Karmično osvobajanje – kako bo potekalo za vse nas? (2019 – 2022)

Karmično osvobajanje – kako bo potekalo za vse nas? (2019 – 2022)

Smo v procesu najglobljega karmičnega osvobajanja naših največjih omejitev, trpljenja in takšne priložnosti ne bomo imeli več v tem življenju. Priložnost se ponovi čez 200 let zato zagrabi takšno priložnosti, ki se v tem življenju ne bo več pojavila.Osvobajanja od karme niso enostavna saj je karma zakrknjega čustvena bolečina v nam, ki jo ne moremo ozdraviti dokler ne dobimo pomoči od planetov in dokler ne vstopimo v notranjost. Kar pomeni, da se nam ponujajo izjemne priložnosti, da se osvobajamo našega največjega trpljenja vsaj na enem področju našega življenja. Na katerem področju se želi zgoditi osvobajanje, ti lahko razkrijem z vpogledom v tvojo astrološko karto. Klikni tukaj in prejmi razkritje kje se želi zgoditi globoka osvoboditev od karme. Karmično osvobajanje bo potekalo vse do vključno leta 2022.

Predstavitev Karmičnega osvobajanja

– Poteka v Kozorogu – kar pomeni, da se stari strahovi, večje omejitve, nepravi pristopi, oteženi pristopi, težine in najtežje ovire želijo v nas osvoboditi. Imamo najmočnejšo energetsko plutonovo in v bližini saturnovo združitev z našim južnim polom v kozorogu. Južni pol nam predstavlja naša bremena, ki so v nas iz prejšnjih življenj. Takšna bremena so ponavadi zelo težka in zelo obremenjujoča. Ne pustijo nam iti naprej ne glede na to kako močno se trudimo. Nekaj v našem življenju je izjemno težko in nam življenje lahko odpre lažje in nove poti. V sebi nosimo zadržanost, omejitve, strahove zaradi katerih ustavimo ne le eno specifično področje v našem življenju ampak kar dva večja. Katera sta ta dva pri tebi, opisujem pri vsakem astrološkem vzhajajočem znaku posebej.

– Poveže nas z zemeljsko čakro – kar pomeni, da bo karmično osvobajanje tudi zelo zunanje vidno. Primer: Če si se celo življenje mučil-a, da bi lahko privlačil-a lepo partnerstvo in se karmično osvobajanje dogaja v tvoji peti astrološki hiši, se sedaj dogaja energijska kemična “reakcija”, ki te bo odprla tej možnosti. Videl-a boš rezultat in spremembo zunaj. Vsako opuščanje bo fizično vidno kot tudi na telesnem ravenu fizično občutno.

– Telesni simptomi – pa so lahko prisotni. Še posebej, ko so energije planetov močnejše (primer: Januarja 2020). Občutimo lahko težko telo, otežene noge, bolečine v stopalih, bokih, nogah, splošna utrujenost ipd.

– Drugi simptomi – pri karmičnem osvobajanju sodeluje ne le Saturn ampak tudi planet Pluton. To pomeni, da bodo odhajale iz nas naše največje nemoči. Saj veš kako je ko se na nekem področju trudiš in si želiš spremembo. Skoraj populiš si lase in občutiš največje občutke nemoči. Sedaj se je pričelo karmično osvobajanje teh nemoči, ki jih lahko čutiš tudi kot simptome na področju želodca, močne napetosti v želodcu in okoli, različne občutke na reproduktivnih organih, napetosti v hrbtu ipd. Če se karmično osvobajanje pri tebi dogaja na zgornjih astroloških hišah, bodo v tem primeru pomembne tudi zgornje čakre;

– Pojavi se lahko kriza – to je energetsko čiščenje, ki ponazarja aktiviranje spremembe v našem življenju. Kakšna kriza lahko poteka pri tebi ti predstavim s vpogledom v tvojo osebno astrološko karto tukaj.

Na voljo je možnost osvoboditve od težkih bremen, ki si jih nosil-a celo življenje. Kozorogova energija je ena težjih energij vse dokler bolečinskih ran ne izpustimo iz nas. Zato zagrabi priložnosti, ki se pojavijo s pomočjo energij in sicer na način, da ozavestiš kje se želi osvoboditev zgoditi. Dovolj dolgo si trpel-a in sedaj je čas, da se osvobodiš ter zaživiš v svobodi, ki jo kozorogovo karmično osvobajanje nudi.

Odkrij kje na katerih področjih tvojega življenja se želi zgoditi karmična osvoboditev. Klikni tukaj >>

Komentiraj

Zapri menu
×
×

Cart