Karmične bolezni – spoznaj se z njimi in odkrij ali se soočaš z njo tudi ti

Objavil Suzana Trnovšek dne

Karmične bolezni so bolezni, ki povzročijo v našem življenju težke težave z zdravjem. Trajajo več let, več desetletij ali za nekatere tudi celo življenje. Bolezen, ki je karmična je bila določena že v naprej, še preden smo vstopili na Zemljo. Odločili smo se, da bomo vse neozdravljene čustvene bolečine ter druga negativna dejanja nosili skozi  naše telo v obliki bolezni ter jih nosili dokler se ne odločimo ozdraviti vsa bremena v nas.

Poznamo več različnih karmičnih bolezni kot so mentalne, fizične, kombinacijske (fizične+mentalne) vendar vse nosijo skupno točko: so težke, počasne, dolgoletne in nam zakrknejo celotno naše življenje. Kar pomeni, da v življenju ne moremo zaradi karmične bolezni biti ali brez bolečin, biti umirjeni, se sprostiti, uživati življenje, opravljati svoje poslanstvo, se razvijati…k večjemu postanemo priklenjeni na posteljo ali pristanemo v bolnišnici.

Zdravniki karmične bolezni označijo kot neozdravljive, nepojasnjene, redke ali nerazumljene. Moje 30 let karmične želodčne in prebavne težave niso bile nikoli razumljene s strani zdravnikov. Hodila sem na različne raziskave vendar niso mi natančno mogli določiti zakaj izgubljam kilograme, zakaj mi apetit po antibiotskem tretmaju pojenja, zakaj imam krče po zaužitju hrane, zakaj me pika v trebuhu, čemu konstantne driske ter zvijanja na školjki, zakaj  je trebuh vedno vroč, napet ipd…Zatorej zdravniki ne morejo karmične bolezni pojasniti ter ozdraviti, ker karma vedno sporoča, da bomo ostali bolni vse dokler ne odidemo v nezavedni del naših čustvenih bolečin. Ničesar zunanjega nam pri karmičnih boleznih ne pomaga, ker karma zahteva brezkompromisni vstop v našo globino. V nasprotnem primeru se nič ne bo spremenilo. K večjemu se lahko poslabša in “predčasno” zapustimo Zemljo.

Karmične bolezni se iz astrološkega vidika v osnovi nahajajo v dvanajsti hiši, šesti hiši ter imamo jih lahko vzhajajoče device ter ribice z oteženimi aspekti planetov…Vendar postavitve so pri vsakem posamezniku drugačne in različne. Če te zanima ali je tvoja bolezen karmična, potem klikni tukaj in pogledala bom v tvojo astrološko karto ter ti podala odgovor-e. Dvanajsta hiša je tista glavna astrološka hiša, ki predstavlja naš najbolj skriti nezavedni del do katerega moramo priti, če se želimo karmičnih bolezni ozdraviti. In pri težkih karmičnih boleznih kot so rakava obolenja, tumorji, redke bolezni ali daljše/počasne bolezni kot so bile moje, se je potrebno osvoboditi vsega trpljenja (še posebej nezavednega) v sebi, da se bolezen lahko nato ozdravi.

Ne glede na to kaj zdravniki pravijo, določijo, se karmične bolezni lahko ozdravijo. Saj se njihov vzrok nahaja v nezavednih čustvenih bolečinah. Vendar za njihova zdravljenja potrebujemo najmanj 5 let notranjega zdravljenja, da pridemo do naših skritih korenov karmičnih bolezni. V trenutku, ko nam uspe z našim zavedanjem priti do njih pomeni, da smo prišli do karmičnih ran in smo prišli do intenzivnega finalnega zdravljenja bolezni. Bolezen v tem primeru prične izginjati in se tudi najtežje bolezni zdravijo. Tako so se vse moje bolezni z notranjim osvobajanjem od trpljenja pričele zdraviti…Moja težjih/karmičnih bolezni je bil trebuh ter prebavni sistem, ki je potreboval celih 5 aktivnih notranje-zdravilnih let, da sem danes brez alergij na hrano, brez krčev, vročine, napetosti, brez želodčnih velikih bolečin in osvobojena tudi pred možno smrtjo.

Vsi se lahko ozdravimo karmičnih bolezni. Vendar za njih moramo vložiti trud in željo. Ne le, da z ozdravljeno karmo postanemo zdravi vendar tudi osvobojeni od globine trpljenja v nas.

