Karmično osvobajanje – kako bo potekalo za vse nas? (2019 – 2022)

Objavil Suzana Trnovšek dne

Karmično osvobajanje se je že pričelo v prejšnjem tednu, vendar to je bil začetni močnejši energetski start. Smo na pričetku najglobljega karmičnega osvobajanja naših največjih omejitev, trpljenja in takšne priložnosti ne bomo imeli več v tem življenju. Priložnost se ponovi čez 200 let.  Zato sem se odločila, da te popeljem do razumevanja kako bo karmično osvobajanje potekalo za vse nas kot tudi za vsak znak posebej. Želim, da se karmično osvobajanje prične tudi pri tebi. S Karmen sva že pričeli čutiti in doživljati karmično zdravljenje, opuščanje in spremembe. Na čustvenem ravenu, zunanjem in na fizičnem ravenu. Telo je potrebovalo veliko počitka v prejšnjm tednu saj se dogaja pomembno opuščanje astrološkega “zmajevega repa”, ki je predstavnik naših karmičnih bolečin.

Karmično osvobajanje bo potekalo vse do vključno leta 2022

in te bom ob močnejših energijah v tem času večkrat opomnila kdaj bodi na specifične energetske in zunanje transformacije pozorna/pozoren. Ta mesec april 2019 je nadvse močen v karmičnem opuščanju težkih bremen in odpiranju novim potem, ki jih je že odprla nova luna v Ovnu, dne 5/4/2019. Saj se je transformacijski planet Pluton združil z našo karmično točko (južnim polom) in nam pričel transformirati naše življenje. Čutimo ga lahko zelo močno.

Poglejva najprej kako energetsko čutimo karmično osvobajanje vsi, nato pa še za vsak znak posebej.

Karmično osvobajanje

– Poteka v Kozorogu – kar pomeni, da se stari strahovi, večje omejitve, nepravi pristopi, oteženi pristopi, težine in najtežje ovire želijo v nas osvoboditi. Imamo najmočnejšo energetsko plutonovo in v bližini saturnovo združitev z našim južnim polom v kozorogu. Južni pol nam predstavlja naša bremena, ki so v nas iz prejšnjih življenj. Takšna bremena so ponavadi zelo težka in zelo obremenjujoča. Ne pustijo nam iti naprej ne glede na to kako močno se trudimo. Nekaj v našem življenju je izjemno težko in nam življenje lahko odpre lažje in nove poti. V sebi nosimo zadržanost, omejitve, strahove zaradi katerih ustavimo ne le eno specifično področje v našem življenju ampak kar dva večja. Katera sta ta dva pri tebi, opisujem pri vsakem astrološkem vzhajajočem znaku posebej.

– Poveže nas z zemeljsko čakro – kar pomeni, da bo karmično osvobajanje tudi zelo zunanje vidno. Primer: Če si se celo življenje mučil-a, da bi lahko privlačil-a lepo partnerstvo in se karmično osvobajanje dogaja v tvoji peti astrološki hiši, se sedaj dogaja energijska kemična “reakcija”, ki te bo odprla tej možnosti. Videl-a boš rezultat in spremembo zunaj. Vsako opuščanje bo fizično vidno kot tudi na telesnem ravenu fizično občutno.

– Telesni simptomi – pa so lahko prisotni. Še posebej, ko so energije planetov močnejše (primer: ta mesec – mesec April 2019 in Januarja 2020). Občutimo lahko težko telo, otežene noge, bolečine v stopalih, bokih, nogah, splošna utrujenost ipd.

– Drugi simptomi – pri karmičnem osvobajanju sodeluje ne le Saturn ampak tudi planet Pluton. To pomeni, da bodo odhajale iz nas naše največje nemoči. Saj veš kako je ko se na nekem področju trudiš in si želiš spremembo. Skoraj populiš si lase in občutiš največje občutke nemoči. Sedaj se je pričelo karmično osvobajanje teh nemoči, ki jih lahko čutiš tudi kot simptome na področju želodca, močne napetosti v želodcu in okoli, različne občutke na reproduktivnih organih, napetosti v hrbtu ipd. Če se karmično osvobajanje pri tebi dogaja na zgornjih astroloških hišah, bodo v tem primeru pomembne tudi zgornje čakre;

– Pojavi se lahko kriza – to je energetsko čiščenje, ki ponazarja aktiviranje spremembe v našem življenju. Kakšna kriza lahko poteka pri tebi opisujem spodaj pri vsakem vzhajajočem astrološkem znaku posebej.

