Kdaj duše umrlih ne morejo priti do tebe?

Kdaj duše umrlih ne morejo priti do tebe?

Ali se ti dogaja, da ne čutiš ljubljenih, ki so umrli ali, da ti ne dajejo znakov njihove prisotnosti ob tebi? Če je temu tako potem najdeš v nadaljevanju spodaj razumevanje kaj bi lahko bil vzrok, da duša umrlega ne more priti do tebe.

Kdaj duše umrlih ne morejo priti do tebe?

1. Če se duš bojiš

Če se duš na splošno bojiš pomeni, da nosiš v sebi energijske blokade na tretjem očesu in kronski čakri. Kar pomeni, da s strahom (blokadami) zaviraš dostop, da bi duše lahko prišle do tebe in ti dale znak, da so še vedno ob tebi!

2. Če ne verjameš v nevidni svet

Tudi to je lahko ena ovira zaradi katere si znižuješ svojo frekvenco! Potem takem duše ne morejo priti do tebe kajti preveč se imajo rade, da bi želele znižati frekvenco do katere si znižaš, če ne verjameš v nevidni svet! Oziroma ga ne čutiš! Zato se mu odpri, odpri možnosti neznanega, višjega oz. svojega doma od koder prihajaš. Vedi, da si na Zemlji le na obisku, dom pa je kjer so duše umrlih.

3. Če nosiš zamero/jezo do umrle duše

Ko nosimo v sebi zavedno ali nezavedno zamero/jezo do umrlega/umrlo se blokiramo, da bi nas le-ta lahko prišla pozdraviti, objeti v sanjah, nam dati znak!

Svojo staro mamo sem imela v otroških letih zelo rada. Po smrti sem jo čutila močno! Potem pa je prišlo obdobje, ko sem začela zdraviti družinsko trpljenje! Ko sem prišla do zdravljenja jeze do svoje mami pa se je ta jeza preusmerila še na mojo staro mamo! Zasovražila sem jo močno, ker je prenesla bolečine na mojo mami in ona name! Prenehala sem jo čutiti ob sebi in dobivati kakršna koli sporočila od nje vse dokler nisem ozdravila jeze v veliki meri do obeh! Nato pa sem ponovno pričela videvati muho na stropu, ki me vedno poveže z mojo staro mamo! Tudi bolj jo ponovno čutim!

Predelaj zamere, ki jih imaš in nato se ti bo lahko duša umrlega/umrle približala.

4. Če nosiš krivdo do umrlega/umrlo

Če sebe kriviš za njegovo/njeno smrt ali pa se kriviš zaradi česar koli drugega potem se lahko s svojo krivdo blokiraš, da ne moreš občutiti umrlega/umrlo dušo! Predelaj to krivdo in vedi, da si takrat ravnal-a kot si znala. Kot tudi NISI TI ODGOVORN-A za njeno/njegovo smrt!

5. Če je tvoja srčna čakra preveč zaprta

Če je tvoja srčna čakra preveč zaprta kot je bila moja potem imaš težko tesnejši stik z umrlimi! Ni vedno nujno saj je odvisno še od drugih tvojih karakteristik ter planetnih pozicij! Vendar pri meni je bilo tako! Sporočila od umrlih prihajajo v največji meri preko sestre. Sedaj pa počasi tudi sama dobim kakšen pozdrav od umrlih, z več znakov, močnejšimi sporočili!!

6. Če je tvoja vibracija zelo nizka

Vibracija se znižuje z mero trpljenja v tebi. Zvižuje pa s povečeanjem zavedanja, ki zdravi trpljenje v tebi. Bolj kot si z zavedanjem očiščen-a trpljenja, bolj zvišuješ svojo vibracijo ter prehaša na frekvenco do katere lahko umrli pridejo ter te pozdravijo!

Dobro je tudi vedeti, da duše (umrli) morajo že v osnovi močno znižati vibracijo, da pridejo do nas! Če pa je naša vibracija zelo nizka pa ne bodo dovolili sebi, da gredo tako močno v znižano frekvenco. Zato vedno poskrbi, da svojo vibracijo zvišuješ. Bolj kot jo zvišuješ, bolj se povežeš z njimi in lepše ti bo v življenju postajalo!

Vibracijo si vedno povečuješ s povečevanjem zavedanja. Vaje, ki povečujejo zavedanje najdeš TUKAJ.

Kako odstraniti blokade, ki te omejujejo, da bi umrli prišli v stik s tabo?

1. Začni z MEDITACIJO TUKAJ;

2. Ali vzemi celoten komplet VAJ POVEČEVANJA FREKVENCE (zavedanja) v kateri je vključena tudi meditacija!! VZEMI KOMPLET TUKAJ.

Prijava na Suzanine e-novice

Vpišite svoje podatke ter prejemajte Suzanine e-novice dvakrat tedensko.

Strinjam se, da moje osebne podatke obdeluje MailChimp ( več informacij )

Od e-mail novic se lahko odjavite kadarkoli.

Komentiraj

Zapri menu
×
×

Cart