oviro/težavo, ki jo želiš razrešiti? Potem klikni na gumb in prejmi mojo astrološko pomoč preko katere te usmerim k njeni razrešitvi.