Pri zdravljenju karmične bolezni ti lahko pomagam in sicer na sledeči način. Z vpogledom v tvojo osebno astrološko karto:

– v podrobnosti odpredelim tvojo karmično bolezen, da jo pričneš razumeti.
Predstavim ti kako je karmična bolezen nastala, kaj ti sporoča, kaj zahteva od tebe in kje se njen vzrok nahaja. Določene bolezni nosijo izvor popolnoma drugje kot mislimo, da jo nosi. Primer: nekatere spolne bolezni lahko nosijo njen izvor na trebušnem predelu, druge na grlenem predelu itd.

– pogledam kje se pri tebi ta trenutek nahajajo energije planetov
Torej kakšno podporo za zdravljenje karmične bolezni nosiš, kaj planeti želijo sedaj pri zdravljenju od tebe, kje začeti ipd…Nekatera zdravljenja karmičnih bolezni zahtevajo drugačen red zdravljenja bolezni. Moja želodčna karmična bolezen se je zdravila v nasprotnem vrstnem redu. Nisem se osredotočala na zdravljenje želodca ampak so me najprej planeti popeljali v zdravljenje družinskih vzorcev/korenov. Ko sem se pričela od njih ločevati, me je nato karma izpustila v zdravljenje želodčnih težav. Kar je seveda za zdravljenje karmičnih bolezni zelo pomembno vedeti kam se moramo usmeriti, kje mora biti naša pozornost ta trenutek in hkrati lahko vidiš ali si na pravi poti zdravljenja;

– naučim te kako aktiviraš zdravljenje svoje karmične bolezni od znotraj  – korak za korakom.
Bolezen, ki je karmična, jo moramo ozdraviti od znotraj. Ne bo šlo drugače na nobeden drugi način saj karma zahteva od nas popolno osvoboditev od trpljenja. Kar pomeni, da moramo poznati prava, učinkovita orodja in pristope, ki nemudoma pričnejo zdravljenje od znotraj. Ravno tako pa se moramo spoznati s procesom zdravljenja bolezni – kako se bolezen zdravi, kako lahko na našem telesu ali mentalnem ravenu občutimo zdravljenje, kakšni so simptomi zdravljenja, kako jim pristopiti in še več…zato, da ti med samim procesom postane lažje. In pri tem ti pomagam jaz, ki sem se skozi zdravljenja svojih in sestrinih bolezni naučila kako se ozdravimo v popolnosti ter kakšen je proces zdravljenja.

Najlepše pri notranjem zdravljenju je to, da se ne potrebujemo več bati za svoje zdravje. Ker v trenutku, ko aktiviramo zdravljenje od znotraj nobena bolezen ne bo mogla več preživeti pa četudi še prve 3-4 leta vedno obstaja. Z aktivacijo zdravljenja od znotraj pričnemo nemudoma ustavljati napredovanje bolezni in hkrati nemudoma prejmemo višjo pomoč, da lažje pljujemo skozi zdravljenje karmičnih bolezni.

Ko pomagam posameznikom z boleznimi pristopam vedno k vsaki bolezni zelo personalizirano. Vsaka bolezen je drugačna, ene so težje, druge manjše, tretje impulzivne, četrte bolj kompleksne. Pri realizacijah za kakšno bolezen na energetskem ravenu gre, mi pomaga vpogled v tvojo osebno astrološko karto kot tudi tvoji opisi težav, ki jih navedeš v obrazcu tukaj. Če potrebuješ/želiš mojo pomoč in se želiš osvoboditi svoje težke karme, pa klikni TUKAJ in se odpri zdravljenju iz notranjosti!

Že danes pa lahko pričneš z zdravljenjem svoje bolezni z zdravilno meditacijo, ki je obvezen del pri zdravljenju in nemudoma aktivira globinsko zdravljenje kakršne koli bolezni.  KLIKNI TUKAJ

Vse je ozdravljivo, če se le odločiš oditi v svojo notranjost telesa in zdraviti vzrok. Ni vedno lahko ampak je nato lepše, ko se ozdraviš in osvobodiš bolnice, postelje, fizičnih bolečin ali mentalnih večjih izzivov…posledično pa druih ravnovesjih v tvojem življenju…kakršna koli bolezen je, JE OZDRAVLJIVA.

Bolezni s katerimi sem se soočala jaz

Vse moje bolezni so bile karmične, zelo “dolge in počasne”, zelo boleče, utrujajoče in del mojega življenja od otroštva ter vse do mojega 36-tega leta. Ni bilo niti enega obdobja, da bi občutila kako je živeti brez bolezni vse dokler se nisem ozdravila. Sem vzhajajoči znak Devica (ki nas povezuje s prebavo, želodcem) in imela sem imela svoj znak zelo otežkočen s planeti v svoji četrti kaotični hiši (ki je hiša stabilnosti ter splošnega zdravja). V začetku tridesetih let sem se pričela zdraviti od znotraj. Do današnjega dne pa sem se ozdravila prav vsake karmične bolezni. Tudi moja sestra Karmen je imela karmične bolezni katere opisujem tudi spodaj;Moje karmične večletne bolezni:

Želodčni krči, večje prebavne motnje, vročina v želodcu, pikanje v trebuhu, bakterija v želodcu, alergija na mlečne in kasneje tudi druge izdelke;
Skolioza – neizmerno velike bolečine na sredini hrbta, kasneje še spodnji del hrbtenice in tudi ramena (pogosti heksenšus);
Kandida;
Občutljivo in oslabljeno telo – nenehne bolečine na različnih delih telesa;
Migrene – z leti vedno pogostejše in hujše;
Večje kožne težave – akne in luskavica;
Depresija – začelo se je na način, da nisem bila več prisotna tukaj ampak so me misli nekontrolirano odnesle nekam v daljavo…nad tem nisem imela nadzora, kaj šele razumevanja in se je kasneje razvilo v depresijo;
Vročičnost v telesu – najprej na želodcu, nato na zgornjem delu nog;
Mravljinci po glavi  – zelo neprijetni mravljinci  – občutek kot, da je lasišče (eden del glave) omrtveno;
Anksioznost;
– Hormonsko neravnovesje –
nezmožnost zanositve, prekomerna poraščenost, mastna koža, nenehni mozolji, spremembe v razpoloženju… Z rednim zdravljenjem od znotraj se je hormonsko neravnovesje pričelo izboljševati, ravno tako pa zunanje posledice neravnovesja;
Oteženo dihanje na prsnem košu in grlenem predelu;
Hitro bitje srca, hitro bitje v ušesu – pri teh težavah sem pričela postajati tudi panična in prvič občutila strahove. Pred tem so bili moji strahovi pred boleznimi potlačeni;
Herpes Zoster – porušen imunski sistem, ki mi je odvzel vse zadnje drobce energije, otežil dihanje še posebej na predelu kjer je srce ter me pritisnil tako daleč, da  sem obležala v postelji. Spoznala sem resnost bolezni in se odločila najti rešitve za moje bolezni;
-…

Karmične bolezni moje sestre:

Karmen se je je rodila z luno in marsom v karmični hiši. Znak v katerem prebivata njena luna ter mars pa je Vodnar. Vodnar je mentalni znak kar pomeni, da so vse njene karmične bolezni bile v večini mentalne, na bazi večjih, močnih ter agresivnih strahov, ki jih opisujem spodaj. Ker pa je 12-ta hiša nočna hiša, pa je marsove mentalne karmične izzive doživljala tudi ponoči, na agresiven način, skozi demonske izkušnje. Vse njene mentalne bolezni je v roku 5ih let ozdravila ter se osvobodila vseh strahov.
Mentalne bolezni
– najprej izguba občasnega zavedanja same sebe, sledilo je z videnjem krogcev in pik med delom za računalnikom, nato krajši in občasni panični napadi, ki pa so prišli v nekontrolirane panične napade – popolna izguba svojega zavedanja;
– demonski napadi ponoči, ki so ji prebudili strah do kosti, jo ujeli, da se je vedno težko zbudila – ob teh izkušnjah pa je doživljala tudi fizične bolečine na predelu hrbta;
– potresni občutki v telesu ponoči – zbudila se je ponoči in izbežala iz postelje, ker je mislila, da je potres;
– nočni panični napadi – naenkrat se je zbudila ter imela panični napad;
– tudi dnevni panični napadi – ki so bili tudi do 60 min dolgi;
– strahovi pred boleznimi  – za vsako fizično bolečino, jo je postalo strah, da bo zbolela;
– strahovi pred smrtjo – za vsako bolečino v telesu ali na telesu je mislila, da bo umrla;
– strahovi pred umskimi bolnišnicami – ob paničnem napadu jo je bilo še bolj strah, da bo pristala v umski/mentalni bolnišnici;
– težave na predelu spolovila – v največji meri bolečine ter večje poškodbe z luno v 12-i hiši;
– najvišja intenzivnost menstrualnih krčev – skupaj z bruhanjem (Luna v 12ih hiši);
– depresija;
– občutnje praznine v sebe – ločenost od čustev zaradi lune v njeni 12i hiši;

Kategorije: Bolezni

Suzana Trnovšek

nekaj o meni

0 Komentarjev

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja