Sem Suzana Trnovšek in živim v Dramljah. Moje življenje je bilo napolnjeno z intenzivnim trpljenjem ter po tridesetem letu zelo težkih stisk. Že od nekdaj sem trpela na vseh področjih svojega življenja. Težke stiske so mene kot tudi mojo sestro Karmen Trnovšek nato prisilile, da se od le-teh osvobodiva, tokrat iz notranjosti telesa. Začetek najinih trideset let je bilo eno težjih obdobij najinega življenja saj sva ostali v popolnosti brez vsega – dobesedno brez vsega.

Pet let sva nato sami ostali v raziskovanju, reševanju in zdravljenju najinega trpljenja ter stisk. Prisiljeni sva bili najti odgovore, rešitve, smernice ter vaje sami, ki se ne oprijemajo zunanjosti saj se nisva imeli ničesar zunanjega za oprijeti – ne osebe, ne denarja, ne partnerja, ne prijateljev, izobrazbe ali bežanja v tujino…bili sva brez podpore, brez zdravja, nerazumljene in v težkem psihološkem obupu…. V petletnem obdobju soočanja z vsemi stiskami ter reševanjem težav od znotraj pa sva prišli do vaj, rešitev ter praktičnih pristopov, ki so naju pričeli osvobajati trpljenja in zdraviti vseh bolezni s katerimi sva se soočali.

V tem najinem skorajda “izolacijskem” času pa sem vzporedno odkrila astrologijo. Najprej sem poslušala svetovne astrologe in upala na njihove pozitivne napovedi. Niso se uresničile. Skoraj sem že prenehala s poslušanjem, ko sem prišla do ideje, da se sama podam v raziskovanje astrologije. Najprej sem se astrologije učila sama skozi prebiranja teoretičnih osnov. Nato pa sem pričela te osnove proučevati skozi vsakodnevno življenje. Vsaki dogodek, izziv, pritisk, stiska, ki se je meni ali sestri zgodila sem proučevala skozi astrologijo. Ter za njih postopoma pričela prihajati s pomočjo astrologije do rešitev, smernic, odgovorov, odkrivanja lastnih omejitev, razumevanja sebe (svojega bistva) ter tudi razumevanja globlje astrologije. Tako nama je astrologija pri najinih situacijah pričela pomagati, naju osvobajati in velikokrat reševati v najtežjih stiskah! Vendar ne na način napovedovanja prihodnosti ampak z vpogledom v resnico ter vzroke, ki pa so nama pričeli spreminjati prihodnost.

Z leti se je moje proučevanje astrologije še poglobilo na način, da so ob vpogledu na astrološko karto, odgovori, rešitve, različne informacije pričele prihajati skozi mene kot kanalizacije.  V letu 2018 pa sem preko sanj prejela navodilo in sicer, da je nastopil čas, da svoje astrološke izkušnje ter vse kar se kanalizira skozi mene delim z ljudmi (vami). Prepričanje, da bo astrologija moj hobi se je po tem navodilu iz sanj porušilo in postopoma se je pričelo odkrivati moje resnično poslanstvo – ki je pomoč ljudem skozi astrologijo.

Astrologija je postala orodje s katerim razrešujem, razkrivam kakršne koli problematike, odgovarjam na vprašanja ne glede na tematiko ali področje življenja. Za vsako stisko, izziv, težavo, bolezen (pa naj bo zelo težavna) najdem razumevanje, odgovore ter rešitve. Poleg tega pa 5 letne izkušnje ter znanje od najinega osvobajanja od trpljenja združim skupaj z astrologijo. Tako vsak posameznik prejme poleg astrološke pomoči tudi praktične rešitve, ki osvobajajo od kakršnih koli nejasnosti, trpljenja, nerazumevanja ali zdravstvenih težav.

Vsi se lahko osvobodimo od trpljenja. Tudi ti! V sebi nosiš zavedno moč, ki se jo moraš naučiti uporabiti ter povečati. Astrologija pa je tista, ki ti pomaga razumeti situacijo, razrešiti najbolj detajlne in skrite zanke trpljenja ter pogledati v resnico. Tako postane astrologija zdravo orodje, ki ti ne obljublja prazno upanje ampak te popelje vase kjer se lahko osvobodiš od kakršnega koli trpljenja in bolezni. Tako pa se lahko tvoja prihodnost nato resnično spremeni!

Suzana Trnovšek

Zapri menu
×
×

Cart