Suzana Trnovsek; Astrološka psihologinja

Sem Suzana Trnovšek in na tej spletni strani prejmeš rešitve za tvoje osebne težave. Obvladam reševanje kakršnih koli težav skozi branje osebnih astrološki kart. Kar pomeni, da imam za vsakega človeka, ne glede na to s kakšno težavo se sooča, rešitve, odgovore ter smernice. Skozi tvojo osebno astrološko karto zlahka vidim/preberem kje je vzrok težave, kje so blokade  v tvojem telesu, kako in na kakšen način delujejo. Moje oko je mikroskopsko, ki s pomočjo planetov vidi vse kar se na površini težave ne vidi. Zaradi česar postane težava izhodna kajti pripeljem te do njenega vzroka.

Do svojega daru reševanja težav skozi astrologijo sem prišla, ko sem se sama utapljala v težavah. Izkusila sem nešteto težav in lahko rečem, da niti eno področje v mojem življenju ni bilo urejeno. Imela sem veliko dela s sabo in astrološko branje moje rojstne karte je bilo tisto, ki mi je pomagalo razumevati moje težave in me spraviti ven iz njih. To še ne pomeni, da mi ni bilo potrebno nič za spremembo storiti. Daleč od tega. Vendar s pomočjo astrologije sem začela razumeti kje in s čim se blokiram, da trpim. Ter kaj moram storiti, da se osvobodim! Zaradi česar sem pričela svoje težave uspešno ter učinkovito reševati.

Postala sem strokovnjakinja pri reševanju tudi najbolj kompleksnih težav, ki na zunanje delujejo nerešljive. In ni je težave na planetu, ki je ne-bi znala razrešiti ter skozi astrologijo interpretirati. To je super moč, ki sem jo prejela, da rešim najprej sebe in mojo sestro Karmen. Sedaj pa lahko pomagam tudi tebi. Če imaš težavo in jo želiš razrešiti, KLIKNI TUKAJ in se prepusti astrološki pomoči iz moje strani!