Odkrij kako ti planeti pomagajoSuzanini prispevki

Odkrij pri čemu ti planeti pomagajo

Vsak planet ima svojevrsten način delovanja skozi nas. Vendar vsi imajo skupno eno točko. In sicer, so izjemno močni energijski pomočniki. Pomagajo nam razrešiti težave, stopiti na pravo pot, odkriti sebe, odkriti naše osebne sposobnosti, preseči nezavedna obnašanja, priti do zdravja, najti srečo, radost, ljubezen, harmonijo in se odpreti vsemu lepemu. Ne pozabite, da planeti vibrirajo na najvišji frekvenci ljubezni. Kar pomeni, da je njihovo delovanje vedno iz stanja ljubezni. Zatorej planeti nam nikoli ne škodujejo saj ljubezen ni škodovalna sila temveč sila, ki nam pomaga zrasti v stanje ljubezni.

Njihov namen je,  da preidemo na višjo frekvenco ljubezni, še posebej tam kjer jo v našem življenju primanjkuje. Kakršnakoli težava te morda pesti, so tukaj vedno planeti, ki ti pomagajo zdraviti vzrok težave, jo reševati skozi zunanjost, te usmerjati in razkriti kaj storiti. Težave ti lahko s pomočjo astrologije pomagam razrešiti tudi jaz skozi astrološko pomočjo tukaj.

Njihova sporočila pa so najbolje ter natančneje vidna skozi vpogled v tvojo *osebno astrološko karto kjer so razvidni kako planetna gibanja pomagajo specifično tebi v življenju. Tako se lahko odpreš toku planetov ter stopiš na pravo pot oz. pot k svetlobi.

*Tvoja osebna astrološka karta je razvidna z vpisom v tvoje osebne rojstne podatke skupaj z natančno uro ter minutami tvojega rojstva, ki je zelo pomembna.

Komentiraj tukaj