Kronska čakra

Objavil Suzana Trnovšek dne

Kje se kronska čakra nahaja?

Kronska čakra se nahaja na vrhu glave. Njena glavna posebnost je, da se povezuje z višjimi energijami s pomočjo katerih povečuješ svoje zavedanje oz prejmeš pomoč pri povečevanju svojega zavedanja. Skozi to čakro začutiš svoj dom, svoj realm od koder prihajaš.

Kronska čakra vsebuje tako močno silo, energijo, ki je močnejša kot karkoli tukaj na Zemlji. Energija, ki pride skozi je udarna, močna, občutna kot elektrika. V stotinki sekundi lahko raztrešči še tako močno tvojo čustveno zakopano čustveno bolečino in ti jo pomaga ozdraviti saj višja sila nosi nadnaravne moči.

Ko je tvoja kronska čakra zaprta

Z zaprto kronsko čakro nosiš pomanjkanje zavedanja kdo si, kaj počneš tukaj, zakaj se ti nekaj v življenju dogaja. V srednjih letih se velikokrat pojavi “kriza” pri kateri se posameznik lahko sprašuje čemu sem tukaj jaz na Zemlji in kje je smisel. Ni ti jasno kam greš, kaj je tvoja pot in kje je prava pot.

V sebi nosiš kar nekaj prepričanj o veri ali pa se nahajaš v manjših skupini, ki živi življenje po nekih pravilih. Včasih so tem skupinam rekli sekte. Si podrejen-a tej skupini in niti ne veš, da si podrejen-a. Dober primer so tudi Amiš ljudje, ki živijo po zelo striktnih pravilih kako živeti, na kakšen način, dogovorjena poroka v naprej ipd.

Zelo si odzemljen-a oz. ne znaš živeti na Zemlji. Življenje na zemlji ti je tuje. Imaš močno mentalno znanje ali kot pravimo si inteligenten/inteligentna. Kar pomeni, da je v tebi veliko teoretičnega ali umskega znanja ampak popolna ločenost od višje modrosti. Nekdo ti zlahka “opere možgane” s prepričanji in te popelje v ta krog ljudi. Zlahka padeš v neko prepričanje, pogled in ne poznaš višje modrosti zate in za človeštvo.

Z zaprto kronsko čakro občutiš globoko depresijo. Življenje nima smisla in pomena.

Čakra se očisti in odpre z rednim meditiranjem na čakre. Ustvarila sem meditacijo “Odpiranje in uravnavanje čaker meditacijo” prav za te namene, ki jo lahko kupiš pri meni s klikom TUKAJ

Zdravstvene težave, ki nastanejo zaradi zaprte kronske čakre

Alzheimerjeva bolezen, bipolarna bolezen, omotičnosti, epileptični napadi, multipla skleroza, paraliza, parkinsova bolezen, shizofrenija, motnje imunskega sistema, rakava obolenja, težave s kostmi, motnje živčnega sistema, motnje učenja, motnja osebnosti, nevroza, psihoza, glavoboli, nespečnost, migrene, možganska kap, depresija…

Ko je tvoja kronska čakra odprta

vstopiš v modrosti in jih tudi s pomočjo tretjega očesa in grlene čakre izraziš. V sebi čutiš blaženost, notranji mir in razumeš zakaj si tukaj, od kod prihajaš, zakaj se nahajaš na planetu Zemlja, zakaj trpiš na nekaterem področju tvojega življenja, kaj se moraš tukaj naučiti. Vsak dogodek v življenju vidiš in razumeš zelo jasno. V tebi se nahaja blaženost in hkrati pravi človeški pristop. Zelo dobro svojo dušo prizemljiš na Zemljo in jo izraziš. Imaš dostop do modrosti ali drugače poimenovanega znanja, ki ni Zemeljsko ampak prihaja iz višjega zavedanja. Primer: Kar se o zgodovini v šoli naučiš je Zemeljsko znanje. Modrost s pomočjo kronske čakre pa ti pri znanju zgodovine pojasni zakaj na primer se je Jugoslavija razdrla, kaj se kolektivno dogaja na višji ravni, čemu to razdiranje služi iz čustvenega ravena, prebujanja, trpljenja ipd.

Ne bojiš se smrti ampak čutiš proces kaj se zgodi, ko zapustiš Zemljo. Nič ti na Zemlji ni čudno, nenavadno, bizarno ali narobe. Vse veš zakaj so se strukture na primer na področju šole spremenile, zakaj je nekdo bil izvoljen za predsednika, zakaj vladajo nekje vojne, v drugih državah pa višje zavedanje in mirnost – to razumevanje izhaja iz višjih modrosti.

Kronska čakra je za opravljanje tvojega poslanstva zelo pomembna. Odpre te vsemu kar potrebuješ, da opravljaš svoje poslanstvo. Primer: Če vidim preko astrološke karte, da ima nekdo kronsko čakro poudarjeno na nogah, se bodo višje sile manifestirale na stabilnosti skozi katero bodo nato nastopila pomembna sporočila za Zemljo in svet. Ta oseba vedno nosi nadnaravno stabilnost, ki lahko spreminja strukture na Zemlji – spremembe zakonov v šoli, vladi, gradnji nepremičnin ipd. Ampak te spremembe bodo za višje dobro – brez ega! Spremembe so iz čistosti, da bo ljudem lažje na Zemlji.

Pri kronski čakri se gre vedno za višje dobro, delovanje iz višjih in čistih energij, ki opravljajo svoje delo na različne načine. Najmočneje delujejo, ko se zliješ s poslanstvom in uravnovesiš vseh 7 osnovnih čaker. Z egom se kronska in tretje oko ne bosta nikoli odprla. Ta čakra, ko je odprta te napolni z višjim in globljim zadovoljstvom in čutenjem, da je vse vredu, popolno in brez stresa ta trenutek ne glede na to kaj se dogaja okoli tebe.

Prični z uravnavanjem in odpiranjem kronske čakre z mojo meditacijo za čakre, ki jo kupiš TUKAJ

Prejmi astrološko pomoč za tvojo težavo >>

 


Suzana Trnovšek

Suzana Trnovšek

Sem strastna raziskovalka problematik skozi astrologijo in k vsaki problematiki ali vprašanju pridem do dna. Pri branju astrološke karte ne napovedujem prihodnosti vendar razkrivam vzroke, razrešujem problematike, pogledam v globino situacij… ki na površini ali zunanjosti niso razumljive, ozdravljive ali razrešene. S sestro Karmen sva šli čez stiske na vseh področjih najinega življenja kar nama je podalo bogate izkušnje ter razkrilo praktične rešitve. Astrologija pa je postala rešiteljica v samem procesu, da sva se lahko pričeli osvobajati. In osvobodiš se lahko tudi ti s pomočjo te spletne strani, ki nudi najine izkušnje, praktične rešitve ter mojo astrološko pomoč.

0 Komentarjev

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja