Novi začetek & Pluton prične s karmičnim osvobajanjem

Novi začetek & Pluton prične s karmičnim osvobajanjem

5/4/2019 – Novi začetek z novo (prazno) luno v OVNU – Čas za prižig svoje lastne moči in AKCIJO

Primi za svoj volan kajti čas je, da poženeš motor svoje lastne moči in si ustvariš novi začetek. Imamo podporo nove lune 5/4/2019 v Ovnu, ki nas poveže z našim solarnim pleksusom. Solarni pleksus je energijski center, ki skrbi za našo notranjo moč, pogum, samozavest, sigurnost vase in zmožnost premikati se naprej z odločnostjo, sigurnostjo in drznostjo. Z zaprtim solarnim pleksusom obstanemo v našem življenju in ne moremo iti naprej. Na vseh področjih našega življenja ali na specifičnem. Oven je ognjeni znak, ki zahteva, da spoznaš svojo moč, se pomakneš naprej in narediš spremembo po kateri že dolgo ihtiš. Imaš podporo, energetski pogum Nove Lune v Ovnu, ki te vzpodbuja iz ozadja in krepi, da narediš ta korak.

Tvoj solarni pleksus bo ta teden močan to tudi pomeni, da bo čistil-a in reševal-a:
– tvoje strahove zaradi katerih si ne upaš iti naprej;
– nezavedno jezo, ki jo držiš v sebi in te ustavlja, da bi lahko deloval-a iz svoje moči;
– želodec, ki lahko postane v tem tednu bolj občutljiv, vročičen, napet in z osvobajanjem in vstopanjem v svojo moč sproščen;
– si že kdaj začutil-a, da se jočeš iz trebuha? Če še nisi, te lahko ta teden čaka kar samo ponazarja čiščenje tvojih lastnih nemoči;
– zdravljenje nesigurnosti vase;
– aktiviral-a se bo tudi tista čakra v kateri se nahaja oven v tvoji osebni astrološki karti. Pri meni se nahaja v osmi (intimni) hiši kar pomeni, da se čisti/zdravi tudi sakralna čakra.

Vso zdravljenje od znotraj skozi teden ti pomaga očistiti tvoj solarni pleksus, da se lahko s pomočjo planetnih energij zliješ z njim in narediš pogumne korake. V tebi je ogromno planetne moči, da se pomakneš naprej. Torej na enem področju v tvojem življenju ihtiš po nečem novem…ali imaš idejo in si jo ne upaš realizirati…si želiš predstaviti svoje delo nekomu in nimaš poguma ali nisi siguren/sigurna vase?…ali se želiš odpreti nekomu in povedati nekaj kar še nisi nikoli povedal-a…v tebi ihti posebna kreativnost in ne dobiš poguma, da jo izraziš….si želiš postati bolj odločna/odločen na splošno in ti ni dosedaj nikoli uspelo? Sedaj je izjemna priložnost, da se v tebi prebudi odločnost, pogum in, da stopiš naprej! Le pojdi in se ne zadržuj kajti poleg podpore moči ovna imamo še eno VELIKO PODPORNO IN POMEMBNO ENERGETSKO SILO katero na kratko opisujem spodaj.

1/4/2019 – Pluton prične z osvobajanjem

Od ponedeljka, 1/4/2019 dalje se prične KARMIČNO OSVOBAJANJE o katerem bom napisala poseben članek v bližnji prihodnosti ali o tem spregovorila v enem izmed prihajajočem posnetku na svojem YouTube kanalu. Kajti to je tematika, ki je NADVSE pomembna in meni navdihujoča. KONČNO nam pluton prične z združevanjem z našim južnim astrološkim polom v katerem se nahajajo naše bolečine iz preteklih življenj dajati svobodo. Prinaša nam napete transformacije, globino, transformacijo in VEČNO SVOBODO. Nadvse sem navdušena nad tem opuščanjem in pri nama s Karmen so se zdravljenja skozi dan in ponoči že začela in sem za to energetsko osvobajanje nadvse vesela.