*Moj primer fizičnega in čustvenega karmičnega osvobajanja

Danes zjutraj  (10.4.2019) sem se zbudila z močnimi občutki bolečine na sredini hrbta. Občutila sem tudi velikost in debelino blokade na tem predelu, ki ni več velika. Poleg pa sem doživljala močno bolečino v zadnjih zobeh skozi celo noč, ki so meridiani povezani s hrbtom (solar pleksus čakro). Telesno kot vzhajajoči znak Device čutim vedno vse simptome zelo močno in globoko. Cela noč je bila težka zato sem se ob prebujanju pričela jokati iz globine. Bolečine, skupaj s težkimi zdravilnimi sanjami, močnimi občutki na srčni čakri me je popeljalo v zdravilno jokanje.

Spremljali so me tudi občutki strahu in Karmen mi je pri tem stala ob strani, da sem izjokala vse težine. Sedaj je postalo v meni lahotno. In takšna so lahko karmična zdravljenja. Včasih zelo težka. Ob pogledu na mojo astrološko karto sem videla, da sem zdravila svoje najgloblje nemoči izražanja, s katerimi sem se že rodila. Noč je bila težka ampak zelo zdravilna. To je primer kako so lahko včasih zdravilni karmični procesi zdravljenja težki ampak ne boj se jih. Nekaj kar je bilo v nas zagozdeno je lahko pri zdravljenju boleče, močno ampak pomembno, da odide iz nas zato, da se osvobodimo.

Predlagam ti:

– da se podaš v svoje globine najprej z rednim meditiranjem na čakre.

Brez sodelovanja s sabo, s svojo notranjostjo ti je lahko v tem obdobju še težje. Zakaj? Ker karmično osvobajanje prinese “krize” v našem življenju. Krize nastanejo, ker se dvignejo karmične bolečine v nas, ki manifestirajo tudi zunanje krize vse dokler se v nas ne ozdravi karmična bolečina v naši notranjosti. Ko le ta izgine, potem kriza v zunanjem življenju izgine in se odpre nekaj čisto novega in lepega. Če ne vstopamo v notranjost potem zavednega zdravljenja ne moremo aktivirati ampak se lahko zagozdimo v karmičnem težkem trpljenju. Prvo največje zdravljenje se prične z rednim meditiranjem.

Priporočam ti meditacijo, ki jo uporabljava s Karmen. Najdeš jo tukaj. To je najino zlato, ki dela največje premike in globoka zdravljenja. Če pa imaš prijateljico/prijatelja iz tujine pa imam zanjo/zanj  meditacijo v angleškem jeziku s klikom tukaj. Tudi astrološko branje v angleškem jeziku je na voljo tukaj.

– sprejemanje vsega nad čemer čutiš, da nimaš moči

To je zelo pomemben del pri karmičnem osvobajanjem. Kriza, ki nastopi ob čiščenju je del osvobajanja. Nad njo nimamo moči in je pomembno, da se ji predamo ter zaupamo procesu čiščenja. Najpomembnejše je, da uporabljaš vse 4 VAJE katere najdeš tukaj in tako lahko dobro veš, da se karmično čiščenje energetsko dogaja ne glede na to kako težko je zunanje. Sprejeti je potrebno, da življenje kreira novo pot, ki pa jo skreira tudi skozi krizo. Občutki nemoči in strahu se lahko prebudijo zato so 4 vaje še kako pomembne v tem času, ki ti pomagajo iti skozi krizo.
Karkoli se dogaja bodi zavedna/zaveden, da je to trenutni proces, ki ni vedno lahek ampak prinese najglobljo transformacijo. Pluton nosi škorpijonovo energijo in odide vedno transformaciji in čiščenju do konco nekompromisno. Če mi to želimo ali ne želimo. Lahko se upiramo vendar, ko pluton odide v karmično čiščenje nam ne preostane drugega kot, da se mu prepustimo.

– da vadiš zaupanje

Zaupati v proces, ki lahko nosi vidno krizo ni lahko. Vendar za-to obstaja vaja, ki nas pomiri, poveže v sedanji trenutek kot tudi umiri nemire v nas, če vajo efektivno opravljamo. Kadarkoli nastopi nemir v tebi, uporabi vajo, ki jo najdeš tukaj. In če se vaji posvetiš lahko občutiš mir, brez misli, strahu in dvomov. Usedeš se v svoje bistvo kjer je lepo, mirno in vse ok. In vedi, da vse je ok.

– si pri 4 vajah konstanten/konstantna in vztrajna/vztrajen;

 

Karmično osvobajanje za vsak astrološki znak posebej

Pri karmičnem osvobajanju gre največja osredotočenost na eno astrološko hišo (določena področja v tvojem življenju), ki posledično nato sprosti in odpre nasprotno hišo (druga področja v tvojem življenju). Spodnji opisi ti pomagajo ozavestiti katera področja so in še bodo pri karmičnem osvobajanju v ospredju. Ker pa imamo vsi postaljene planete popolnoma drugače pa je dobro pogledati kaj se bo dogajalo podrobneje pri tebi posebej.

* Izračunaj si svoj vzhajajoči znak (ascendant) tukaj, ki je lahko drugačen od tvojega astrološkega znaka.

Primer: Jaz sem rojena 25.decembra, kar pomeni, da sem po horoskopu kozoroginja (iz astrološkega pogleda imam sonce v kozorogu). Medtem, ko je moj vzhajajoči znak Devica. Po vzhajajočem znaku lahko odkrijemo kje se karmično osvobajanje dogaja zato ti priporočam, da dobro preveriš svoj vzhajajoči znak (pod besedo Ascendant). Nato poišči svoj vzhajajoči znak spodaj in preveri kje se osvobajanje pri tebi dogaja.

Vzhajajoči znak Oven

Karmično osvobajanje poteka v deseti hiši (odpiranje kronske čakre in zemeljske čakre)
To pomeni, da se dela velika sprememba, ko gre za tvoj status, delo, službo, poslanstvo in razumevanje tvojega dela. Odpira se ti možnost, da tvoje delo, trud obrodijo sadove. Ali pa tvoje delo postane opazno ali prideš do svojega poslanstva in ga pričneš zlakoto opravljati.

Posledično se osvobaja tvoja četrta hiša (odpiranje zemeljske čakre in srčne čakre)
Karmične spremembe v službi te bodo posledično osvobodile doma, v družini, ozdravile družinskih korenov, te prizemljile kot tudi morebiti odprle delu od doma (če je to nekaj kar ti je na tvoji osebni astrološki karti ponujeno oz. podarjeno). Ali pa se odpre lažje življenje doma, nakup hiše ali možnost selitve ipd.

Kriza, ki je lahko prisotna
Morebitna brezposelnost, nazadovanje v službi, težave v službi, nezadovoljstvo v službi, frustracije ko gre za uspešnost pri delu, večji občutki nemoči v službi ali zaradi brezposelnosti, nevedenje kaj je tvoje poslanstvo, kako delati, kje začeti ipd.

Vzhajajoči znak Bik

Karmično osvobajanje poteka v deveti hiši (Odpiranje tretjega očesa in zemeljske čakre)
Veliko osvobajanje se dogaja, ko gre za tvoj pogled na življenje, omejenost, ki jo v življenju doživljaš, vedenju kdo si, kaj si zato, da lahko končno ubereš pot za katero si se rodil-a. Celo življenje si se lovil-a ko gre za tvojo pot in vedenje kdo si. Bilo je težko in sedaj se lahko prične odpiranje novega zavedanja kdo si, svoje čudovitosti in darov, ki jih nosiš v sebi.

Posledično se osvobaja tvoja tretja hiša (Odpiranje tvojega tretjega očesa in srčne čakre)
Karmično osvobajanje v deveti hiši te posledično osvobodi v okolici, kako vidiš in doživljaš življenje v Sloveniji, zbliža odnose z brati in sestrami (če jih imaš), te odpre višjim modrostim, učiteljskim sposobnostim, ozaveščanju kaj se želiš novega naučiti, darovom od okolice, Slovenije in kakršnim koli prepričanjim, ki jih nosiš v sebi.

