Kdo nam pri zdravljenju bolezni pomaga?

Objavil Suzana Trnovšek dne

V trenutku, ko pričnemo zdraviti našo bolezen od znotraj prejmemo pomoč pri zdravljenju našega bolezenskega stanja. Ta pomoč nam močno stoji ob strani in na različne načine pomaga zdraviti našo bolezen kot tudi zdraviti njen koren. Dlje časa kot smo v zavednem zdravljenju bolezni iz notranjosti, močnejša, intenzivnejša je pomoč. Kot tudi jo lahko bolje občutimo, doživljamo ter hitreje poteka zdravljenje bolezni. Zakaj? Iz razloga, ker s povečanim našim zavedanjem lahko pomoč lažje in bolje pomaga saj ta pomoč lažje prihaja v naš zavedni prostor.

Kdo nam pri zdravljenju bolezni pomaga?

1. Višje sile

Višje sile so energije, ki prihajajo iz realma od koder smo prišli in kjer je naš dom. Tem višjim silam lahko rečemo zavedanje, ki vibrirajo na najvišji frekvenci. Tukaj ne gre za nekoga specifičnega ampak gre za zavedni, kolektivni realm, ki nam pomaga vnesti višje frekvence v naše telo. Dokler smo bolni in trpimo pomeni, da z našimi čustvenimi bolečinami vibriramo na zelo nizki frekvenci. Višje sile pa tukaj nemudoma z zdravljenjem od znotraj vstopijo, pomagajo pri zdravljenju ter še posebej pri povečevanju našega zavedanja. Saj ga potrebujemo, da naša zavedna svetloba lahko zdravi trpljenje, ki je povzročilo bolezen.

Te višje sile vstopijo najmočneje ter občutno med meditiranjem. Spoznala sem, da najlažje vstopijo, ko meditiramo na “Odpiranje ter uravnavanje čaker meditacijo”. V začetni fazi zdravljenja od znotraj pričnejo višje sile prihajati v nas, ko pridemo do tretjega očesa in/ali kronske čakre. To sta čakri skozi katere lahko višje sile pridejo. Kasneje, ko je dovolj očiščenega v našem energijskem polju pa lahko vstopijo v nas tudi, ko se povezujemo s spodnjimi čakrami ali čez dan.

Brez pomoči višjih sil bi zdravili bolezen morda celo življenje. Višje sile imajo izjemno moč, čistost in močno zavedanje. Naše telo jih občuti najprej kot utrujenost saj se mora na njih navaditi, da lahko napreduje v višjo frekvenco zavedanja preko katere se lahko nato zdravi. S povečevanjem zavedanja olajšamo višjim silam, da lažje vstopajo skozi nas oz. v nas. Občutimo jih tudi kot močno vročinsko zalivanje v telesu.

Nasvet:

Predlagam vsakodnevno meditiranje na “Odpiranje ter uravnavanje čaker meditacijo”, da lahko višje sile pomagajo ter povspešujejo proces zdravljenja bolezni od znotraj.

2.Vodniki in angeli

Ob sebi imamo vedno vodnike (kot tudi angele) ne glede na to ali smo bolni ali ne. Vendar, ko zdravimo bolezen iz notranjosti potem nam lahko vodniki in angeli še bolj pomagajo. Na kakšen način? Podajo nam lahko informacije katere čustvene bolečine moramo ozavestiti, kaj moramo narediti v tem trenutku, kje nečesa kar nam blokira zdravljenje ne vidimo, katero vajo še uporabiti, da pridemo do zdravja. Te informacije lahko pridejo preko njih skozi sanje, skozi dan, preko pogovora z osebo ali kot intuitivno sporočilo. Bolj kot je naše zavedanje povečano, bolj slišimo, zaznamo vse informacije.