Gre se predvsem za zdravljenje kozorogovih bremen iz preteklih življenj, ki jih nosimo v sebi. Vsi nosimo kozorogova bremena na specifični čakri oz. na specifičnem področju našega življenja. Gre predvsem za karmična bremena, ki so nas obremenjavala skozi vsa leta. SEDAJ se odpirajo zapornice in odpira priložnost kajti pluton, planet transformacije, globine nam bo pomagal, da lahko izpustimo iz nas najtrše bolečine zaradi katerih se nismo mogli premikati naprej ne glede na to koliko notranjega ali zunanjega truda smo vložili. In tukaj sovpada v popolno sinhronost tudi nova luna, ki nas bo z začetnim osvobajanjem od karmičnih bolečin pričela poganjati v novi začetek. To karmično osvobajanje bo v tem tednu ZELO močno vendar se nadaljuje skozi celo leto in doživi ponovni višek v Januarju 2020.

Naj še podam nekaj praktičnih nasvetov za ta teden povezanih s karmičnim osvobajanjem:

– kjerkoli je ta teden pri tebi nastopila kriza ji dovoli, da je in obstaja. To je zdravilni in čistilni proces saj se na energetskem nivoju dogaja opuščanjem težke karmične bolečine. Pred osvoboditvijo lahko nastopi večja kriza, ki ni prijetna in te lahko drži tudi v strahu. Kar opusti strah, uporabi te vaje in ti bo lažje v procesu intenzivne transformacije;
– sakralna čakra in solarni pleksus sta tista, ki bosta v ospredju zato si med meditiranjem in skozi dan dovoli občutiti kakršnekoli simptome kot so na primer: Bolečine na ledvenem delu, občutljivi ali boleči reproduktivni organi, mehur, druge splošne fizične bolečine, utrujenost zaradi močnega zdravljenja od znotraj, boleči in občutljiv želodec, sredina hrba oz. bolečine/zakrknjenost v srednjem ali spodnjem delu hrbtenice… To je del zdravilnega procesa zato se ga ne boj.

Za vsakega od nas se ta teden odvija na personaliziran in unikaten način saj imamo vsi svojo personalizirano astrološko karto, ki je izračunana na podlagi tvoje ure in minute rojstva poleg datuma in kraja rojstva. To pomeni, da zgornje energije delujejo zate za specifično področje. Tudi, če nisi po horoskopu oven, imaš ta znak izpostavljen na specifičnem področju svojega življenja, ki sedaj igra pomembno vlogo, da na tem področju narediš korak dalje. Zgornja predstavitev ti pomaga razumeti kako bodo ta teden energije delovale. Če te pa zanima kje se pri tebi odvija novi začetek in kakšno opuščanje karmičnih bolečin se je pričelo odpirati vabljen-a na astrološko pomoč kjer pogledam v tvojo osebno astrološko karto, ti predstavim kje točno se pri tebi dogajajo spremembe in kako pristopiti do njih v tvoji osebni situaciji.

Imamo možnost, da pričnemo z opuščanjem bremen iz prešnjih življenj, ki so nas držali v krču še danes in VSTOPITI  v akcijo, da si ustvarimo nov začetek. Tako je, akcija se zahteva od nas torej, da naredimo korak, spremembo saj smo zelo močno podprti. Ne boj se biti ti in narediti nekaj drznega o čemer v tebi hrepeni že toliko časa. Odpri se temu in občutek osvoboditve bo izjemen.

Prijava na Suzanine e-novice

Vpišite svoje podatke ter prejemajte Suzanine e-novice dvakrat tedensko.

Strinjam se, da moje osebne podatke obdeluje MailChimp ( več informacij )

Od e-mail novic se lahko odjavite kadarkoli.

Komentiraj

Zapri menu
×
×

Cart