Mars in Sonce nam pripravljata pester Oktober – Na kakšen način?

Mars in Sonce nam pripravljata pester Oktober – Na kakšen način?

Že od jutri dalje se bomo v tem mesecu morali soočiti s sabo kot tudi z različnimi posamezniki.Čaka nas zelo pester mesec za katerega sem pripravila možnost, da ti ga predstavim preko branja tvoje osebne astrološke karte s klikom tukaj.

Z vpogledom v tvojo osebno astrološko karto za mesec oktober 2019 ti bom predstavila:
– katera področja se bosta Sonce in Mars dotaknila specifično tebe;
– na kakšen način bosta planeta pritisnila nate pri posameznikih;
– skupaj z nasveti ter smernicami, da lahko lažje odpljuješ in se odpreš spremembi.
Klikni tukaj in prejmi osebni Oktoberski vpogled v tvojo osebno astrološko karto. Kot splošen vpogled na kaj se moramo pripraviti pa opisujem v nadaljevanju.

Sonce in Mars bosta pritisnila iz znaka Tehtnice na karmični planet Saturn kar vedno predstavlja, da nas čaka nekaj dela v sebi, ki pa ni najbolj enostavno delo. Najprej pritisne Sonce na karmični planet Saturn, ob koncu meseca pa še Mars, ki pa ne bo enostaven pritisk.

Pritisk Sonca na planet Saturn – od 6.10 – 15.10.

Ob tem pritisku planet Saturn od nas zahteva, da stopimo v svetlobo in prenehamo zatirati sebe, svojo svetlobo, resnico zaradi strahov. Saturn ti sporoča: “Ne bom te izpustil naprej dokler se ne soočiš s strahom v sebi in greš preko svojih lastnih omejitev”. Ravno tako nam Saturn ne bo dovolil, da svojo svetlobo zatiramo in raje ugodimo posameznikom samo da je mir. Ne, sedaj je potrebno iti v svoje srce kjer se nahaja trenutno Sonce in mu slediti pa čeprav naletimo na zunanjo oviro. Zunanja ovira nas pritiska, da še bolj stojimo za svojo resnico in ne popustimo.

Toliko odgovornosti nam je bilo v času otroštva naloženih kot so: kako se moramo do drugih obnašati, kaj lahko storimo, izrečemo, kdaj moramo biti tiho in, da se ne smemo za sebe postaviti itd. Saturn tega ne dovoli več in stoji trdno za tem, da tisto kar so nas naučili in nam s tem zatrli svetlobo, sedaj presekamo ter gremo črez.

Ker gre za pritisk na Saturn mi predstavlja, da gre tukaj za zelo staro strukturo ali vzorca, težko in trdo vzgojo, ki je zatrla našo svetlobo. V trenutku, ko nam bo uspelo iti čez te strahove lastnih omejitev, ki blokirajo naše srce, tudi obilje, partnerstvo, svetlobo, nas bo nato Sonce popeljal v transformacijo s pomočjo Plutona v kozorogu. Kar mi predstavlja, da bo Pluton nato pomagal ta karmični strah, lastno omejitev, senco izpuliti ter jo do 15.Oktobra tudi dokončno ozdraviti.

Naša naloga je:
– iti črez strah ne glede na to kako težko je! Pomembno je, da veš, da bodo omejitve kjer te bodo sence v tebi hotele skozi posameznike zadržati v temi. Povedale ti bodo: pa saj imajo drugi prav…tega ne smeš narediti…ali pa da pretiravaš itd. NE, NE…Če čutiš, da se nekje držiš nazaj ali da te nekaj nadvladuje STOPI V SVETLOBO in naredi korake naprej.
– izpustiti kakršne koli zahtevke do posameznikov! Bodi tukaj previdna/previden kaj zahtevaš – v mislih ali na glas. To je ego, ki ga je potrebno ujeti, Saturn pa ga bo pomagal ozdraviti!Na katerih področjih se bo pa pritisk dogajal specifično pri tebi, na kakšen način in kako temu pristopiti pa lahko odkriješ preko osebnega Oktoberskega astrološkega vpogleda Klikni tukaj in prejmi oktoberski vpogled ter pomoč.

Pritisk Marsa na planet Saturn – od 20.10 – 31.10

Po prvem osvobajanju od strahu pa nas čaka naslednji pritisk, ki bo ŠE TEŽJI! Želim te nanj pripraviti z nekaj splošnimi nasveti. Lahko pa ti pomagam tudi personalizirano zate s klikom TUKAJ. Mars nam predstavlja vedno lastno moč. Vendar, ko mars ni v ravnovesju, nas popelje v naše občutke nemoči kot tudi jezo, bes in spominske bolečine kakršnega koli nasilja iz preteklosti. Ker bo sedaj Mars pritisnil na Saturn mi predstavlja, da se bomo morali soočiti s temi občutki v nam, če to želimo ali ne. Saturn sedaj želi, da pridemo do bolečine in jo izpustimo. Drugače bomo nadaljevali svoje življenje v trpljenju. Ker se Mars nahaja v Tehntici nam bo izziv pripeljal Saturn skozi posameznika/posameznico.

Naša naloga je da smo v tem obdobju pozorni na sledeče in sicer:
– da smo teh energij sedaj zavedni in, da gremo v bolečino, ko pride na površje in NE V NAPAD. Tako jo lahko zdravimo in ne “polnimo”.
– če življenje želi, da se postaviš za sebe, to naredi ampak NE NAPADAJ! Med izražanjem resnice ter napadom je velika razlika. Če boš napadal-a v obliki reaktivnosti ti ne bo uspelo prodreti skozi rano ter se osvoboditi. Kot rezultat reaktivnosti lahko dobiš neprijeten “udarec” ali Stop znak od življenja;
– Kot tudi ne smemo izhajati v pogovorih in soočanjih iz JEZE na drugega človeka. Lahko jezo občutimo in jo izločimo brez, da jo projeciramo. Ne smemo pa jo usmerjati v nikogar;
– Ko odideš od doma ne projeciraj svoje občutke nemoči in jeze na osebo – kajti to lahko povzroči, da privlačiš napade, zelo neprijetne situacije v tem obdobju, v tem primeru lahko tudi nesrečo (Saturn v Kozorogu nas poveže s cestami). Lansko leto sem dobila veliko lekcijo. In sicer na pohod sem odšla jezna. To jezo sem v spominu projecirala na neko osebo. In na pohodu me je eno uro kasneje ugriznil pes. Ta lekcija me je ZELO zbudila, da sem zelo zavedna kam usmerjam svoje občutke jeze! Saj nas skozi zunanjost ša kako hitro “ugriznejo” nazaj.
– Narediti boš moral-a nekaj akcij oz. dejanj v tem času, čez katere si nisi upal-a nikoli v življenju iti. Kot, da bi se nam sedaj ponujala ponovna priložnost, da gremo čez nekaj pri čemer smo bili v otroštvu ali ustavljeni, zatrti, zablokirani in kjer nam je bila naša lastna moč odvzeta. Pojdi v tem obdoblju čez strah saj lahko oodložiš težje karmične bolečine, ki so te močno zatrle v času odraščanja.

Kje točno bo pritisnil Mars nate, na kakšen način moraš narediti akcijo, kje jo moraš narediti ter kako se lahko to osebno zate razvije, lahko odkriješ TUKAJ. Klikni za oktoberski vpogled v tvojo osebno astrološko karto. Z nasveti ti bom pomagala iti čez ta težek mesec, ki nam lahko prinese lepe spremembe. Za vsakega pa na različnem področju našega življenja. Pri branju tvoje osebnega astrološkega vpogleda v Oktoberski mesec se dotaknem oba pritiska – Pritiska Sonca in Marsa – ter ti podam nasvete, ki so pomembni zate saj imamo vsi izpostavljena različna področja v tem mesecu in na svoj način. Tvoja osebna astrološka karta pa mi bo razkrila KAKO in NA KAKŠEN NAČIN.

Če nam bo uspelo iti na zaveden oz. pravi način črez ter narediti prave akcije, bo Srčna čakra v znaku tehtnice prišla v prerod ter svetlobo. Kar pomeni, da se v osnovi za vse nas lahko odpre vrednost, harmonija v odnosih, spremembe v partnerstvu, možnost manifestacije partnerstva, spremembe v obilju ter spoštovanja v odnosih. Kako se lahko po soočanju s pritisku odpre specifično zate, pa izveš tukaj.

Komentiraj

Zapri menu
×
×

Cart