Vodniki so pri napotkih vedno jasni, kratki in ne okolišijo. Včasih nam podajo zelo iskrena sporočila. Vendar, če jim sledimo oz. jih upoštevamo, smo na izjemni poti zdravljenja naše bolezni. Kako to izgleda na primeru? Skozi spanec sem prejela sporočilo, da morava sedaj s Karmen hoditi skupaj v trgovino. Nisva razumeli zakaj morava to storiti. Vse dokler nisva sledili napotku ter odšli v trgovino. V trgovini sva doživeli ena do druge močno jezo skozi prepir. Prepir je bil zelo intenziven, skorajda verbalno agresiven kljub temu, da sva najino zavedanje povečevali že 5 let.

Kmalu po prepiru sva se usedli in se vprašali kaj je bilo to. S pomočjo astroloških najinih kart  in vseh simbolik sem odkrila, da sva v trgovini zdravili zlorabo, ki sva jo doživljali vso najino otroštvo. Hkrati pa je karmen doživela močno izločanje čustvene bolečine. Intenzivne čustvene bolečine so prišle na površje zavedanja, ki sva ga povečevali in se lahko končno zdravile. Ker pa je bil najin zavedni prostor že zelo povečan je prepir bil koristen saj je izločal intenzivnost vseh čustvenih bolečin. Po prepirnem zdravljenju pa se je aktiviralo zdravljenje na reproduktivnem delu najinega telesa, ki nas poveže s časom otroštva in zlorab, ki sva jih doživljali. In tako sva s pomočjo vodnikov ne le zdravili zlorabo ampak tudi zdravili reproduktivne organe. Vodniki so najbolje vedeli kakšen je najboljši “scenarij”, da ozdraviva živečo se preteklost v nama in možne bolezni.

Nasvet:

Povečuj zavedanje, redno meditiraj, prosi vodnike pred meditiranjem da vstopijo v tvoje energijsko polje in ti pomagajo zdraviti bolezen/trpljenje…in njihova navodila boš lažje ter bolje skozi mesece slišal-a kot tudi prejemal-a. Četudi so navodila nerazumljiva za tvoj um, jim sledi.

3. Umrli oz. duše

Umrli, ki jih poznamo so tisti, ki pomagajo pri zdravljenju bolezni iz notranjosti. Še posebej tisti, ki so imeli isto/podobno bolezen in tisti, ki so šli skozi podobno/isto trpljenje kot mi. Te duše nam stojijo ob strani ob najmočnejših zdravljenjih, pri pomembnih dogodkih ozaveščanja naših vzročnih bolečin kot tudi v trenutkih, ko nam je pri zdravljenju težko.

Z njihovo frekvenco nam stojijo ob nam ter se vpletejo v zdravljenje, ko jih prosimo za pomoč. Kot je na primer, ko jih prosimo pri zdravljenju, za odgovore, za smernice. Vsakič, ko se na njih spomnimo, jih občutimo, vonjamo..pomeni, da so močno ob nam ter smo v pomembnem procesu zdravljenja bolezni od znotraj.

Spoznala sem, da nam umrli, ki niso ozavestili svojih čustvenih bolečin ter so jih zato prenesli na njihove hčere/sinove ter nato še na vnuke tisti, ki velikokrat še kako močno prisostvujejo pri zdravljenju bolezni. Te umrle duše so po smrti spoznale kako so trpljenje prenesle na druge generacije in se nato odločile, da bodo pomagale nam pri zdravljenju iz drugega realma (realma kjer smo v doma). Najprej pa nam pomagajo priti do pravih zavednih rešitev ter nas vodijo.

Na kogar koli umrlega si se ta trenutek ob branju spomnil-a pomeni, da ti ta duša pomaga v tvojem življenju in pri zdravljenju bolezni. Imate nekaj skupnega – ali so to čustvene bolečine in/ali bolezen.

Nasvet:

Pogovarjaj se s tistimi dušami, ki se jih spomniš pogosto in/ali veš, da ti pomagajo. Vprašaj jih kar te zanima. Ali pa vprašaj kdo od umrlih ti na poti zdravljenja pomaga. Povabi jih, da ti pomagajo zdraviti tvojo bolezen. Povabi jih, da se ti pojavijo v sanjah…in prišli bodo. Moj pokojni stari oče je moji sestri Karmen v sanjah sporočil, da je bil skozi ves proces zdravljenja mojih bolezni ter trpljenja ob meni. Pokazal ji je ključne dogodke ob katerih mi je stal ob strani ter tudi pomagal, da sem navigirala v pravo smer. Kar je pripomoglo, da nisem umrla za rakom na grlu tako kot je umrl on. Namesto tega sem se začela osvobajati od močnih čustvenih bolečin na grlu. Njegovo delo je bilo intenzivno ter močno saj sem ga velikokrat zelo močno čutila in tudi “vonjala”.

4. Planeti

Planeti so zavedna energija na katero se odziva naše energijsko polje oz. zavedanje. Planeti vibrirajo na višji frekvenci in dokler smo povezani s svojim zavedanjem lahko z njihovo zavedno energijo zdravijo naše trpljenje in bolezen. Astrologija je eden izmed načinov kjer lahko spoznamo kako planeti lahko zdravijo našo bolezen, na kakšen način in kdaj so ta zdravljenja najmočnejša. Spoznala pa sem tudi, da dokler nismo zavedni, njihova energija še vedno deluje vendar na način, da nam prinese lekcije, izzive zato, da se z našim zavedanjem prebudimo od trpljenja. Kar nas lahko nato posledično osvobodi od bolezni.

Bolj kot je naše zavedanje povečano, lažje planeti delujejo skozi nas. Močnejše so te energije, hitrejše, intenzivnejše in včasih tudi zelo zaščitniške. Odkrila sem skozi moje ter sestrine izkušnje, da se z rednim zdravljenjem bolezni od znotraj težke planetne pozicije spremenijo v pomembna ter ključna zdravljenja, ki nam prinašajo svobodo in zaključne faze zdravljenja bolezni. Ob težkih planetnih aspektih se planeti pritiskajo eden na drugega kar pomeni, da se v nas sproži čustveno-zavedni pritisk. S pomočjo planetov lahko prav večjo čustveno bolečino v tistem momentu ozdravimo. Tako kot je na primer polna luna, ki obsije našo bolečinsko rano in nam ponudi možnost osvoboditve. Če smo na zavedanju dovolj naredili, nam jo luna lahko izplakne. In včasih že z enim samim sunkom.

Ravno tako nam planeti z branjem astrološke karte pomagajo razkriti ter ozavestiti problematike. Pri njihovih “nastavitvah” so izjemno natančni in pri tem nam pomaga vpogled v našo osebno astrološko karto. Pomembno je, da preko planetov ne iščemo prihodnosti ampak razumevanje. Saj nam nato z našim zavedanjem lahko planeti s pomočjo ozaveščanja, razumevanja ter zdravljenja pomagajo spreminjati prihodnost. Brez zavedanja pa planeti ne morejo vplivati pozitivno na nas kot nas tudi pomagajo zdraviti.

Nasvet: Spoznaj se s svojo astrološko osebno karto, odkrij kako ti planeti pomagajo in kaj te učijo. Prejmi odgovore za tvoje rešitve ter pomoč…Vse odgovore ter rešitve lahko prejmeš preko moje astrološke pomoči s klikom tukaj.

Kategorije: Bolezni

Suzana Trnovšek

Suzana Trnovšek

Sem strastna raziskovalka problematik skozi astrologijo in k vsaki problematiki ali vprašanju pridem do dna. Pri branju astrološke karte ne napovedujem prihodnosti vendar razkrivam vzroke, razrešujem problematike, pogledam v globino situacij… ki na površini ali zunanjosti niso razumljive, ozdravljive ali razrešene. S sestro Karmen sva šli čez stiske na vseh področjih najinega življenja kar nama je podalo bogate izkušnje ter razkrilo praktične rešitve. Astrologija pa je postala rešiteljica v samem procesu, da sva se lahko pričeli osvobajati. In osvobodiš se lahko tudi ti s pomočjo te spletne strani, ki nudi najine izkušnje, praktične rešitve ter mojo astrološko pomoč.

0 Komentarjev

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja