Kdaj reči partnerstvu "ne"? I 5 nasvetov

1. Prvi občutek

Če ti v trenutku, ko osebo spoznaš pravi prvi občutek ne… ali pa ti govori v notranjosti pojdi vstran..ali pa se ne počutiš dobro ob tem človeku…nekaj čudnega čutiš v sebi…Ali pa te spreleti srh, zalije kakšna grozota…takrat reci osebi, ki si te želi imeti za partnerko/partnerja “ne”. Zakaj? Iz razloga, ker je prvi občutek tisti, ki ne vključuje tvojih misli ali vzorcev. Ter je ta občutek PRAVI. Kasneje se lahko ta tvoj prvi pravi občutek prekrije s tvojimi vzorci in čustvenimi bolečinami, ki pa vedno iščejo bolečino. Kar pomeni, da tvoja bolečina prekrije intuicijo ter se poveže z bolečino, ki jo nosi ta oseba.

Če ne poslušaš svoj prvi občutek, lahko doživiš skozi to partnerstvo temačne izkušnje, celo se ujameš v njih brez izhoda. Tudi, če ne gre za temačne izkušnje, je pomembno poslušati svoj prvi občutek. To je intuitivni glas iz višjih energij, ki te opozarjajo, da se ne spustiš v partnerstvo s to osebo in rečeš “ne”. Zaupaj temu občutku. Jaz svojemu pred leti nisem zaupala. Ko sem moškega prvič videla je zelo močno kričalo “ne”..začutila sem grozovitosti…z meseci pa so se moje sence(bolečine) povezale z njim in tako sva pristala skupaj. Izkušnje z njim pa so bile precej temačne. Na srečo sem se hitro umaknila in leta kasneje ozavestila, da takšne temačnosti nosim v sebi. Le-te pa potrebujejo zdravljenje, če želim privlačiti pravega partnerja.

2. Ko deluje pravljično

Ko vajina srečanja delujejo skorajda pravljična, preveč lepa, da bi lahko bila resnična…po vsej verjetnosti so in je dobro, da ozavestiš iluzije predstavljene pred tvojimi očmi ter reči razmerju “ne”.

Ne me narobe razumeti, obstajajo partnerstva, ki se nemudoma ujamejo. Vendar gre pri pravljičnih odnosih za odnos, ki je predvsem polno praznih romantičnih obljub, odzemljenosti, gre se za osebo ki te skorajda začara z besedami, govori o srečnem koncu skupaj za vedno..potem so takšni pristopi lahko velik alarm, ki ponazarajajo, da nekaj deluje preveč dobro, da bi bilo res. Priporočam ti, da se čimbolj prizemljuješ zato, da lahko vidiš to pravljico iz prizemljenega stanja zato, da se ne ujameš v mrežo iluzij. Oziroma, da ujameš svoje bolečine, ki te popeljejo do takšnih iluzij in jih ozdraviš.

Takšne osebe nosijo neverjetno močno energije “ribice” v svoji astrološki karti, ki lahko skorajda vsakega človeka zapelje v iluzije. Na daljši rok se lahko izkaže, da je vse skupaj bila iluzija v katero si se ujel-a. Predlagam ti, da preveriš ali gre za iluzijo na način, da uporabiš nasvet pod številko 3.

3. Ko ti oseba ne govori veliko o sebi

Oseba, ki ne govori veliko o sebi, ali niti ničesar ne pove o svojem življenju ter zakrije svoje življenje z lepimi komplimenti, z neverjetno lepim pogledom, nenehno romantičnost ter odvrne govorenje z različnimi načini potem bodi pri tem zelo pozoren/pozorna.

Predlagam ti, da povprašaš osebo s čim se ukvarja. Nato pojdi v njegovo/njeno otroštvo, naj pove in izrazi kakšno bolečo izkušnjo, kako je odraščal…Če oseba odgovarja na splošno, se izmika odgovorom, noče govoriti o sebi in raje poda kakšen pravljičen kompliment potem je dobro, da rečeš temu partnerstvu “ne”. Kako je biti v partnerstvu brez prave komunikacije, kako boš reševal-a izzive ki nastopijo med vama, v življenju, z otroci..? Nikoli ne boš mogel/mogla. Takšnemu odnosu je bolje reči “ne”. Vprašaj pa se tudi kje si ti zaprta/zaprt, kje nočeš ali ne želiš govoriti v sebi. Saj si to osebo privlačil-a zaradi svojih bolečin.

4. Ko te sili v spolni odnos

Oseba, ki te vidi le kot “sexy” osebo, je spolno zainteresirana vate brez, da bi te želela bolje spoznati in te na direkten/posreden način sili v spolne odnose ni prava oseba zate. Reci temu odnosu čimprej “ne”.

Pravo partnerstvo je bazirano na dobrem spoznavanju, komunikaciji, ki nato lahko preide v globoke spolne in čutne izkušnje. Oseba, ki te spolno sili brez spoznavanja bo tudi hitro odšla iz tvojega življenja.

5. Ko je oseba že v razmerju (zaseden/zasedena)

Kadarkoli rečemu osebi, ki je že v razmerju “da” pomeni, da smo odobrili svoje bolečine manjvrednosti v sebi. Nobena ženska/moški ne pristane na takšen odnos, ki nosi vrednost v sebi. Zaseden moški/ženska pride v naše življenje iz razloga, ker so zrcalo naših bolečin..da nismo vredni, lahko smo na zadnjem mestu, ne potrebujemo spoštovanje..ali iz razloga ker iščemo ljubezen iz obupa, ki je predstavnik pomanjkanja ljubezni. V trenutku, ko si prvič dovolimo iti v razmerje z zasedeno osebo, bomo le še privlačili ljudi in situacije kjer bomo vedno zadnji.

Predlagam ti, da takoj rečeš temu odnosu “ne” in se predvsem posvetiš svojim bolečinam. Jih ozavestiš kaj je tisto v tebi, da privlačiš zasedenega moškega/žensko, kako si bil-a kot otrok sprejeta s strani staršev, kdaj so te dali na zadnje mesto, od koga nisi prejel-a ljubezen ipd..

Potrebuješ mojo pomoč?

Si želiš priti svoji težavi v razmerju do dna? Pri tem trpiš in iščeš razumevanje zakaj takšne težave in kako jih razrešiti? Potem vabljen-a na moje svetovanje kjer skozi vpogled v tvojo osebno astrološko kartko skanaliziram sporočila, ki so potrebna, da jih slišiš in ti predam rešitve s katerimi se lahko “izkoplješ” iz trpljenja. Vabljen-a na mojo astrološko pomoč.

Zapri menu
×
×

Cart