Odkrij kako ti planeti pomagajoSuzanini prispevki

Odkrij kako se zliti z energijami planetov

Življenje postane takoj lažje, ko se povežemo z energijami planetov. Bolj kot smo zliti s planeti, lažja, mogočnejša ter hitro rastujoča je naša življenjska pot. S pomočjo planetov lahko nato najdemo vse kar iščemo, razrešimo vsako težavo, se ozdravimo v popolnosti ter najdemo pravega sebe. Če pa s planeti nismo zliti na zaveden način, potem seveda doživljamo večje prepreke, ovire, ki v nas povzročijo še več trpljenja.

Za zlitje z energijami planetov, moramo biti v osnovi zliti s sabo (svojim bitjem). To storimo na način, da pričnemo osebno rasti z našim zavedanjem. Pri rasti pa nam pomagajo vaje oz. orodja. Danes ti predstavljam vaje/orodja, ki so meni osebno pomagala se zliti z energijami planetov ter stopiti na pot svetlobe.
Ta orodja/vaje so sledeče:
Meditacija za odpiranje ter uravnavanje čaker;
Povezovanje s sabo;
Osredotočanje nase;
Prizemljevanje;
*Komplet vaj na enem mestu po posebni ceni najdeš tukaj.

To so vaje, ki ti bodo pomagale se zliti s sabo ter s tokom življenja, ki ga usmerjajo planeti. Ne pozabite, da so planeti razsvetljeni kar pomeni, da oni poznajo pravo pot, smer ter imajo vedno rešitve za kakršno koli našo težavo. Zato je dobro, da se zlijemo z njimi na zaveden način. Takšno plutje skozi življenje nato postane dosti lažje, saj smo se zlili z višjo pomoč.

Komentiraj tukaj