Showing all 4 results

 • Avdio učenje , Posamične avdio vaje

  Povečevanje zavedanja s povezovanjem s sabo

  Povezovanje s sabo je korakom vodena vaja, skozi katero te naučim povezati se s sabo na pravilen način ter povečevati tvoje zavedanje. Ta vaja je osnovni in zelo pomemben pristop, ki prične krhati kakršno koli dnevno trpljenje, nenehno razmišljanje in aktivira zdravljenje trpljenja in/ali bolezni.

  Vodena vaja vsebuje obrazložitev same vaje, nasvete, smernice ter vodenje. Kadarkoli potrebuješ …

 • Avdio učenje , Posamične avdio vaje

  Povečevanje zavedanja s prizemljevanjem

  Vaja “Povečevanje zavedanja s prizemljevanjem”  te popelje do učinkovitega in globokega prizemljevanja. Pri tej vaji te popeljem globlje kot s hojo po travi. Vodim te korak za korakom in naučim pravega prizemljevanja, ki nosi efektivne učinke povečevanja tvojega zavedanja ter posledično zdravljenja tvojega trpljenja in/ali bolezni.

  Ne glede na to, če se iz kakršnih koli razlogov ne …

 • Avdio učenje , Posamične avdio vaje

  Povečevanje zavedanja z osredotočanjem vase

  V avdio posnetku te naučim kako usmeriti svojo pozornost vase. Skozi ta avdio posnetek se naučiš živeti v trenutku zdaj skozi katerega se lahko zgodi zdravljenje ter sprememba. Predstavim ti več različnih vaj in naučim kako jih vpelješ v svoje življenje, da vstopiš v svojo živost, kvaliteto življenja in zdraviš trpljenje/bolezni.

  Ta avdio posnetek te nauči tudi …

 • Meditacija , Posamične avdio vaje

  Vodena meditacija – Odpiranje in uravnavanje čaker

  Vodena meditacija aktivira zdravljenje problema, težave, bolezni od znotraj telesa. Njena naloga je pomagati povečevati tvoje zavedanje ter posledično izpuliti koren težave. Skozi meditacijo te odvodim ter popeljem k čiščenju ter odpiranju vseh tvojih sedem glavnih energijskih centrov (čaker), ki morajo biti odprti, da je tvoja težava, problem ali bolezen lahko ozdravljena.

  Redno meditiranje na to …