Odkrij svoj astrološki vzhajajoči znak

Objavil Suzana Trnovšek dne

Prav vsi dobro poznamo svoj astrološki znak, ki je določen na podlagi datuma ter meseca rojstva.  Rodila sem se ob koncu meseca decembra kar pomeni, da je moj splošni astrološki znak Kozorog. Živela sem v prepričanju, da sem po horoskopu kozoroginja in da nosim kozorogove kvalitete. Res je, po horoskopu sem kozoroginja, ki predstavlja našo zunanjo izraznost in NE naše naravne sposobnosti. Vendar pri astrologiji obstaja še eden vpogled v naše globlje, notranje ter naravne izraznosti (ali drugače imenovane duše, resnice, našega bistva…). In sicer to je vpogled v naš vzhajajoči astrološki znak, ki je skorajda vedno popolnoma drugačen od našega splošnega astrološkega znaka ter razkriva naše naravne sposobnosti.

Ko sem pričela s proučevanjem astrologije sem prišla do odkritja, da imamo svoj osebni vzhajajoči znak. Zanimalo me je kaj to je, kaj to pomeni in skozi proučevanje astrologije vedno bolj spoznavala kako pomembno je odkriti svoj vzhajajoči znak. Saj nam le-ta razkrije naše naravne, notranje kvalitete, darove, izraznosti, ki zlahka sijejo skozi nas in smo se že rodili z njimi. Postajala sem vedno bolj vzhičena, da se spoznam z astrologijo še globlje ter pridem do odkritja kateri pa je moj osebni vzhajajoči osebni znak.

Odkrila sem, da vzhajajoči znak razkrijemo na način, da poleg datuma ter letnice rojstva poznamo tudi natančno uro ter min rojstva, ki pa je razvidno na našem rojstnem listu. Mojega in sestrinega rojstnega lista nisem našla zato sem se odločila, da zaprosim za nova na matičnem uradu. S vso strastjo sem sestri razlagala kako pomembno je za naju odkriti vzhajajoči znak in, da nama bo razkril resnice najinega bistva, darov ter naravne izraznosti. Potrebovala sem nekaj eurov za dvig rojstnih listov. Ko sem jih prejela, jih je Karmen odšla dvigniti (dvignemo jih z osebnim dokumentom) ter mi jih prinesla v roke.

Navdajalo me je vznemirjenje katera sta najina vzhajajoča astrološka znaka. Vse ostalo sem izpustila iz rok in se prepustila trenutkom kateri so nama močno spremenili pogled na naju ter najinih darov. Odprla sem najini astrološki karti in ob obeh sem doživela ekstremni šok. Saj sta najina vzhajajoča astrološka znaka bila v popolnem nasprotju kot pa so bila moja pričakovanja. Ravno tako pa sta bila popolnoma drugačna od najinih splošnih znakov. Zase sem odkrila, da sem vzhajajoča Devica, kar mi je razbistrilo polno nejasnosti o sebi. Vse svoje naravne kvalitete sem smatrala za čudne vse dokler nisem odkrila, da so to moji darovi. Smatrala sem, da sem čudna, ker vse tako podrobno proučujem, vidim vsaki detajl, vsako nejasnost razčlenim na drobne delce in želim vedeti odgovore ter še mnogo več…spoznala sem, da sem že od malega imela, vibrirala ter sijala kvalitete Device, ki pa sem jih ZAVRAČALA. Zaradi česar kvalitete niso delovale v dobrobit Joj, kakšna napaka. Vendar od dne dalje, ko sem spoznala svoj vzhajajoči znak in odkrila, da so moje “čudnosti” pravzaprav moji darovi, se je vse pričelo spreminjati. Darovi in kvalitete so pričele v meni rasti in so danes postale moje bogastvo pri astrologiji kjer opazim najmanjše detajle pri branju astroloških kart posameznikov. S spoznavanjem vzhajajočega astrološkega znaka se je pravzaprav moje poslanstvo pričelo odpirati skozi mesece saj sem jim pričela dajati vrednost in se soočila tudi z lastnimi omejitvami, ki so me prepričevala, da naj teh darovov ne uporabljam.

Medtem, ko s vpogledom v astrološko karto moje sestre sem doživela NOVI ŠOK. Mislila sem, da sem napačno vtipkala njene podatke saj nisem mogla verjeti, da je njen vzhajajoči znak Ribica (njen splošni astrološki znak pa je Strelec). Ponovno sem vtipkala njene podatke ter odkrila, da sem pravilno vtipkala podatke že prvič. Ob njeni karti sem ostrmela s šokom. Postalo mi je naenkrat razumljivo zakaj še ni našla niti kapljice strasti v svojem življenju ter pravo pot. Kajti vzhajajoča ribica vedno nosi poslanstvo, ki je zelo nevidno. To so posamezniki, ki morajo obvezno iti v globino sebe ter odkrivati svoje intuitivne, višje, nevidne sposobnosti. Vso njeno trpljenje se mi je pozložilo in z velikim veseljem sem ji predala novico njenega vzhajajočega znaka. Povedala sem ji, da ona ni za v pisarno, da njeno delo ni zunanje ampak se mora spoznati z nevidnim svetom kar pa se ji danes že odpira, razkriva in že zdravi ljudi ter živali s super višjimi močmi. V trenutku, ko sem ji predala njene kvalitete vzhajajočega znaka, ji je osvetlilo dneve saj se je mnogo let lovila v temi ter menila, da ni sposobna za ničesar. Ni pa vedela, da je življenje želelo, da odkrije njene nevidne darove zato ji zunanje ni pustilo, da bi našla srečo, strast ter darove. Spoznali sva tudi, da je skozi življenje zelo dobro uporabljala njeno ekstremno močno intuitivno žilico (kvaliteta vzhajajoče ribice), ki jo ni prepoznala. Z njo si je rešila že velikokrat življenje in ušla nevarnim dogodkom. Spoznala je, da je njen vzhajajoči znak že naravno deloval v njej. Z ozaveščanjem njenega znaka pa se je vse intuitivno, nevidno pričelo krepiti ter postopoma tudi odpirati poslanstvo. Morala pa je tudi stopiti ven iz prepričanj, ki so ji preprečevala živeti dosti drugačen način življenja kot ga živi večino ljudi. Vzhajajoče ribice živijo popolno nasproten način kot verjame družba, da moramo živeti..itd

Od trenutka, ko sem odkrila najine vzhajajoče astrološke znake, sem se z vso strastjo podala na globinsko proučevanje astrologije, razširila pogled ter globino naših vzhajajočih znakov. Vsak od nas nosi naravne kvalitete v sebi, ki pa jih velikokrat ne poznamo saj naj omejujejo prepričanja, travme iz preteklosti, stroga vzgoja, čustvene bolečine, strahovi ipd.. Mene so omejevala najprej prepričanja, da so ti darovi čudni in, da je nekaj narobe z mano. Mojo sestro pa so omejevala prepričanja, da mora živeti specifičen način življenja, ki pa ji ni bil naraven in ji je dajal občutke kot, da živi v zaporu.

Skratka vsak izmed nas nosi svoj osebni vzhajajoči znak. Tudi ti imaš svoj vzhajajoči znak, ki pa je ponavadi drugačen od tvojega splošnega astrološkega znaka. Pomagam ti ga lahko odkriti, ti ga predati ter pojasniti tvoje naravne izraznosti tega vzhajajočega znaka s klikom TUKAJ. Z njim se spoznaš s svojo resnico ali drugače imenovano s svojo dušo. Tudi, če kvalitet svojih ne poznaš, ti tvoj vzhajajoči znak razkrije tvojo naravno izraznost, ki pa jo lahko pričneš bolje ter lažje zaznavati. V trenutku, ko jo pričnemo zaznavati, z zavednanjem negovati, pa se prične odpirati naša resnica. Pri tem ti lahko pomagam jaz tako, da ti z vpogledom v tvojo osebno astrološko karto razkrijem tvoj vzhajjaoči znak, ga opišem, predstavim podrobnosti ki jih vidim da so pomembne zate in kvalitete, ki se nahajajo v tebi. Nato pa je na tebi, da jih pričneš z zavedanjem negovati. Tako se pričneš odpirati sebi, svoji resnici, poti, sposobnostim in darovom s katerimi si se rodil-a. In naj poudarim še nekaj. Te kvalitete te ob odkritju ter negovanju izpolnjujejo, globoko osrečujejo, navdihujejo, bodo stalni spremljevalec tvojega poslanstva, ti pomagale odkriti tvoje poslanstvo, so ti naravne… vendar jih je potrebno ozavestiti in včasih tudi z zavedanjem priti do njih z ozaveščanjem svojih prepričanjih, ki te omejujejo, da se odpreš svojim darovom.

Torej klikni tukaj, odkrij svoj vzhajoči znak in prejmi astrološki pisni opis za tvoj vzhajajoči znak, ki ti lahko razpre ter odpre popolnoma nov pogled nase tako kot je nama.

Kategorije: Astrologija

Suzana Trnovšek

Suzana Trnovšek

Sem strastna raziskovalka problematik skozi astrologijo in k vsaki problematiki ali vprašanju pridem do dna. Pri branju astrološke karte ne napovedujem prihodnosti vendar razkrivam vzroke, razrešujem problematike, pogledam v globino situacij… ki na površini ali zunanjosti niso razumljive, ozdravljive ali razrešene. S sestro Karmen sva šli čez stiske na vseh področjih najinega življenja kar nama je podalo bogate izkušnje ter razkrilo praktične rešitve. Astrologija pa je postala rešiteljica v samem procesu, da sva se lahko pričeli osvobajati. In osvobodiš se lahko tudi ti s pomočjo te spletne strani, ki nudi najine izkušnje, praktične rešitve ter mojo astrološko pomoč.

0 Komentarjev

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja