Marec 2019: Ljubiš iz srca ali iz glave?

Prišel je čas, da lahko ta mesec (vse do 26/3/2019) s pomočjo Venere v vodnarju ozavestiš:

A) Ali deluješ iz uma ali iz srca?

Kako pristopaš k specifičnem področju življenja? Deluješ bolj iz prepričanj ali slediš svojemu srcu? Primer: Ko se odločaš kaj boš jedla/jedel za kosilo ali se odločaš po prepričanju ali po čutenju? Ali na primer ješ vsako nedeljo govejo juhco, z restanim krompirjem zato, ker je to nedeljski dan in slediš svojim pogojenim vzorcem? Ali se vprašaš: kaj čutim, da bi danes zaužil-a? Eno področje v tvojem življenju je precej mentalno in potrebuje biti osvobojeno, da lahko deluješ iz svobodnega duha, kjer na primer zaužiješ tisto kar začutiš pa čeprav gre v nasprotje željami ljudi, ki te tisti trenutek obkrožajo. S sledenjem svojemu čutenju nahraniš telo, dušo in zdraviš vse morebitne težave z zdravjem (če le te obstajajo). In kaj še s tem narediš? Krepiš sebe, svojo resnico, ki ti bo prebujala svobodnega duha, ki se želi v tem mesecu prebuditi.

Delovanje iz uma je vedno podkovano z ogromno prepričanj. Venera sedaj ta del mehča, te pomaga usmerjati, odpirati tvojo srčno čakro da lažje zaznaš kje ne živiš iz srca ampak deluješ bolj iz uma. Rodila sem se z Venero v Vodnarju. Mislila sem, da vem kakšno delo ljubim in kaj me veseli. Vendar, če bi to bilo res, potem bi mi v delu uspevalo in bi čutila zadovoljstvo. Mentalna prepričanja, ki sem jih nosila v sebi so me ločevala do okritja kaj jaz resnično želim početi in postopoma sem z zdravljenjem vseh svojih prepričanj prišla do astrološke ljubezni v kateri ne delam iz prepričanj ampak iz strasti in ljubezni.

B) Ali si povezan-a s čustvi na tem področju?

Tvoje vodnarjevo področje je vedno potrebno močno okrepiti s vprašanjem “Ali čutim svoje bolečine na tem področju življenja” ali pa si jih morda zanikam? Igram trdno osebo in nič me ne boli? Zanikanje svojih čustev, držanje trdnosti v sebi, igranje da nič ne boli lahko pripelje do paralize obraza tako kot jo je dobila moja sestra Karmen. Njena leva stran obraza se je sesula v popolnosti. Povesila se ji je leva ličnica, leva stran ustnice in leva veka se ni zaprla.
Paraliza obraza nastane zaradi popolnih energijskih blokad, ki so vzrok močnih prepričanj. V popolnosti se je oddaljila od njenih čustev in jih ni znala več izražat kar posledično pripelje do ohromljenega živčnega sistema na obrazu. Njene mentalne natalne (rojstne) astrološke hiše pa so bile zelo močno izzvane:
– Rodila se je z luno in marsom v vodnarju in sicer v skriti (nevidni hiši). Nevidna hiša je karmična hiša, ki deluje v podzavestnem ravenu in jo težko zaznamo, čutimo in doživljamo vse dokler ne vstopimo v svoje globine.
– Luna v njeni mentalni hiši predstavlja velik izziv za človeka saj se ne zna soočati s čustvi. Z njimi operira mentalno v obliki obrambnega mehanizma. Ženstvena energija se tukaj močno v človeku zakrkne kar težko oseba vstopi v svoja čustva. Ker pa ima Karmen luno v skriti hiši pa svojih čustev niti ni bila zavedna. Vedno je delovala obrambno brez, da bi vedela, da zatira svojo ranljivost in krepi blokade na predelu obraza. Posledično jo je pripeljalo do paralize obraza;
– Mars v mentalni hiši pa predstavlja, da svojo moč uporablja iz mentalnega ravena, ki je vedno polno nemoči. Solarni pleksus je v njen primeru bil v popolnosti onemogočen;

Njena naloga je bila prodreti v svoje globine, povečati svoje zavedanje, okrniti prepričanja zato, da je lahko osvobajala svoj mentalni raven, njeno paralizo in se odprla čutenju. Tako je njeno življenje lahko pričelo postajati ženstveno, čutno, odprto in brez sodb, konceptov, vpogledov. Z veseljem lahko povem, da je sedaj prišla do svojih čustev in prav ta mesec ji je Venera pričela osvobajati še zadnjih 10% paralize obraza o čemer več opisujem v nadaljevanju zato izkoristi moč, lepoto in nežnost Venere, ki ti ponuja veliko darov in stik z svobodnim življenjem in/ali zdravjem.

Spoznaj kateri del v tvojem življenju je vodnarjevo področje preko kalkulatorja, ki ga najdeš tukaj. Nato temu področju v življenju, ki je vodnarjevo prični postavljati vprašanje vsaki dan, pri vsakem dejanju oz. koraku: “Ali to počnem, ker čutim ali ker mislim?” Odločanje na podlagi čutenja v tebi vedno prebudi tvojo čutnost, nežnost in izjemne občutke svobode. Medtem, ko delovanje iz misli ne pusti nekih posebnih občutkov. Bolj deluje površinsko in nas ponavadi ne pripelje do lepih refleksij oz. nam življenje pokaže, da smo se odločili na podlagi uma in ne čutenja.

C) Venera na predelu glave (vodnarja)

Venera, boginja nežnosti, ljubečnosti, ljubezni, pomaga prebujati tvojo srčno čakro, da se bolje spoznaš s svojimi srčnimi željami, pogledi in nežnimi pristopi do ljudi. Hkrati pa se srčna čakra povezuje oz. deluje ta mesec najmočneje na področju tvoje glave in aktivira tretje oko in kronsko čakro. Vsi z mentalnimi težavami lahko najdete tukaj olajšanje, zdravljenje, napredke, omiljene mentalne izzive. Karmen je ravno sedaj pričela doživljati osvobajanje močnih čustvenih bolečin. Venera ji je pomagala vstopiti do njih zaradi česar se naredi zavedni prostor v glavi. Na področju kjer ima komajda še vidno paralizo obraza (zadnjih 10%) pa ji sedaj močno vibrira in se zdravilni proces njenega težkega zdravstvenega stanja zaključuje. To tudi pomeni, da se v popolnosti sedaj osvobaja prepričanj in tako lahko seže v višje energije, kjer jo čaka poslanstvo z nevidnim svetom.

Tudi ti lahko zaznaš, da sodbe do drugih ali nekoga v tem mesecu zbledijo. Zlahka začutiš ljudi ali pa zlahka deluješ po čutenju. Dobro je, da izkoristiš to energijo v smislu, da se veliko sprašuješ vsaki dan “Ali to počnem, ker čutim” ali zato, ker mislim, da bi bilo dobro narediti? Opazuj ali ti srce pri tem zaigra ali deluješ le zato, ker ne veš kaj hočeš ali pa drugi pravijo, da je tako najbolj prav. Vedi, da je Vodnarjeva energija zelo unikatna. Kar pomeni, da tisto kar boš ta mesec ljubil-a, ni nujno, da bodo ljubili ostali. In tukaj je tvoj test, da deluješ iz srca, ne glede na okolico, ker bo imelo osvobajajoč občutek v tebi. Tako si s pomočjo venere segla/segel v moč ljubezni, ki ti bo odprla vrata do obilja, čutnosti, nežnosti, brezpogojne ljubezni na enem izmed področju tvojega življenja.

Pusti komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja