Moja zgodba z drogami

Objavil Suzana Trnovšek dne

Od kar sem zavedna sebe, je bilo moje življenje zelo težko. Zelo zgodaj sem zbolela in od takrat dalje so zdravstvene težave postale moj redni spremljevalec. Težko je bilo najbolj iz razloga, ker sem bila sama v zdravstvenih težavah. Kot otrok sem bila fizično, verbalno in čustveno zlorabljena. V času odraščanja sem zabredla v čudno skupino, ki jo imenujmo sekto. Ta skupina je bila polna manipulacije, posmehovanja in čudnih pravil. Nato sem potonila še globlje v blato.

Pričela sem se drogirati. Začelo se je nedolžno uživanje trave, nato hašiš in včasih tudi kokain. Zaradi mešanja substanc z alkoholom sem izgubila tudi zavest za nekaj minut ampak sem se rešila. Vendar to opozorilo od življenja ni bilo dovolj saj sem že naslednji dan pričela z rednim vbrizgavanje heroina v žilo. Bila sem v agoniji pomanjkanja ljubezni, nesreče in iskanja ljubezni ob moški družbi, ki mi je nudila vso substančno omamo. Kako super mi je bilo tisti hip, ko se je igla zapičila v mojo roko. Vse težave, vsa nesreča je postopno izginila. Zaznala sem kako me v službi gledajo, opazujejo, sodijo in vidijo kaj počnem. Ampak vseeno mi je bilo! Tisti hip je bila končno v meni tišina, mir. Z dnevi sem postala kot rastlina. Vse kar sem počela je mislila na to kdaj bom zaužila ponovno dozo heroina. Precej sem postala suha ampak ponovno mi je bilo vseeno saj sem bila zelo nesrečna. Doživljala sem manipulacije, kontrolo nad mano, govorili so mi kako moram živeti, kaj lahko, kaj ne smem in me kaznovali na različne krute načine, ko ni šlo po njihovo ipd.

Ko sem sanjala o lepih stvareh, sem bila napadena, da visoko letam. Poleg pa sem dobila nekaj poštenih verbalnih poniževanj. Če pa nisem zadovoljila potreb in vizij staršev, pa sem bila NIČ in NIHČE. S Karmen sva odraščali v nekem čudnem oblaku pravil, vzorcev, težin in zlorabe. Počutila sem se nesposobno, ničvredno in se videla kot najgršo osebo na planetu. Le čemu se naj veselim? Ob uživanju heroina pa sem uživala, ko sem odtavala od težin in agonije trpljenja! Vsakič, ko je omama popustila, pa je vsa groza v meni in okoli mene priplavala nazaj! Nisem se je mogla rešiti. V ozadju sem bila zavedna, da to ne pelje nikamor ampak nisem imela moči in volje, da se izvlečem. Vse dokler ni prišla pomoč kar sama od sebe do mene!

Nastopil je prvi novoletni dan, ko je v moje življenje vstopil kriminalist. Vprašal me je kakšno praznovanje sem imela. Odgovorila sem mu “Grozno”. Seveda je bilo grozno saj me je “moja ljubezen” ignorirala na zabavi. Nato je nadaljeval s pogovorom kot kakšen jasnovidec. Vse je vedel o mojih pregrehih, ki sem jih uživala. Postala sem zmedena od kod njemu vso to vedenje. Nato me je postopno in zelo spretno popeljal do teme heroina. Imel je notranje miren pristop in brez sodenja. Čutila sem, da me v popolnosti sprejema zato sem se prepustila njegovemu spraševanju in mu pričela govoriti vse po resnici. Pokazala sem mu tudi popikane roke. Zelo mirno in sigurno je nadaljeval s pogovorom kakšne so lahko moje posledice, kaj vse se mi lahko zgodi ipd. Veliko se ne spomnim. Dobro pa se spomnim kako me je spreletaval srh in strah ob njegovem pripovedovanju kakšne posledice sem si z drogami morda ustvarila.

Ko je zaključil s svojim govorom me je vprašal, če sem pripravljena prenehati z drogami? Takoj sem odgovorila z DA, saj sem si želela resnično prenehati in se izkopati iz blata! Da skrajšam svojo izkušnjo, od tistega dne dalje nisem zaužila nobenih drog, šla sem skozi čiščenje s pomočjo moje sestre Karmen in se odrešila. Bilo mi je priližno 22 let.

In kaj je nauk moje zgodbe in sporočilo tebi? Če se sama ne-bi odločila, da bom nekaj za spremembo naredila, se ne-bi nič spremenilo. Nihče ne more namesto nas narediti korake, ki so potrebni za spremembo in izboljšanje. Zato je včasih potrebno veliko storiti v sebi. Velikokrat prejmem preko e-maila jamranje, da je težko. Seveda je težko v življenju ampak jamranje nam ne bo nič pomagalo, še posebej če se pritožujemo drugim ali pa jih obtožujemo za naše stanje kot le-to prejemam tudi na svoj e-mail. Prav začudena sem kako zlahkoto nekateri energetsko napadejo in se spravijo na ljudi, ki pa vidimo rešitve, pomagamo in usmerjamo k svetlobi.

Za svoje težko življenje in svoje stanje, težine je vsak odgovoren sam. Ni odgovoren tisti, ki govori, uči in predstavlja, da je življenje lahko lepo, bogato, obilno ipd. Ljudje, ki to predstavljamo in učimo, smo sami dali težke stvari črez in vztrajali tako dolgo, da nam je uspelo. Včasih tudi več kot 4, 7, 9 let aktivnega podajanja v svoje globine ne glede na zunanja stanja. Zato spravljanje energetske teže na njih kot tudi nad mano ni dobra karma za tistega, ki to počne. In moja naloga ni podpirati takšna obnašanja ampak opravljati svoje poslanstvo z brezpogojno ljubeznijo in naučiti kako priti do svetlobe.

Zato pri svojem delu vedno ponujam rešitve, vaje, pristope, ki pomagajo iz situacije. K temu strmim, to delim in takšno je moje delo. Ne ponujam pa ramo za energetska napadanja nad mano, da je težko tako kot prejmem e-maile, ki nosijo dvoumnost, prijaznost ampak v ozadju napad in izsiljevanje. V svojem življenju sem 30 let iskala prave rešitve in pristope – tudi ko je bilo najtežje in ne podpiram energetskih napadov pri delu, ki ga opravljam. Če nekomu moje delo ne ustreza, se lahko spodaj odjavi. Tukaj pa sem za vse, ki želijo nekaj narediti za sebe in stopiti proti svetlobi tudi, ko je zelo težko. Sedaj, ko rešitve imam, jih delim s tabo. Le-te pa je nato potrebno implementirati v svoje življenje – VSAKI DAN. NE GLEDE NA TO KAKO TEŽKO JE. Nato je od vsakega od nas odvisno kaj za-to naredimo, koliko energije, časa smo pripravljeni vložiti vase in vztrajati tudi, če se po treh letih ne vidi še nobenega rezultata. Pomembno je tudi preveriti, da imamo VSA ORODJA, ki zdravijo našo težavo in jih uporabljati še posebej takrat, ko se nič ne pozna in vidi.

Situacije so težke in še težje zato, da nas poglobijo in nas pomagajo osvoboditi od najtežjih bolečin. Mi pa imamo možnost odločitve ali se bomo pritoževali, jamrali ali pa bomo uporabljali vsaki dan orodja, ki nas pripeljejo do želenega in se odprli ranljivosti. Namesto napadanja drugih ljudi in obtoževanja, ko ne gre je bolj pomembno usmeriti bolečino vase in priti do občutenja, da se le ta lahko izloči in ozdravi.

Kategorije: Članki

Suzana Trnovšek

Suzana Trnovšek

Sem strastna raziskovalka problematik skozi astrologijo in k vsaki problematiki ali vprašanju pridem do dna. Pri branju astrološke karte ne napovedujem prihodnosti vendar razkrivam vzroke, razrešujem problematike, pogledam v globino situacij… ki na površini ali zunanjosti niso razumljive, ozdravljive ali razrešene. S sestro Karmen sva šli čez stiske na vseh področjih najinega življenja kar nama je podalo bogate izkušnje ter razkrilo praktične rešitve. Astrologija pa je postala rešiteljica v samem procesu, da sva se lahko pričeli osvobajati. In osvobodiš se lahko tudi ti s pomočjo te spletne strani, ki nudi najine izkušnje, praktične rešitve ter mojo astrološko pomoč.

0 Komentarjev

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja