Karmična intenzivnost se poveča in AHA trenutki

V tem tednu smo v močnem novem karmičnem zdravljenju ter možnostih, da se v enem izmed naših področjih zbudimo. Pa poglejva ta močno intenziven teden.

Sonce in Uran združena danes (23.4.2019)
in bo občuten še celi teden

Ko se Sonce združi z Uranom predstavlja sledeče:
– Sonce nas poveže s področjem glave in solar pleksusom. Uran pa s kronsko čakro in posledično s prebujanjem;
– Sonce je obsijalo del našega življenja za katerega smo potrebovali prebuditev od trpljenja;
– Uran nas lahko s presenetljivim dogodkom pretrese do mere, da naenkrat vidimo osebo, dogodek, nas same, življenje v popolnoma drugačni luči (svetlobi Sonca). Predvsem pa je tukaj poudarjena naša vrednost, prepričanja, ljubeznijo saj se Uran in sonce srečata v znaku Bika – Doživimo lahko AHA trenutke oz. trenutke razsvetljenja.

PRIMER: Kako se lahko ta aspekt Urana in Sonca odvija

Kako se lahko pri tebi odvija je od tega v kateri astrološki hiši se dogaja združenje Sonca in Urana. Pri meni se dogaja v deveti astrološki hiši (na zablokiranem tretjem očesu se nahajajo naši strahovi in zatrta jeza). Že nekaj dni pred tem aspektom se mi je zablokiralo tretje oko zato so ideje o pisanju prenehale prihajati. Pripravljalo se je današnje prebujanje že nekaj dni prej v smislu, da sem se počutila odzemljeno, v glavi, brez občutenja živosti v sebi, videla sem okoli sebe vse megleno IN ČUTILA sem, da se bo nekaj pomembnega zgodilo. Danes je napočil dan, ko sem začutila v sebi velik pogum, da se soočim z očetom o problematiki, ki me je preganjala že dlje časa. Stopila sem do njega z mirnostjo, občutila sem vibracijo v glavi in vedela sem, da počnem pravo stvar. Vstopila sem v upajoč prijateljski pogovor z njim ampak doživela popolni ŠOK.

Njegovi odzivi so bili reaktivni, polno poniževanj, obsojanj in verbalne zlorabe. “Kako se mi še vedno lahko to dogaja” sem v vsej drami pomislila. Poleg je stopila Karmen, ki mi je prišla pomagati energetsko. Ne glede na to kako sem poizkusila imeti lep in razumevajoč pogovor, so bile njegove besede polno poniževanj. S Karmen sva nato začutili, da se ustaneva in odideva.

Ko sva prišli v svoj prostor sem občutila globoko razočaranje zaradi vseh poniževanj. Začutila sem bolečino v sebi in s Karmen obe v razočaranju jokali. Osredotočila sem vso pozornost v prsni koš in se začela na glas izražati kako sem razočarana in kako me poniževanja bolijo. Izrazila sem na glas, da sem zelo presenečena (Uranov učinek) nad očetovim (predstavnik Sonca) obnašanjem.

S Karmen sva izjokali in ozdravili bolečine z opazovanjem iz ozadja in nato pričeli kot vedno z najinim analitičnim pogledom na izziv, ki se je zgodil Pričela sem razumevati mojo lekcijo prebujanja. Naenkrat sem doživela AHA trenutek in prebudila sem se. Skozi izziv sem spoznala, da se še vedno oziram na njegova mnenja in premalo izražam sebe, svojo resnico, kaj počnem, kdo sem in kakšno je moje delo itd. Še vedno se skrivam pred njim in sorodniki glede dela, ki ga opravljam. Spoznala sem, da sem njegovi energiji dovolila, da zatira mojo svetlobo in se raje nisem izražala ali vstopila v stik s sorodniki. V trenutku vseh realizacij, aha trenutkov in prebujanj se je nato v najinem telesu prebudila vibracija na zgornjem delu nog, na glavi in solar pleksusom (predel hrbta). To je vedno znak stopanja vstran od čustvenih bolečin in povečevanja zavedanja. Posledično pa se je sprelevila v meni izjemna odločnost kjer pa sem spoznala, da me sedaj ne bo ustavil nihče pred tem kar počnem. Zgodil se je energetski notranji preobrat brez  jeze zaradi dogodka. Doživala sem aha trenutek, razsvetljenje in nanaden preobrat iz občutkov nemoči v občutke ekstremne notranje moč.

Sedaj je nekaj ur za tem dogodkom in še vedno čutim močno vibracijo na kronski čakri (Uran). Odprlo se mi je tretje oko kjer pa sem ponovno pričela dobivati ideje za delo in občutim večjo živost, odločnost kot kadarkoli prej!

To je eden izmed primerov prebujanja, ki sem ga doživela jaz. Vsi pa ga doživljamo nekje in če se prebujanju ne odpremo sami, nas Uran pretrese ali preseneti z nenadnim dogodkom. Sestra Karmen pa je imela nekaj ur pred mano Uranovo prebujanje. Začutila je, da mora stopiti naprej in javno, najinemu očetu (ki predstavlja planet Sonce) povedati kakšne darove ima. In sicer povedala mu je, da je govorila ponoči z njegovim pokojnim očetom in, da se pripravlja na delo z dušami kjer bo predajala informacije ljudem. Takšen je Uran katera njegova energija nas vzpodbudi, da stopimo naprej in se osvobodimo ter v tem primeru aspekta tudi prebudimo. Karmen je spoznala, da se ji ob izražanju resnice pred očetom prebudi strah saj je ponavadi vedno z očetove strani v preteklosti sledilo poniževanje. Po njenem izražanju je ta strah zdravila skozi jokanje, ki se je prebudilo in močnih občutkov zdravljenja na srčnem predelu. Uran nam tudi predstavi največje strahove in, ker se dotika planeta Sonca, je tukaj “učiteljska figura” Oče zelo pogosta ali figura avtoritativne osebe.

Zame je imel današnji dan največji notranji preobrat v zavedanju kako se ne bom več skrivala pri svojem delu, ki ga opravljam in ga bom izražala brez zadrževanj pred vsemi. In če to pomeni, da zaradi izražanja resnice ter posledične nepodpore staršev ostanem brez doma, pa naj bo tako. Sem podprta, ko stojim v resnici in VSI SMO! Še posebej pa smo ZAŠČITENI! Predvsem pa se je prebudila sama od sebe močna odločnost v meni, ki jo še nisem nikoli poprej poznala. Odprlo se je moje bistvo.

Kje pa ti ihtiš po svobodi? Kje se zadržuješ zaradi mnenj in prepričanj drugih ljudi? Kje pustiš, da si definiran-a zaradi denarja, ki ga imaš/nimaš ali oblačil, ki jih nosiš? Kje si dovoliš, da te definirajo občutki manjvrednosti? Kje te Uran kliče, da se soočiš s sencami v sebi? Pojdi korak naprej kajti ti dnevi ti lahko pomagajo prebuditi tvojo resnico. V trenutku, ko jo izražaš te življenje podpre s vso svojo silo.

Pluton odide retrogradno dne 24/4/2019

kar pomeni, da se intenzivnost njegove energije v teh dneh in še posebej v tem tednu povečajo. Še posebej, ko gre za karmično zdravljenje o katerem opisujem tukaj. Meni je prinesel moč, da sem se lahko soočila z očetom, s situacijo od katere sem vedno bežala saj sem se ga vedno zaradi vseh zlorab in vojaške vzgoje bala. Tokrat je bilo drugače. Imela sem neverjeten, težko opisljiv pogum in močno silo, ki me je pomikala naprej od znotraj. Pogledala sem astrološko svojo karto in razumela od kod takšen pogum saj sem imela dve močni podpori iz hiše moči (osma astrološka hiša v kateri se pri meni nahaja oven). Nemudoma sem se vstala, začela stopati po stopnicah navzdol in takoj so se začela kanalizirati sporočila pomembnosti današnjega pogovora. Uspela sem vstopiti v moč Plutonove energije, ki nas poveže z nadnaravno močjo v nas, s spolno energijo (ki premika naše življenje), s pogumom če si le dovolimo soočiti se s svojim strahom.

Vsi nosimo ekstremno moč v sebi do katere lahko zelo dobro vstopimo te dni, ali se prvič prebudi ali pa nam Pluton prinese težji izziv, ki nas prisili se soočiti S situacijam katerim se v globini izmikamo. Pomebno je, da ne pozabiš, da pluton stanuje v Škorpijonovi hiši kjer so naše najgloblje moči in darovi. Vem, veliko pišem o Škorpijonu, ki se povezuje tudi s spolno energijo. Ampak, ko enkrat okusiš to energijo začne trgati in uničevati največje ovire, največje zlorabe, globoka poniževanja, zastrašujoče strahove, izjemne občutke nemoči. Zato jo tudi pogosto poudarjam in še bo veliko izpostavljena pri člankih o spolnosti ter nevidnih darovih, ki se nahajajo v nas.

Pluton jutri odide retrogradno in intenziteta njegova se še poveča. Kar pomeni, da se nekje pri tebi sedajle dugajajo pomembni dogodki, ki so lahko napeti in se povezujejo z občutki moči/nemoči. Pri meni se doaja v peti hiši, ki se povezuje z otroštvom (ledvični del), samozavestjo, kreativnostjo, romanco (moških) ipd. In res je, spomini iz otroštva zaradi današnjih poniževanj so prišli na površje in sem jih zdravila skozi svojo grleno čakro. Vendar z zdravljenjem teh občutkov se je nato prebudila notranja plutonova moč, ki jo intenziteta planetnih energij v tem tednu nudi. Ker pa smo v karmičnem osvobajanju pa v danem trenutku soočanja lahko postanemo popolnoma svobodni.  Tudi ti lahko postaneš svoboden/svobodna, če si se pripravljen-a soočiti z itenziteto dnevov in stopiti naprej in/ali v svoje čustvene bolečine.

Naj ti besede, dejanja drugih ljudi, ostalih okoliščin ne kreirajo tvoje življenje. Ti si oseba, ki ima možnost živeti tako kot želiš in se lahko postaviš za sebe ter greš v smer za katero čutiš, da želiš iti. Si bistvo z ustvarjalno energijo, ki lahko čara čudeže in dela spremembe. Vsi nosimo v sebi ekstremno Škorpijonovo moč, ki poruši največje zunanje omejitve, poniževanja in zato je potrebno “le” negovati svoje bistvo z rednimi vstopi v notranjost in ozdraviti občutke nemoči, ki manifestirajo skozi nas takšne težavne situacije. Vse ostalo kar se odvija zunanje pa je le površina sprememb, ki lahko pridejo v obliki izzivov in s časoma neverjetnih spreobrnitev. Danes sem morala pri očetu stopiti naprej. Življenje mi je pripravil neverjetno velik izziv vendar mi je takoj za tem prinesel dar. Prebudila se je Škorpijonova moč kjer pa sem občutila neomajnost, odločnost, jasnost zaradi katere lahko sedaj stopam z močjo v sebi naprej. Še kako se potem dan spreobrne – iz največjih občutkov nemoči v izjemno živosten dan z občutki moči in brez strahov.

Naj ti zunanja dejanja in izzivi ne vzamejo pogum. Tam so zato, da “udariš z zavedanjem po mizi” in nekaj narediš zato. Za to nemočjo se vedno pod bolečino nahaja ekstremna moč, ki lahko naredi revolucijo v najtežjih trenutkih. Pri vstopanju v svetlobo se vedno najdejo v našem življenju sence, ki nam hočejo preprečiti vstopiti v svetlobo ALI pa nam pomagajo skozi izzive lažje vstopiti v svetlobo. Vse ima svoj namen kot tudi današnja dogodka katera sva doživeli s Karmen.

To bo danes iz moje strani. Za sabo imam neverjetno prebujevalni dan, z močno karmično intenzitetno zdravljenja, ki je spreobrnilo moje delo – iz strahu pred izražanjem kaj počnem v svojem življenju do poguma zaradi česar me sedaj ne bodo ustavile nobene besede, prepričanja in dejanja drugih ljudi. In ta dogodek mi je bil napovedan že nekaj mesecev pred tem skozi sanje. Verjamem, da so ti najine današnje izkušnje, ki sva jih doživele s Karmen pomagale ozavestiti tvoje izzive ali dali morda pogum, ki si ga potreboval-a. Vsekakor so planetne pozicije tiste, ki nas pomagajo poganjati naprej v tem tednu in Plutonova energija seči v naše nagloblje moči, ki vedno izniči občutke nemoči. In tako je dosti lažje ter mogočno živeti. Tako se lahko stvari premikajo naprej oz. na bolje. Tukaj pa najdeš orodja/vaje, ki ti pomagajo iti skozi težke situacije in jih dokončno ozdraviti tako kot jih zdraviva s sestro Karmen.

Srečno v tem tednu in ne boj se izzivov. Tukaj so, da v tebi prebudijo kvalitete in moči, ki jih še nisi nikoli okusil-a in doživela. Če pridejo izzivi skozi ljudi, so ljudje tvoja refleksija občutkov moči, ki ti jih pomagajo prebuditi in ozdraviti tako kot se je zgodilo danes pri meni. Če potrebuješ mojo astrološko pomoč za kakršno koli težavo, pa se oglasi preko moje spletne strani in obrazca s klikom tukaj >>

Na voljo pa imam tudi več vrst astroloških pomoči katere si lahko ogledaš in izbereš tukaj.

Pusti komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja