Menopavza – Kako se soočiti z njo?!!

Menopavza – Kako se soočiti z njo?!!

Danes te bom na kratko naučila kako se soočiti z Menopavzo, da le-ta ne postane BREME ampak ODLIČNA PRILIŽNOST za prerod!! Spodaj najdeš NAJPOMEMBNEJŠA PRAVILA, NAVODILA IN NASVETE za čas MENOPAVZE! Bolj kot jih boš upoštevala, jim sledila, se jim odprla, LEPŠA BO IZKUŠNJA, LAŽJE BO TO OBDOBJE in odprlo TE BO NOVEMU ŽIVLJENJU!!!

Pomembno, da ozavestiš:

MENOPAVZA NI ZNAK STARANJA!!! Ampak je znak prebujanja od trpljenja!! Če se sama ne odločiš za spremembo, se višje sile v času menopavze odločajo zate in za tvoje telo, da se očisti in tvoje trpljenje ozdravi iz notranjosti telesa!!

MENOPAVZA PONUJA PREROD!! Menopavza ponuja možnost, da se osvobodiš trpljenja, težavam, odkriješ kdo si in ob zaključku vseh vročinskih valov PRIDEŠ DO SEBE, SVOJEGA POSLANSTVA in OBRNEŠ NOVI LIST!!

MENOPAVZA JE PRILOŽNOST ZA NOVO ŽIVLJENJE!! Ponuja se ti nova priložnost, da zavibriraš v svojem življenju NA VIŠJI FREKVENCI ter začneš novo življenje – tokrat iz resnice ter osvobojenega stanja!!

Pravila soočanja z menopavzo:

MENOPAVZO NE OBRAVNAVAJ KOT NEKAJ GROZNEGA IN SLABEGA!! ZAKAJ? Razloge sem opisala zgoraj!!

NE UPIRAJ SE MENOPAVZI!! Odpri se ji ter predaj se vsem “nevšečnostim”, ki pridejo z njo!! Bolj kot se ji odpreš, lažje ti bo postalo! Odpreš pa se ji najprej z REDNIM MEDITIRANJEM NA TO MEDITACIJO TUKAJ.

Kako se soočiti z menopavzo:

ZLIJ SE Z MENOPAVZO!! Višje energije so vstopile vate zato je pomembno, da se zliješ z močnimi toki energij tako, da REDNO MEDITIRAŠ. Bolj kot si redna pri meditiranju, lažje in hitreje procesiraš menopavzo in MANJŠI so lahko vročinski vali skozi dan  -ČE NE MORDA TUDI NIČNI!! Vročinski val VEDNO POTREBUJE TVOJE ZAVEDANJE, da lažje opravlja zdravljenje tvojega trpljenja zato mu pomagaj Z REDNIM MEDITIRANJEM!!

ZAUŽIJ OGROMNO VODE da pomagaš vse toksine/čustvene blokade iz ledvic izlivati tudi skozi urin!! Tako čistiš tudi svoje telo. Zjutraj pred obrokom zaužij pol litra mlačne vode in nato čim več skozi dan!! V vodo lahko dodaš kakšna zelišča ali stisnjeno limono!!

PRIČNI SE ODPIRATI MENOPAVZI SKOZI DAN s TEMI ŠTIRIMI OSNOVNIMI VAJAMI, ki te bodo odprle prerodu, osvobajanju ter lažjemu soočanju z menopavzo vsaki dan!! Ne izpusti te priložnosti, ki ti jo življenje skozi menopavzo ponuja saj se ti z redno uporabo teh vaj lahko prične NOVO ŽIVLJENJE!! ZAKAJ? Ker z vajami SODELUJEŠ Z MENOPAVZO oz. VIŠJIMI ENERGIJAMI, KI SO PRIŠLE V TVOJE TELO. Vaje pa ti pri tem pomagajo, da prideš do NOVEGA POGLAVJA in ODKRITJA KDO V RESNICI SI!!

Komentiraj

Zapri menu
×
×

Cart