Karmične bolezni – spoznaj se z njimi in odkrij ali se soočaš z njo tudi ti

Objavil Suzana Trnovšek dne

Karmične bolezni so bolezni, ki povzročijo v našem življenju težke težave z zdravjem. Trajajo več let, več desetletij ali za nekatere tudi celo življenje. Bolezen, ki je karmična je bila določena že v naprej, še preden smo vstopili na Zemljo. Odločili smo se, da bomo vse neozdravljene čustvene bolečine ter druga negativna dejanja nosili skozi  naše telo v obliki bolezni ter jih nosili dokler se ne odločimo ozdraviti vsa bremena v nas.

Poznamo več različnih karmičnih bolezni

kot so mentalne, fizične, kombinacijske (fizične+mentalne) vendar vse nosijo skupno točko: so težke, počasne, dolgoletne in nam zakrknejo celotno naše življenje. Kar pomeni, da v življenju ne moremo zaradi karmične bolezni biti ali brez bolečin, biti umirjeni, se sprostiti, uživati življenje, opravljati svoje poslanstvo, se razvijati…k večjemu postanemo priklenjeni na posteljo ali pristanemo v bolnišnici.

Zdravniki karmične bolezni označijo kot neozdravljive, nepojasnjene, redke ali nerazumljene. Moje 30 let karmične želodčne in prebavne težave niso bile nikoli razumljene s strani zdravnikov. Hodila sem na različne raziskave vendar niso mi natančno mogli določiti zakaj izgubljam kilograme, zakaj mi apetit po antibiotskem tretmaju pojenja, zakaj imam krče po zaužitju hrane, zakaj me pika v trebuhu, čemu konstantne driske ter zvijanja na školjki, zakaj  je trebuh vedno vroč, napet ipd…

Karmične bolezni se iz astrološkega vidika v osnovi nahajajo v

dvanajsti hiši, šesti hiši ter imamo jih lahko vzhajajoče device ter ribice z oteženimi aspekti planetov…Vendar postavitve so pri vsakem posamezniku drugačne in različne. Če te zanima ali je tvoja bolezen karmična, potem klikni tukaj in pogledala bom v tvojo astrološko karto ter ti podala odgovor-e.

Dvanajsta hiša je tista glavna astrološka hiša, ki predstavlja naš najbolj skriti nezavedni del do katerega moramo priti, če se želimo karmičnih bolezni ozdraviti. In pri težkih karmičnih boleznih kot so rakava obolenja, tumorji, redke bolezni ali daljše/počasne bolezni kot so bile moje, se je potrebno osvoboditi vsega trpljenja (še posebej nezavednega) v sebi, da se bolezen lahko nato ozdravi.

Ne glede na to kaj zdravniki pravijo, določijo, se karmične bolezni lahko ozdravijo.

Saj se njihov vzrok nahaja v nezavednih čustvenih bolečinah. Vendar za njihova zdravljenja potrebujemo najmanj 5 let notranjega zdravljenja, da pridemo do naših skritih korenov karmičnih bolezni. V trenutku, ko nam uspe z našim zavedanjem priti do njih pomeni, da smo prišli do karmičnih ran in smo prišli do intenzivnega finalnega zdravljenja bolezni.

Bolezen v tem primeru prične izginjati in se tudi najtežje bolezni zdravijo. Tako so se vse moje bolezni z notranjim osvobajanjem od trpljenja pričele zdraviti…Moja težjih/karmičnih bolezni je bil trebuh ter prebavni sistem, ki je potreboval celih 5 aktivnih notranje-zdravilnih let, da sem danes brez alergij na hrano, brez krčev, vročine, napetosti, brez želodčnih velikih bolečin in osvobojena tudi pred možno smrtjo.

Vsi se lahko ozdravimo karmičnih bolezni. Vendar za njih moramo vložiti trud in željo. Ne le, da z ozdravljeno karmo postanemo zdravi vendar tudi osvobojeni od globine trpljenja v nas.

Pri zdravljenju karmične bolezni ti lahko pomagam in sicer na sledeči način. Z vpogledom v tvojo osebno astrološko karto s klikom tukaj:.

Kategorije: Bolezni

Suzana Trnovšek

Suzana Trnovšek

Sem strastna raziskovalka problematik skozi astrologijo in k vsaki problematiki ali vprašanju pridem do dna. Pri branju astrološke karte ne napovedujem prihodnosti vendar razkrivam vzroke, razrešujem problematike, pogledam v globino situacij… ki na površini ali zunanjosti niso razumljive, ozdravljive ali razrešene. S sestro Karmen sva šli čez stiske na vseh področjih najinega življenja kar nama je podalo bogate izkušnje ter razkrilo praktične rešitve. Astrologija pa je postala rešiteljica v samem procesu, da sva se lahko pričeli osvobajati. In osvobodiš se lahko tudi ti s pomočjo te spletne strani, ki nudi najine izkušnje, praktične rešitve ter mojo astrološko pomoč.

0 Komentarjev

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja