Showing all 5 results

 • Akcija!
  Avdio učenje , Meditacija

  3 v 1 Avdio paket – Simptomi meditiranja (fizični, čustveni, psihološki)

  Z rednim meditiranjem na “Odpiranje ter uravnavanje čaker meditacijo” se vedno pojavijo simptomi, ki so del procesa zdravljenja našega trpljenja. Ti simptomi prikazujejo kaj v nam se tisti trenutek zdravi. Tem simptomom se lahko prepustimo brez, da vemo kaj se dogaja v nas. Ali pa ozavestimo sporočilo simptoma in se lažje odpremo samemu procesu. Jaz sem se …

 • Avdio učenje , Posamične avdio vaje

  Povečevanje zavedanja s povezovanjem s sabo

  Povezovanje s sabo je korakom vodena vaja, skozi katero te naučim povezati se s sabo na pravilen način ter povečevati tvoje zavedanje. Ta vaja je osnovni in zelo pomemben pristop, ki prične krhati kakršno koli dnevno trpljenje, nenehno razmišljanje in aktivira zdravljenje trpljenja in/ali bolezni.

  Vodena vaja vsebuje obrazložitev same vaje, nasvete, smernice ter vodenje. Kadarkoli potrebuješ …

 • Avdio učenje , Posamične avdio vaje

  Povečevanje zavedanja s prizemljevanjem

  Vaja “Povečevanje zavedanja s prizemljevanjem”  te popelje do učinkovitega in globokega prizemljevanja. Pri tej vaji te popeljem globlje kot s hojo po travi. Vodim te korak za korakom in naučim pravega prizemljevanja, ki nosi efektivne učinke povečevanja tvojega zavedanja ter posledično zdravljenja tvojega trpljenja in/ali bolezni.

  Ne glede na to, če se iz kakršnih koli razlogov ne …

 • Avdio učenje , Posamične avdio vaje

  Povečevanje zavedanja z osredotočanjem vase

  V avdio posnetku te naučim kako usmeriti svojo pozornost vase. Skozi ta avdio posnetek se naučiš živeti v trenutku zdaj skozi katerega se lahko zgodi zdravljenje ter sprememba. Predstavim ti več različnih vaj in naučim kako jih vpelješ v svoje življenje, da vstopiš v svojo živost, kvaliteto življenja in zdraviš trpljenje/bolezni.

  Ta avdio posnetek te nauči tudi …

 • Akcija!
  Avdio učenje

  Vaje za spremembo

  Avdio komplet vseh vaj je rešitelj za kakršno koli trpljenje v tvojem življenju. Pa naj bo to težava, izziv ali bolezen. Vsako trpljenje je v popolnosti ozdravljivo z našim povečevanjem zavedanja. Če si iskal-a rešitve kako se osvobodiš svojega trpljenja, na kakšen način in kaj je tisto kar resnično naredi preobrat in popolno svobodo, so te vaje tiste, …