Kriza
Občutki neizpopolnjenosti v sebi ali dela, ki ga opravljaš. Občutki nevedenja kdo si, kaj si, zakaj si tukaj, čemu si tukaj in v čem je smisel biti tukaj na Zemlji. Nejasnosti glede tvoje poti in prepričanj, ki si jih dosedaj doživel-a. Kriza lahko nastopi pri potovanjih v tuje države ali pogled na tuje države, kako jih vidiš ALI kako vidiš druge religije, morda svojo ipd.

Vzhajajoči znak Dvojček

Karmično osvobajanje poteka v osmi hiši (Odpiranje sakralne in zemeljske čakre)
Karmično osvobajanje poteka na področju intimnosti, največjih strahov ki jih poznaš in še ne poznaš, morebitnih dolgov ali skrbi glede denarja, financ ki jih deliš z najbližnjimi. Pri tebi gre za popolni prerod, ki te bo vse do vključno 2022 lahko odprlo novemu človeku kajti osma hiša predstavlja vedno popolno transformacijo. Zato ti predlagam, da se odpreš sebi in aktivaciji zdravljenja od znotraj.

Posledično se osvobaja tvoja druga hiša (Odpiranje grlene in srčne čakre)
Posledično se osvobaja tvoja finančna hiša, prebujajo občutki vrednosti, manifestacija obilja, okrepi partnerstvo ali odpre partnerstvo, izboljša izražanje sebe, izboljša komunikacija v družini in v partnerstvu.

Kriza
V intimnosti, težave morda z reproduktivnimi organi (bolečine, erekcija ali brez želje po intimomnosti, strahov pred pomanjkanjem denarja ali dolgov, na splošno strahovi v vsakdanjem življenju ki so lahko v določenem obdobju karmičnega osvobajanja zelo močni, nežmožnosti biti prizemljen-a…

Vzhajajoči znak Rak

Karmično osvobajanje poteka v sedmi hiši (Odpiranje srčne in zemeljske čakre)
Karmično osvobajanje se dogaja v hiši kjer so poudarjeni odnosi z ljudmi oz. kakšne odnose imaš s posamezniki. Pa naj bodo to poslovni partnerji, individualne osebe v tvojem življenju, resno razmerje ali samsko življenje. Odnosi se s karmičnim osvobajanjem pričnejo spreminjati, postanejo lažji, lepši oz. se lahko odpreš lepšemu, bolj odprtemu partnerstvu.

Posledično se osvobaja tvoja prva hiša (Odpiranje srčne čakre kot tudi vsem svojim čustvenim centrom v sebi)
Posledično se osvobajaš ti. Odpiraš se sebi, to kar resnično si, odpiraš se svoji novi poti, novemu življenju, odpreš se svojemu telesu, postaneš svobodna ptica kot individualna oseba in spoznaš svoje prave karakteristike raka v sebi.

Kriza
Odnosi s posamezniki lahko postanejo oteženi, težki, težavni oz. ti se težko odpreš ljudem. Občutki so lahko predvsem zadržanost, polno strahov, starih vpogledov na ljudi ali kritičnost do ljudi. Določena obdobja ti lahko pripeljejo ljudi, ki so bolj avtoritativni vendar ker se osvobaja tvoja prva hiša v kateri je doma Oven, to pomeni da boš dovolj močna/močen, da se boš karmično lahko osvobodil-a kakršnih koli težavnih odnosov in vstopil-a v svojo moč.

Vzhajajoči znak Lev

Karmično osvobajanje poteka v šesti hiši (odpiranje zemeljske, grlene čakre in tretjega očesa)
Karmično osvobajanje poteka na področju službe oz. kakršnihkoli težav, ko gre za službo, na področju zdravja oz zdravstvenih težav, dnevnih opravil, prehranjevanja, zdravih aktivnosti. Karkoli od tega je v tvojem življenju bilo oteženo se sedaj opravlja karmično čiščenje in osvobajanje. Odpre se ti lahko služba, ki te osrečuje, lepši zaslužki, zdravje ipd.

Posledično se osvobaja tvoja dvanajsta hiša (odpiranje zemeljske čakre)
Tvoji nezavedni največji strahovi, ki so te ovirali celo življenje bodo sedaj pričeli odpadati z vsakim karmičnim osvobajanjem od tvoje šeste hiše. Pri tebi poteka dvojno karmično osvobajanje, ki bo povezano tudi z nevidnim svetom. Če te je bilo strah meditirati, sebe, vstopiti v svojo notranjost, se odpreti svojim nevidnim daromo, če te je bilo strah smrti ali pa si se soočal-a z izolacijo, morebitnimi mentalnimi težavami ipd…se boš na tem področju pričel-a osvobajati. Čakajo te v tej hiši zelo lepa presenečenja.

Kriza
Morebitna brezposelnost, nezadovoljstvo v službi, težave z avtoritativnimi osebami v službi, utrujenost v službi, slabše počutje, zdravstvene težave, večja splošna utrujenost, težave z zaslužkom, zafrustriranost in občutki nemoči ko gre za dnevna opravila ipd.

Vzhajajoči znak Devica

Karmično osvobajanje poteka v peti hiši (odpiranje sakralne in zemeljske čakre)
Karmično osvobajanje poteka na področju samozavesti, otroštva, otrok, lastne kreativnosti, zmenkov oz. romantike. Težine iz otroštva želijo oditi za vedno, samozvest se hoče prebuditi, odnosi z otroci olajšati, kreativnost prebuditi in pravi zmenki odpreti oz. partner/partnerka lahko pride v tvoje življenje, ki nosi zrelost. Ravno tako se tukaj dogaja transformacija zrelosti. Iz otroka bolečin se lahko preleviš v zrelostno osebo.

Posledično se osvobaja tvoja enajsta hiša (odpiranje sakralne čakre)
Posledično te karmično osvobajanje v peti hiši osvobodi enajste hiše, ki predstavlja socialno življenje, prijateljstvo, finančne večje prilive, na splošno druženju in uživanju v socialnem življenju. Socialno življenje in prijateljstvo postanejo lahkotnejše, lepše, tvoja popularnost večja, boljša, tvoji prihodki lažje zasluženi in delo, če je povezano s skupinami ljudmi odprto.

Kriza
Kriza lahko nastopi v samozavesti, blokadi kreativnosti, z otroci, zmenki oz. na partnerskem področju. Spomini iz otroštva lahko privrejo v večji obliki, ledvični predel lahko pride v ospredje v obliki občutenju strahov iz otroštva, boleči ledveni del, oteženi odnosi s starši ali preteklostjo povezano s starši, reševanje bolečine povezane s avtoritativnim obnašanjem staršev ali s tvojim avtoritativnim obnašanjem do otrok. Kriza očisti težine in te odpre tvoji peti hiši ki predstavlja hišo radosti, neizmerne sreče, kreativnosti, živahnosti, igre, veselja, lahkotnosti, samozavesti ipd.

Vzhajajoči znak Tehtnica

Karmično osvobajanje poteka v četrti hiši (odpiranje zemeljske čakre)
Karmično osvobajanje poteka v družini, najglobljih družinskih korenov, vzorcev, najglobljih čustvenih nezavednih bolečin, družinskih bolezni, nepremičnin, posestvijo in hiši/stanovanju v katerem živiš. Karkoli je bilo v tem času pri tebi breme, večja težina doma, z družino (svojo ustvarjeno ali s starši), z odgovornostmi doma ali težave kjer živiš se prične čistiti, zdraviti in nova pot na tem področju odpirati. Postalo ti bo lažje, lepše in lahkotnejše.

Posledično se osvobaja tvoja deseta hiša (odpiranje tvoje kronske in srčne čakre)
Posledično se z karmičnim osvobajanjem v četrti hiši lahko odpreš svojemu pravemu delu. Odprejo se ti lahko nove poti na tvojem delovnem mestu, nova služba, napredovanje, večji “status”, boljša javna podoba, razumevanje svojega dela, razvijanje novega dela, lažje samonapredovanje ali celo možnost delo od doma

Kriza
Večje težave doma, stara pravila pridejo v ospredje, možni prepiri z avtoritativnimi osebami v družini ali z moškimi, izzivi ki te lahko popeljejo v prepir (tukaj se je potrebno ustaviti pred prepiri), občutki pomanjkanja preživljanja družine, večje odgovornosti doma, s starši, na splošno družino, koreni povezani z delom ali pravili doma lahko pridejo še posebej v ospredje preden se tvoje življenje lahko v veliki meri spremeni.

Vzhajajoči znak Škorpijon

Karmično osvobajanje poteka v tretji hiši (odpiranje zemeljske čakre in tretjega očesa)
Karmično osvobajanje poteka kjer živiš, v tvoji okolici, odnos ki ga imaš z državo v kateri živiš, s sosedi. Kakršnikoli težavni odnosi se želijo ozdraviti. Ravno se pričnejo osvobajati tvoja prepričanja, ki jih nosiš v sebi o življenju – vzorci, koreni, misli sedaj želijo izpuhteti in te odpreti življenju, ki gre višje od tvojih misli in vzorcev. Morebitne težave z brati, sestrami, avtomobili se ozdravijo in stari pogledi umrejo.

Posledično se osvobaja tvoja deveta hiša (odpiranje tvoje srčne čakre in tretje oko)
Posledično se z rušenjem vseh starih zakoreninjenih vzorcev odpre nov pogled nate, na tvoje življenje, kdo si, kaj si, razumevanje zakaj si tukaj, občutki izpopolnjenosti pridejo na površje, razumevanja zakaj obstajajo razlike v življenju v religiji, zakaj so meje in predvsem kakšni darovi se želijo preliti skozi tvoje tretje oko. Videnje aver, v prihonosti, jasnovidnost in druge skrivnosti tretjega očesa pridejo močno v ospredje. RAvno tako pa se lahko odpreš želenim manifestacijam.

Kriza
Izgubljenost v prepričanj ali stara prepričanja o okolici ali povezana iz otroštva pridejo na površje. Počutiš se izgubljenega, ne veš kam greš, kdo si, kaj je tvoja pot, kje si trenutno. Občutiš lahko delne praznine, ki so le proces močnega čiščenja tvojih vzorcev zato je stanje sprejemanja in mirnosti tukaj zelo pomembno. Rušijo se prepričanja, ki so te držala v težjem načinu življenja zato, da se lahko odpreš lahkotnosti brez trdega načina življenja.

Vzhajajoči znak Strelec

Karmično osvobajanje poteka v tvoji drugi hiši (odpiranje grlene in zemeljske čakre)
Karmično osvobajanje se dogaja v tvoji finančni hiši, področju vrednosti do sebe, materialnih stvari, partnerstva, obilja in izražanja samega sebe iz moči in vrednosti. Karkoli je bilo od tega težko, oteženo ali ovirano se prične osvobajati iz tvoje notranjosti. Čas je, da tvoj glas zažari, tvoja vrednost posije, finančno obilje odpre in partnerstvo uravnovesi oz. se odpre.

Posledično se sovobaja tvoja osma hiša (odpiranje tvoje srčne in sakralne čakre)
Posledično se odprejo občutki strasti do življenje, povečana intimnosti, dolgovi se poravnajo, strahovi do dolgov ali drugih stvari izginjajo in končno se lahko odpreš močem, ki so večje in močnejše od tebe. Odpreš se lahko življenju, ki je polno globine, čutnosti v intimnosti, strasti, srčnosti skozi intimnostjo in globokim občutkom moči, darov, zdravilnih sil, ki se nahajajo v tebi.

Kriza
Finančno stanje, vrednost, materialne stvari, partnerstvo lahko gredo čez krizo. Ravno tako pa tudi tvoje izražanje, ko gre za avtoritativne ljudi. Ljudi ki so te dosedaj omejevali, ob katerih te je bilo strah ali pa si se moral-a veliko truditi ob njih. V času krize nastopi čiščenje tvojih omejitev in odprianju nove poti, življenja ko gre za materialne stvari, partnerstva, vrednosti, izražanja in moči tvoje grlene čakre

Vzhajajoči znak Kozorog

Karmično osvobajanje poteka v tvoji prvi hiši (odpiranje tvoje zemeljske čakre)
Karmično osvobajanje se dogaja pri tebi celostno – tvoja pot, ki je bila zelo težke, otežena se želi sedaj ozdraviti, da se odpreš lahkotni, lepši, odprti in lažji poti. Tvoje poslanstvo se preoblikuje, odpre, zlije s tabo. Kdo in kaj si se odpre in te popelje na popolnoma novo pot in novo razumevanje same sebe. Odnos do sebe in avtoritativnih ljudi se spremeni kar pomeni, da lahko stopiš v svojo stabilnost, sigurnost, zrelost, odločnost in zakorakaš v svojo novo pot. Odnos do svojega telesa pa se lahko omehča ter prava nežna/nežen kozoroginja/kozorog pride ven iz svoje lupine.

Posledično se osvobaja tvoja sedma hiša (odpiranje tvoje srčne čakre)
Posledično se lahko zaradi osvobajanja od svojih omejitev do sebe odpreš lepšim odnosom do posameznikom, resnemu razumerju, lahkotnejšim razumerjem, poslovnim dogovorom, novim pogodbenim sodelovanjem ipd. Odpreš se lahko posameznikom, ki ti na tvoji poti lahko pomagajo in podpirajo.

Kriza
Pot, poslanstvo se ti lahko zapreta, otežita saj se prične preoblikovanje tvojega celostnega življenja. Karkoli se zapre, dovoli da se kajti upiranje tukaj ne bo pomagalo. Kriza ob avtoritativnih ljudeh, do sebe, do dela, do tvoje poti so lahko v izzivih in najpomembnejše je, da uporabljaš vaje katere sem predlagala zgoraj.

Vzhajajoči znak Vodnar

Karmično osvobajanje poteka v tvoji dvanajsti hiši (odpiranje tvoje zemeljske čakre)
To pomeni, da se osvobajaš največjih, najglobljih in nezavednih strahov, ki te omejujejo na vseh področjih tvojega življenja. Kakršnekoli težave, ki jih imaš v svojem življenju in se povezujejo z avtoritativnimi osebami, delom, zdravjem, nočnemu življenju (spanjem), strahu do sebe, strahu do nevidnega sveta se želi osvoboditi.

Posledično se osvobaja tvoja šesta hiša (odpiranje tretjega očesa in srčne čakre)
Kar te lahko odpre lahkotnemu delu, novi službi, ozdravljenim zdravstvenim težavam, vsakodnevnim obveznostmi, prehranjevanju. Tvoji zaslužki se lahko z novim, lažjim ali boljšim delom odprejo kot tudi poveča intuicija, ko gre za tvoje vsakodnevno življenje.

Kriza
Slabše spanje, nemirne noči, poslabšane morebitne zdravstvene težave (ki so le simptom čiščenja), povečani ali ozaveščeni strahovi, strah pred boleznimi lahko pride na površje, strah pred nevidnim svetom, morebitne težave v službi ipd.

Vzhajajoči znak Ribica

Karmično osvobajanje poteka v tvoji enajsti hiši (odpiranje tvoje sakralne in zemeljske čakre)
Končno se lahko osvobodiš težav ali izolaciji od prijateljstva, socialnega življenja, druženja, skupinam ljudem in finančnim tegobam oz. zaslužkom. Karmično osvobajanje ti nudi prostost in odprtost na tem področju, da lahko privlačiš zrele prijatelje, dobra poslovna sodelovanja, zrelostno pomoč od ljudi, ki te lahko odprejo lepšim zalužkom.

Posledično se osvobaja tvoja peta hiša (odpiranje sakralne in srčne čakre)
Posledično se odprejo v tebi sreča, radost, strast do življenja, nova kreativnost, nova priložnost za zmenke, večja samozavest, večja priljubljenost in igrivo življenje. Čas je, da postaneš srečna/srečna in se odpreš največjim radostim tvojega življenja, ki ti pred tem niso bile nikoli dosegljiva. Kakršnikoli novi zmenek pa bo vibriral zrelost, resnost in pravo razvijanje, ki pa je polno spoštovanja.

Kriza
Težave v socialnem življenju, strah pred druženjem z ljudmi ali skupinami ljudmi, težave v prijateljskem krogu, težave s finančnimi prihodki, ki so znak karmičnega čiščenja.

Kategorije: Članki

Suzana Trnovšek

nekaj o meni

0 Komentarjev

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja