Možnost NENADNE povečane intuicije ter vrednosti – Od 6-16.Oktobra

Objavil Suzana Trnovšek dne

Merkur in Venera sedaj potujeta skozi Škorpijona. Skupaj sta odličen par VENDAR vidim, da nas v tem obdobju čaka neki miselni ter čustveni pritisk. Ta pritisk predstavlja zelo skriti nezavedni strah v nam. Ker pa ta pritisk gleda na planet Uran, pa pomeni, da se lahko NAENKRAT tega strahu osvobodimo. Ti pritiski bodo zelo hitri, nenadni, z bliski presenečenj vendar z veliko željo po svobodi. Če nam uspe zaznati te strahove ter jih ujeti, lahko gremo hitro črez. Ker pa imamo ta dva planeta v Škorpijonu pa pomeni, da smo povezani z intuicijo in lahko odkrijemo kje je potrebna hiter komunikacijski ukrep ali izstop iz negativnih misli, izstop in slabih občutkov glede razmerij.

Če nam to uspe narediti, BODO nenadni preobrati:

– naenkrat lahko postanemo svobodni od neke negativne in zastrašujoče misli. Zaradi tega bomo lahko nekaj napisali ali povedali ali se nečemu odprli kar se pred tem nismo mogli;
– naenkrat se lahko zaradi osvoboditve poveča vrednost v nam. V osnovi vrednost v glasu. Kot posledica pa možnost v zaslužku;
– naenkrat se lahko osvobodimo misli ljubosumja ali spolnih neprijetnih misli;
– naenkrat se lahko osvobodimo sovražnih misli, sovražnih zamer;
– naenkrat se nam lahko poveča intuicija. Če imaš Škorpijona v nevidnih hišah, se lahko povečajo ali razkrijejo tudi nevidni darovi – kanalizacije, jasnovidnost/jasnočutnost jasnoslišnost…ipd.
– če se planeta nahajata v katerih od poslovnih astroloških hiš lahko pridejo kakšne resnično briljantne poslovne ideje. Tvoja naloga je, da jih implementiraš, greš v akcijo ter čez svoj strah.

Ta energija Merkurja ter Venere nosita napetost ampak je izjemno dobra priložnost za HITRO veliko osvoboditev! Zatorej če želiš izvedeti na katerem področju se želi narediti hitra osvoboditev, kje je ta tihi strah, kje moraš iti črez in ga na hitro ujeti KLIKNI TUKAJ in prejmi astrološki osebni vpogled za samo 15€.

Kategorije: Uncategorized

Suzana Trnovšek

Suzana Trnovšek

Sem strastna raziskovalka problematik skozi astrologijo in k vsaki problematiki ali vprašanju pridem do dna. Pri branju astrološke karte ne napovedujem prihodnosti vendar razkrivam vzroke, razrešujem problematike, pogledam v globino situacij… ki na površini ali zunanjosti niso razumljive, ozdravljive ali razrešene. S sestro Karmen sva šli čez stiske na vseh področjih najinega življenja kar nama je podalo bogate izkušnje ter razkrilo praktične rešitve. Astrologija pa je postala rešiteljica v samem procesu, da sva se lahko pričeli osvobajati. In osvobodiš se lahko tudi ti s pomočjo te spletne strani, ki nudi najine izkušnje, praktične rešitve ter mojo astrološko pomoč.

0 Komentarjev

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja