O meni

Sem Suzana Trnovšek, astrološka psihologinja in živim v Dramljah. K svojemu delu pristopam skozi psihološko-astrološki pogled ter ljudi naučim KAKO ozdraviti trpljenje na način kot ga zdraviva s sestro Karmen. Karmen je moja manj kot leto mlajša sestra in vedno skupaj rešujeva ter zdraviva trpljenje. V astrološkem znaku je Karmen moje popolno nasprotje, ki nama z njenimi darovi ter zdravilnimi energijami vzhajajoče Ribice vedno pomaga intuitivno pluti skozi izzive.

Rodila sem se v vzhajajočem znaku Device

Suzana Trnovšek

kar pomeni, da imam v sebi ogromno analitičnega, detajlnega, podrobnega, globokega psihološkega vpogleda vase, v druge ljudi, predvsem v problematike. Vidim najmanjše podrobnosti, ki mi pomagajo razumeti in razrešiti kakršnokoli problematiko. V osnovni šoli sem že opazila te svoje darove vendar sem jih imela takrat za čudne. Šele z odkritjem astrologije sem spoznala, da je to moj dar, ki mi danes pomaga razrešiti najtrše orehe problematik in izzivov pri sebi ter pri drugih ljudeh.

V svojih dvajsetih letih pa sem svojo energijo Device vpeljala v reševanje svojega trpljenja na področju zdravstvenih težav, asocialnosti, nezadovoljstva, strahov, depresije, neravnovesja v odnosih… Implementirala sem svojo praktičnost Device na način, da sem se spraševala predvem KAKO pridem do svobode, sreče, zdravja in želenega. Vsako knjigo o osebni rasti, ki sem jo prebrala mi je na koncu vedno ostalo vprašanje: “Ja kako to storim?”. Primer: Pri branju knjige “5 jezikov ljubezni” knjiga lepo predstavlja, da moramo sebe napolniti z ljubeznijo, če želimo privlačiti ljubezen v vseh oblikah v svoje življenje. Na koncu mi je manjkala še pika na i: “Kako to storim? Kako se napolnim z ljubeznijo? Kje so vaje?” Knjiga seveda nosi zelo pomembne poučne lekcije vendar kot praktičen vzhajajoči znak sem vedno pogrešala praktične vaje, pristope, ki bi me pripeljale do svobode. Zanimalo me je tudi KAKO se ozdravim, postanem sproščena, srečna, osvobojena..ipd.

Čas transformacije – zdravljenja iz notranjosti telesa

V začetku tridesetih let pa so se najine astrološko energijske planetne pozicije postavile v najina področja reševanja družinskih korenov. Popeljale so naju domov, k najinim staršem kjer nama ni preostalo drugega kot, da najdeva praktične rešitve sami. “KAKO??” je bilo moje vprašanje nenehno. Kako se osvobodiva vzorcev, kako ustaviva konflikte, kako izpuliva družinske korene, kako to storiva, kako na praktičen način prideva do svobode? In skozi proces transformacije sva pričeli prihajati do praktičnih rešitev, vaj, ki sva jih implementirali v vsakdanje življenje. Vsaki izziv je bil kot posebna misija, kako ga razrešiti oz. ozdraviti od znotraj. Pilili in raziskovali sva ga dokler nisva prišli do razumevanja izziva in nato postopno našli rešitev. Včasih je trajalo več mesecev, da sva trdemu orehu prišli do dna. Zunanje pomoči nisva imeli zato sva še kako močno kopali, da sva našli praktično rešitev, ozdravili bolečine od znotraj saj se drugače stvari niso pomikale naprej.

Poleg vprašanj kako in odkrivanja praktičnih pristopov pa sem pričela s strastjo uporabljati astrologijo, planetne pozicije, ki so mi pomagale odkrivati vzroke za najino trpljenje. Pomagale so nama razumeti izziv v globino, kaj je lekcija samega izziva, kaj se na čustvenem ravenu in miselnem ravenu dogaja. Tako sva najprej lahko prišli do razumevanja izziva, ozavestili vzorec in nato NA PRAKTIČEN NAČIN pristopili k zdravljenju vzorca zato, da sva ga lahko ozdravili in se osvobodili specifičnega trpljenja.

Na začetku so mi težke planetne pozicije predstavljale grozoto, ki se jo moram bati saj sem vedela, da naju čaka večji izziv. Vendar kasneje sem spoznala kako nam težke pozicije planetov pomagajo osvoboditi se od težkih bolečin, jih pomagajo potisniti naprej in izpuliti ven nekaj kar je obstalo v nas. Tako se je moje razumevanje astrologije spremenilo in postalo je MAGIČNO orodje pri reševanju najinih problematik s katerim rešujem tudi problematike pri vseh ljudeh. Spoznala sem, da nam astrologija pomaga priti težavam in trljenju do dna. Energetsko deluje z nami, skozi nas in, če jo znamo uporabiti v našem vsakdanjem življenju nastane lepo energetsko sodelovanje in osvobajanje od trpljenja s pomočjo astrologije.

Tako sva se korak za korakom s praktičnimi pristopi, vajami in astrološko pomočjo pričeli s Karmen iz meseca v mesec bolj osvobajati, zdraviti ter odkrivati najino resnico.

Kako delim svoje  modrosti s tabo?

Škorpijon v moji tretji astrološki hiši (hiši učenja & odkrivanja) prebudi v meni strast, da s tabo vsa razumevanja, modrosti delim iz stanja globine. To pomeni, da te popeljem v globino vzroka za tvojo težavo, da doživiš transformacijo ki jo Škorpijon vedno predstavlja. Škorpijon pride stvarem do dna in nam ponudi največji prerod, če smo se mu pripravljeni odpreti. Zato tudi jaz vedno pridem s pomočjo astrologije stvarem do dna in iščem dokler ne najdem razumevanje, skrivnosti problematike in ti pomagam priti do svobode. Škorpijonova energija v tretji hiši me popelje do skritih modrosti in vzrokov. Problematiko nikoli ne vidim kot nekaj kar ni rešljivega saj se iz stanja notranjosti VSE lahko ozdravi ter razreši kajti v osnovi je težava nastala prav tam, v naši notranjosti.

Karmen Trnovšek

Vedno uporabim tvojo astrološko karto, pogledam kaj se v tvoji globini dogaja, kje je VZROK za tvojo težavo in te nato odvodim kako na PRAKTIČEN NAČIN ozdraviš svoje trpljenje – torej kakšne vaje uporabiš, kako jih implementiraš, kolikokrat na dan, da prideš do korena, ga izpuliš in ozdraviš. Delujem na škorpijonov način, torej popeljem te do korena in te naučim kako ga izpuliti, da prične skozi tebe sijati svoboda, sreča, strast in se nato lahko prelijejo harmonične, ljubeče manifestacije. Škorpijonovo učenje, ki ga delim ti ponuja popolni prerod iz trpljenja v večno svobodo in zdravje.

S sestro Karmen imava za sabo 5 let globinske transformacije, ki naju je naučila se soočiti s kakršnim koli izzivom. Najino življenje je bilo iz energetskega in zunanjega ravena kaotično, v neravnovesju in zelo nesrečno prav na vseh področjih najinega življenja. Sedaj delim najine izkušnje skozi astrološko in psihološko razumevanje, da se lahko osvobodimo vsi. Ne samo jaz, Karmen ampak tudi TI.

V sebi nosiš moč s katero se lahko osovobdiš in odkriješ svoje svobodno, srečno, strastno bistvo, resnico in zaživiš življenje v svojih močeh, ljubezni, obilju in darovih, če si se le pripravljen-a odpreti škorpijonovim resnicam  – vzrokom – in jih ozdraviti iz svoje globine. Smo magična bitja, ujeta v trpljenju nevedoč, da magičnost obstaja..in sicer v naši notranjosti…do nje pa se lahko naučiš dostopati že danes in pričneš z osvobajanjem.