Ko se težava “noče” ozdraviti
Stiff sunflower (Helanthus pauciflorus) at sunrise. The Nature Conservancy's Bluestem Prairie - Minnesota.

Ko se težava “noče” ozdraviti

Kaj narediti, ko se težava “noče” ozdraviti, ti pa vstopaš redno v notranjost z meditacijo, prizemljuješ, povezuješ s sabo, se soočaš s čustvenimi bolečinami itd? Želiš si svoje življenje spremeniti, želiš se osvoboditi težave ampak se enostavno ne ozdravi.

Spodaj ti predstavljam zelo pomembne smernice in resnice, ki ti bodo pomagale razumeti zakaj se toliko dolgo in močno vrtiš okoli ene težave.

 

Vzroki zakaj se lahko toliko dolgo in močno vrtiš okoli ene težave

 

– Karmična lekcija

Kadar gre za določeno težavo, ki traja že od otroštva oz. je v tvojem življenju odkar pomneš, te nenehno preganja, se je ne moreš znebiti ne glede na to kako močno se trudiš, doživljaš frustracije…pomeni, da se soočaš s karmično bolečino, ki nosi karmično lekcijo. Karmična lekcija je lekcija kjer je potrebno porabiti največ energije našega zavedanja, potrebno vstopati v globino in pristopati k težavi zelo potrpežljivo iz vseh različnih kotov..

Takšna karmična bolečina ne odide kar tako iz našega življenja. Vendar ko enkrat odide, se tvoja največja ovira dvigne in ponavadi nastopi izjemna svoboda. Karmične bolečine lahko zakrijejo celotno tvoje svobodno “dihanje” in lahko vpliva na vsa področja tvojega življenja.

 

– Težava nosi dodatno vejo težave še na drugem področju

Ena izmed možnosti zakaj tvoja težava ni ozdravljena je iz razloga, ker nisi ozdravil-a še dodatno vejo težave. Primer: Če se soočaš z manjvrednostjo v službi in jo želiš ozdraviti, je potrebno pogledati še druga področja na katera se je tvoja bolečina manjvrednost razpredla – je to ob partnerju pri kosilu ali pri pogovoru…morda v okolici, pri intimnosti…ko nisi slišan-a v družini…ipd

Ponavadi se vsaka bolečina prikrade na različna področja, odvija na različne načine. Ponekod je bolj vidna, drugje dosti manj zato je potrebno biti na preži prav povsod – najboljša preža je tvoje zavedanje. Ne pritiskaj z zdravljenjem in reševanjem težave le iz ene strani. Poglej kje ti življenje bolečino prikazuje skozi dan.

 

– Življenje ima zate posebno nalogo

V tem primeru je potrebno ozdraviti prav vse bolečine v tebi, da se lahko osvobodiš želene težave. To pomeni, da te življenje ne-bo izpustilo naprej dokler vsega ne opraviš in ozdraviš za kar si se pred vstopom na Zemljo odločil-a, da boš ozdravil-a. Tukaj gre seveda za ekstrem ampak obstaja vedno več pionirjev, ki moramo spuliti in ozdraviti pretekle rodove v popolnosti. Kar gre seveda za posebno nalogo, kjer ne le “rešujemo” sebe ampak rešujemo bolečine staršev, preteklih rodov ter tudi okolice.

 

– Potrebno je iti še globlje

Včasih se težava ne ozdravi, ker je v tebi še premalo zavedanja. To pomeni, da je potrebno iti še globlje na način, da povečaš zavedanje. Dokler ni tvoje zavedanje (svetloba) večje od tvoje čustvene bolečine, ki je povzročila težavo, se težava ne bo mogla ozdraviti. Zavedanje povečujemo z rednim meditiranjem, rednim prizemljevanjem, zavednim pristopom izzivom skozi dan, soočanje s čustvenimi bolečinami, ko pridejo na površje. Tako lahko sčasoma “ohromimo” bolečino, ki izgubi moč in se ozdravi. Ko se bolečina v tebi v popolnosti ozdravi, se ozdravi težava nemudoma.

 

– Zahteva se popolna svoboda od ega

Ta razlog velja za specifične in redke primere od katerih se zahteva, da se morajo osvoboditi ega v popolnosti preden se lahko osvobodijo težave v popolnosti oz. se jim odpre želeno. Torej egoistični um je močno na udaru in je od posameznika glavna prioriteta, da v popolnosti izgubi moč zato, da je težava ozdravljena. Zato je potrebno pogledati kje um močno operira in kot policisti opazovati njegovo delovanje skozi dan.

 

– Zaupanje in predanost trenutnemu stanju

Velikokrat pa se težava ne ozdravi ali spremeni, ker smo v čakanju spremembe, ne zaupamo nevidnemu procesu zdravljenja, ne sprejmemo trenutnega stanja in se mu upiramo. To so zelo pogosti pojavi, ki blokirajo zdravljenje, zato je potrebno povečati zavedanje, da se lahko soočiš z upiranjem in nezaupanjem.

 

Pomagaj si pri ozaveščanju razloga pri tebi s pomočjo astrološke analize & prejmi rešitve >>

 

Prijava na Suzanine e-novice

Vpišite svoje podatke ter prejemajte Suzanine e-novice dvakrat tedensko.

Strinjam se, da moje osebne podatke obdeluje MailChimp ( več informacij )

Od e-mail novic se lahko odjavite kadarkoli.

Komentiraj

Zapri menu
×
×

Cart