Odkrij kako ti planeti pomagajoSuzanini prispevki

Odkrij kako so planeti v stiku s tabo

Planeti so energija ali drugače poimenovano zavedanje. Vibrirajo na najvišji frekvenci, ki obstaja v vesolju, imenovani višja ljubezen. Njihov energetski obstoj se dotika našega obstoja – torej naše duše ali lahko imenujemo tudi zavedanje, svetloba ipd. Z energetskim obstojem planetov ter našim energetskim obstojem sta energiji med sabo v naravnem ter nenehnem v stiku. Vsaki planet pa stopi v stik z nami skozi naše energijske centre ali drugače imenovane čakre ne glede na to ali smo mi zavedni njihovega delovanja skozi nas ali ne. Kot tudi, če v njihovo delovanje verjamemo ali ne verjamemo.

Stik planetov z nami ter njihov obstoj lahko najbolje začutimo, ko pričnemo uravnavati ter odpirati naše čakre. Zaradi česar se posledično zlijemo s plesom višjih energij med planeti  skupaj s svojim obstojom bitja (duše/svetlobe). Življenje se v tem plesu nato na Zemlji razsvetli v vseh pogledih ter vseh področjih našega življenja.

Čakre pričnemo uravnavati ter odpirati s pomočjo meditacije, ki je usmerjena na na naše čakre. Le to najdeš v vodeni obliki s klikom tukaj.

Komentiraj tukaj