Suzana Trnovsek

Sem Suzana Trnovšek in sem eno s tabo. Takoj te prepoznam v sebi, ko odprem tvojo astrološko karto in se preko čutenja povežem s tvojo dušo. Za sabo imava podobne stiske, preizkušnje, ki nosijo skupno točko imenovano trpljenje. In pljujem tako kot ti, skozi preizkušnje še danes.

Pred leti sem doživela dno temačnosti trpljenja skupaj z mojo sestro Karmen. Doživljali sva neizhodne se situacije na vseh področij najinega življenja in bili prisiljeni najti izhode, rešitve ter osvoboditve, ki prihajajo iz naše notranjosti. Naučili sva se zdraviti trpljenje in bolezni z najinim zavednim stanjem in tako doživeli globoko transformacijo. Prenehali sva trpeti, ozdravili sva vse bolezni ter se naučili kako pristopati k preizkušnjam brez stresa ter dram. Življenje naju je prisililo najti praktične pristope, ki vsakega od nas osvobodijo trpljenja in bolezni.

Karmen Trnovšek

Življenje je vedelo, da potrebujeva na poti višjo pomoč, zato je meni poslalo modrosti astrologije in moji sestri zdravilne energije, ki so sposobnosti s katerimi sva si pomagali na poti transformacije ter z njimi danes pomagava ljudem v stiskah. Na najini poti so nama skozi izzive močno pomagali in nama še vedno pomagajo vodniki, angeli, duše najbližjih ter sanje. Življenje pa je bil najin (in še vedno je) največji guru, ki naju je naučil iti globlje ter najti resničnega sebe.

Vse praktične rešitve, modrosti in ostale kreacije, ki so naju pripeljale do svobode delim s tabo preko te spletne strani v obliki prispevkov, e-knjig, praktičnega avdio vodenja, osebne astrološke pomoči. Njihov namen je, da tudi ti iztopiš iz trpljenja in se naučiš kako ter na kakšen način se osvobodiš.

Dobrodošel/dobrodošla v najinem spletnem svetu, ki te nauči kako in na kakšen način se osvoboditi od težave ali ozdraviti bolezen.

Suzana Trnovšek

Potrebuješ osebno pomoč za tvojo težavo?

Prejmi mojo osebno astrološko pomoč ter se prični osvobajati od kakršne koli težave.

Si želiš aktivirati zdravljenje težave/bolezni sam-a?

Zagrabi komplet 4 avdio vaj preko katerih te popeljem do učinkovite aktivacije zdravljenja tvojega trpljenja ali bolezni s povečevanjem tvojega zavedanja.