Kronska čakra

Kje se kronska čakra nahaja?

Kronska čakra se nahaja na vrhu glave – na kronskem predelu. Njena glavna posebnost je, da se povezuje z višjimi energijami s pomočjo katerih povečuješ svoje zavedanje oz prejmeš pomoč pri povečevanju svojega zavedanja. Skozi to čakro začutiš svoj dom, svoj realm od koder prihajaš.

Kronska čakra nas poveže s planetom Uran

Kjer je pozicioniran planet Uran v tvoji osebni astrološki karti, na tistem področju življenja se zahteva od tebe največje prebujanje. To je področje tvojega življenja, ki nosi največ presenečenj, presenetljivih dogodkov . Na tem področju tvojega življenja ima tvoja kronska čakra tudi največjo moč. Kar pomeni, da lahko pridejo najlepša presenečenja, vpogledi, vizije, višja moč ter najlepše vznemirjenje. Kronska čakra nas poveže z močno blaženostjo, brezkrbnostjo, ko je le-ta odprta v popolnosti – v popolnosti jo odpremo z uravnavanjem vseh 7 čaker! Prejmi vpogled v tvojo astrološko karto TUKAJ  ter odkrij na katerem področju tvojega življenja se zahteva prebuditev ter največje vznemirjenje skupaj z višjo močjo, ki jo kronska čakra nudi.

Ključne karakteristike kronske čakre

– Zavedanje oz. zavednost;
– Zavedanje višje modrosti ter kaj je resnično sveto ter pomembno v življenju;
– Povezanost z višjim oz. nevidnim ter neskončnostjo;
– Realizacija vseh notranjih omejitev ter osvobojenost od njih;
– Blaženost;
– Popolno zlitje s trenutkom zdaj in močna “prisotnost” (presence) v trenutku zdaj;
– Komunikacija z nevidnim svetom, dostop do vsega višjega;
– Jasnovednost, jasno razumevanje;

Zaprta kronska čakra nosi sledeče zdravstvene posledice:

Alzheimerjeva bolezen, bipolarna bolezen, omotičnosti, epileptični napadi, multipla skleroza, paraliza, parkinsova bolezen, shizofrenija, motnje imunskega sistema, rakava obolenja, težave s kostmi, motnje živčnega sistema, motnje učenja, motnja osebnosti, nevroza, psihoza, glavoboli, nespečnost, migrene, možganska kap, depresija…