Moč tvojih sanj

Že od nekdaj sem imela zelo močne sanje. Predvsem so to bile nočne more, ki so me preganjale in v določenih obdobjih zelo izčrpale. Čutila sem, da so sanje za nas pomembne in da nosijo sporočila. Vendar nikakor jih nisem znala povezati z mojim življenjem. Zelo sem trpela ob nočnih morah, ki so me preganjale še skozi dan zato sem se skozi leta spraševala kaj mi sporočajo, zakaj sanje doživljam kot resničnost, kako jih naj interpretiram ipd.

S prebujanjem iz svojega trpljenja pa se je razumevanje sanj pričelo odpirati ter mi odprlo izjemen horizon razumevanja. Spoznala sem moč sanj, jih pričela razumevati, integrirati v svoje življenje in skozi njih reševati svoje težave. Ravno tako sem odkrila kaj nočne more sporočajo in zakaj jih dejansko doživljamo. Danes delim vse najpomembnejše informacije o naših sanjah s tabo in te vodim kako razumeti, interpretirati in povevazati tvoje življenje s tvojim sanjam.

 

KAKO SANJE NASTANEJO?

 

V trenutku, ko pričnemo postajati zaspani oz. odhajati v spanec, se um prične umirjati. Nato se zlijemo s svojo dušo/resnico/bitjem/…ter pričnemo doživljati naše energijsko stanje – zavedno in nezavedno. Vse kar v resnici čutimo, mislimo, bolečine ki jih nosimo, si želimo, ihtimo, se v resnici skozi naš spanec prebudi. Mi pravimo, da sanjamo ampak pravzaprav doživljamo naše realno notranje stanje v katerem se prebudi vse kar moramo ozdraviti ter kar nosimo v sebi.

Primer 1 in 2:

– Nočne more predstavljajo naše zavedne in nezavedne strahove, čustvene bolečine, pretekle neozdravljene travme ipd, ki potrebujejo naše zavedanje ter zdravljenje.
– Čudovite sanje pa predstavljajo naše resnično stanje, kdo smo, kaj nas čaka ko se zlijemo z resnico in kaj nosimo v sebi. Le-te se uresničijo, ko doživimo popolno zavedno stanje sebe. Ali drugače lahko poimenujemo, ko se zlijemo s svojo resnico – brez preteklih čustvenih bolečin v nas.

Povzetek:

Sanje niso iluzija ampak so naše realno notranje stanje, ki premore stik z realmom od koder prihajamo – kjer so nam vse informacije ter modrosti na voljo. Vedno sem mislila, da je moje dnevno življenje tisto, ki mi predstavlja resnično stanje. Z leti sem ugotovila, da mi sanje predstavijo kaj se dejansko v resnici v meni in zunaj mene dogaja. Predstavijo mi kaj je res in kaj v dnevnem življenju ni resnica ampak je moja lastna iluzija.

 

ALI VSI SANJAMO?

 

Prav vsi sanjamo oz. doživljamo svoje realno notranje stanje ponoči. Tisti, ki pa pravijo, da nikoli ne sanjajo pa gre tukaj za močno aktiviran stimulativni um, ki jih ob prebujanju popolnoma loči od spomina sanj.

Sanje se močno povečajo oz postanejo živostne in pomembne, ko se odpremo globinam. Z uporabo “Osnovnih in obveznih praktičnih pristopov” katere najdeš tukaj se odpreš vsemu v globini, ki ti pomaga ozdraviti kakršnekoli težave v tvojem življenju.

 

VRSTE SANJ, KI JIH DOŽIVLJAMO

 

a) nočne more oz. slabe sanje

– predstavljajo naše najglobje strahove in čustvene bolečine. Le-teh se ponavadi skozi dan ne zavedamo ampak vseeno vodijo naše življenje in nam pripeljejo ogromno zunanjih izzivov kot so: mentalni strahovi, verbalni in fizični napadi, izzivi v odnosih, bolezni, neravnovesja v partnerstvu ipd.

Primer: Moje najpogostejše nočne more so bile o moških, ki so me preganjali, lovili, mučili ter v meni prebudili najmočnejše strahove. Sanje so v meni zbujale najgrozovitejše občutke. Skozi dan pa sem privlačila ogromno težav na področju partnerstva, izzive z očetom – pri njemu sem doživljala najmočnejše občutke strahu, strahove ob avtoritativnih osebah, privlačila sem zalezavnja ter dvakrat doživela skoraj ugrabitev in/ali posilstvo. Ne vem kako bi se končalo ampak bila sem rešena in zaščitena. Vendar privlačila sem kar precej izzivov s strani moških, ki so nastali zaradi mojih notranjih strahov, povezanih z moškimi.

b) sanje sedanjosti

– ponazarjajo čemu je potrebno ta trenutek podati največ pozornosti, kateri vzorec oz. bolečina te ta trenutek omejuje, kaj se v zunanjem življenju v resnici dogaja in tega morda ne vidiš ipd. Takšne sanje ti lahko razkrijejo kar skozi dan ne vidiš saj gledaš skozi lastno prepričanje kar nas postavi v iluzijo. Sanje se lahko povezujejo na katerokoli področje tvojega življenja.

c) sanje z navodili

– z vstopom v globino in zdravljenjem preteklih čustvenih bolečin, ki živijo v nas pa pričnemo prejemati različna navodila. In sicer kaj je naš naslednji korak oz. kaj naj naredimo skozi dan. Takšne sanje so lahko včasih zelo direktne in ti bodo tudi predstavile kako nujne in pomembne so. Včasih takšna navodila nimajo smisla s strani našega uma, ki so mu nerazumljive ampak pomembno jim je slediti. Vendar kasneje boš ozavestil-a zakaj si moral-a narediti ta korak.

Primer: Eno izmed navodil, katerega je Karmen prejela je bilo, da se morava odstraniti iz travnika na katerega sva vozili najini muci na sprehod. Že nekaj tednov sva opazovali najini muci, da se čudno obnašata v naravi in nič več nista sproščeni. Sanje so sporočile, da se morava midve, skupaj z mucami odstraniti saj se naša vibracija spreminja in ni več v sozvočju z okoljem v katerega peljeva živali na sprehod. Sledili sva sanjam, se odmaknili in naslednje sanje so nama sporočile, da sva pristopili pravilno ter se pravočasno umaknili.

Skrbelo naju je, da najine muce ne bosta razumeli umik iz narave ampak one so čutile in vedele že dosti prej in bivanje v notranjosti sprejele v popolnosti. Saj so vedele da s spremembo vibracije nastopi zunanja sprememba (selitev).

d) sanje prihodnosti

– v trenutku, ko sva se s Karmen podali v globino so se pričele tudi sanje prihodnosti. Torej vse kar naju čaka v naslednjih dneh, tednih, mesecih in čez nekaj let. Nekatere sanje so se povezovale z izzivi s katerimi se bova morali soočiti. Druge sanje pa kaj naju čaka, ko se soočiva z izzivi ter ozdraviva pretekle bolečine. Najlepše sanje so seveda tiste, ki ti prikazujejo kakšne nagrade te čakajo, kakšna diamantnost se v tebi nahaja, kakšna/kakšen si v resnici, kako se bo tvoje življenje spremenilo, na kakšen način, kakšno partnerstvo te čaka ipd.

Včasih sanje prihodnosti tudi predstavijo kdaj nastopi sprememba in sicer na način, da ti sporočijo datum ali mesec. Vendar nikoli natančno ali se datum nanaša na ta mesec oz. naslednji mesec oz na to leto ali morda naslednje itd. Nikoli ne izveš natančno saj življenje ne želi, da se osredotočiš na prihodnost. Vendar velikokrat ti s takšnimi sanjami pomagajo, da vztrajaš pri vstopanju v svojo globino.

e) obisk duš

– oz. tistih, ki so Zemljo že zapustile.  Duše nas lahko pridejo obiskati ter velikokrat nam podajo tudi pomembno sporočilo. Karmen je približno dve leti nazaj obiskal v sanjah najin stric Vinko. Povedal ji je, da dokler ne bova sebe dali na prvo mesto ne bo nič (oz. ne bo spremembe v življenju). Od takrat naprej jo je stric obiskal še večkrat skupaj tudi z ostalimi sorodniki. To so vedno zelo prijetne sanje, ki ti pomagajo ozavestiti, da smo vsi eno in, da imamo ob sebi vedno pomoč. Ljudje, ki so umrli, niso umrili ampak so zapustili telo ter živijo v realmu kjer je naš dom.

Z vstopom v svojo globino oz. notranjost postanejo sanje izjemno živostne, močne ter globoke.

RAZUMEVANJE TVOJIH SANJ

 

Sedaj ti želim pomagati, da razumeš svoje sanje najprej v osnovi in sicer sanje so lahko:

a) simbolične

– takšne sanje ponavadi s strani uma ne razumemo kaj nam hočejo povedati, sporočiti, niti nimajo s strani logičnega razmišljanja smisla. Takšne sanje potrebujejo naše zavedanje in ne razmišljanje skozi katerega pridejo realizacije kaj nam simbolične sanje sporočajo. Zavedanje pa se povečuje z vstopanjem v svojo globino.

b) direktne

– sanje so zelo razumljive, jasne in točno veš kaj ti želijo sporočiti. Spoznala sem, da direktne sanje nastopijo velikokrat kadar je nekaj nujnega, da razumemo in naredimo spremembo oz. kadar imamo nekaj pred nosom in ne vidimo. Takrat dobimo velikokrat direktna, močna sporočila.

c) “informacijske”

– ne vem kako bi drugače poimenovala te sanje kot informacijske sanje. Dogajajo se skozi noč in ob prebujanju nosiš v sebi informacije, ki ti sporočajo pomembnosti za današnji trenutek kot tudi za prihodnost.

Na primer: moje prve informacijske sanje so bile: da sva s Karmen postali zaščiteni ter močno intuitivne. In res je bilo temu tako. Verbalna zloraba se je končno prenehala (ker sva jo ozdravili) ter intuitivnost povečala. Takšne sanje nimajo slik ampak so to globoka vedenja, ki se pojavijo ponavadi v tistem trenutku, ko se pričnemo prebujati. “Informacijske” sanje nisva pričeli prejemati takoj, ko sva se podali v najino globino ampak kasneje.

Nasvet:
Sanje si vedno zapisuj ne glede na to ali jih razumeš ali ne. Saj ti bodo skozi obdobja transformacije še kako prišle prav. Z nekaterimi sanjami si pomagaš pri svojih izzivih, druge ti pomagajo da vztrajaš pri transformaciji, tretje te vzpodbudijo, četrte ti pomagajo razumeti sebe ipd. Zapiši si sanje, predvsem pa opisuj poleg svoje občutke ob sanjah, saj le-ti povedo vse.

 

INTERPRETIRANJE TVOJIH SANJ

 

Sedaj pojdiva v interpretacijo tvojih sanj.

1. Najprej si poglejva pomembna dejstva o tvojih sanjah:

– v 95 odstotkih so sanje o tebi in ne o drugih ljudeh. Če sanjaš druge ljudi se vprašaj…kaj mi ta oseba predstavlja..kako se počutim ko vidim to osebo..kaj do nje čutim…in tako prejmeš odgovor kaj ti ta oseba v sanjah predstavlja. Ostalih 5 odstotkov je lahko o drugi osebi vendar je to resnično redko. Ljudje, ki lahko komunicirajo z dušami imajo velikokrat sanje o drugih osebah vendar to je že druga tema o kateri bom pisala kdaj drugič. Ampak glavnina sanj je vedno o tebi oz. tvojem notranjem stanju.

2. Tvoja čutenja oz. čustva v sanjah povedo kaj tvoje sanje predstavljajo

– Ko mi Karmen razlaga njene sanje in le-te težko interpretirava ji pričnem podajati sledeča vprašanja…kako si se pa počutila..so te spremljali v sanjah lepi občutki ali slabi…kakšen občutek si imela v sanjah ipd. Seveda si vprašanja sam-a postavi glede na tematiko sanj. Na primer: Če sanjaš, da je pozornost bila na tvoje oči se vprašaj…so mi bile oči lepe ali grde?..so bile popačene ali čiste? ipd. Takšne sanje bi lahko sporočile kako se vidiš v resnici. Tako lahko zaznaš občutke, ki ti sanje sporočajo, da jih je potrebno ozdraviti. Hkrati z občutki zaznaš oz. odkriješ sporočilo tvojih sanj.

3. Preveri simboliko

– Simbolika v sanjah je lahko zelo različna. Lahko sanjamo živali, sadje, padanje, letenje, tek, inštrumente, znance, sorodnike..skratka obstaja neskončna simbolika. Pri kateri pa lahko pristopiš tako, da raziščeš preko interneta kaj ti ta simbolika predstavlja ter jo povežeš skupaj s svojim življenjem. Sama sem pristopila na način, da sem v Google vpisala vsebino sanj kot na primer “vino” in nato raziskovala pomen vina, povezala s tematiko sanj + mojim dnevnim življenjem. In tako razkrivala bistvo sanj s katerimi sem si pomagala pri mojih izzivih.

S časoma se naše zavedanje poveča do mere, da odgovori pridejo kar sami od sebe skozi nas. Načeloma sem simbolike vpisovala v angleškem jeziku saj najdeš ogromno čudovitih spletnih strani, ki ti pomagajo pri razumevanju tvojih sanj.

4. Vprašaj svoje vodnike

– Kadar sanj ne razumem in čutim, da so zelo pomembne takrat se nemudoma obrnem na svoje vodnike. Prosim jih sledeče…prosim pomagajte mi razumeti te sanje..kaj mi sporočajo..kaj moram narediti…česa ne vidim…Nato se zahvalim za pomoč in sanje izpustim. Torej ne razmišljam več o njih. S časoma pridejo odgovori oz. razumavanje sanj. Velikokrat skozi vedenje kot “aha trenutki”, drugič skozi izziv, tretjič skozi druge ljudi ipd. Odgovor vedno pride.

5. Sanje si zapiši

Toplo ti priporočam, da si sanje zapišeš. Pomagale ti bodo na toliko različnih načinov. Nama so sanje zelo pomagale in še vedno nama.

 

Najprej lahko prejemaš več sanj, ki ti predstavljajo tematike kot so: kaj moraš rešiti, s kakšnimi izzivi se moraš soočiti, kakšne čustvene bolečine se nahajajo v tebi…ampak z reševanjem in zdravljenjem le teh pričneš prejemati vedno več lepših, čudovitih sanj. Nočne more so pričele postopoma odhajati iz mojega življenja in sedaj doživljam vedno več lepih sanj. Ene izmed najlepših sanj katere sem jaz prejela nedavno so bile, da sem ozdravila raka na grlu.

Uspelo mi je ozdraviti vse pretekle bolečine na grlu zato vzpodbujam tudi tebe da pričneš s transformacijo saj te ozdravi česarkoli. Tudi največjih bolezni.

 

Prični s tranformacijo in vstopi v svojo globino >> Začni tukaj

 

Pusti komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja