Karakterji planetov & kaj nas učijo

Karakterji planetov & kaj nas učijo

Spoznaj se danes na kratko s tistimi planeti, ki ponavadi prinesejo najmočnejša sporočila ter največje spremembe. Spoznaj kakšne karakterne energetske sposobnosti nosijo in kaj nas učijo! Vsak planet nosi frekvečno sporočilo, energetski sunek in ti pomaga priti do svobode! Včasih tudi na trši, neprijeten način ampak z namenom. Pa poglejva danes njihove karakteristike najpočasnejših planetov, ki sprožijo vedno največja zdravljenja od znotraj ter temeljite spremembe!

Planet Saturn

Nosi energijo starega učitelja, ki je zelo strog. Še posebej, če ga ne poslušamo! Je vladar določanja pravil. Kar pomeni, da če ne sodelujemo z njim, nas ne bo izpustil naprej! V nas bo prebudil karmične bolečine, najmočnejše uporne bolečine, težke strahove in nas silil se soočati z njimi! Njegove lekcije občutimo kot težke zidove v življenju, nezmožnosti premikanja naprej, težke fizične bolezni, težke življenjske in energetske blokade ter trdo delo na enem področju  našega življenja.

Vse se spremeni, ko pričnemo sprejemati Saturnove naloge ter izzive! Takrat nastopi Saturn na pomoč, se zlije z zdravljenjem ter odpiranjem naše zemeljske čakre ter nas pomaga osvobajati od težkih karmičnih bolečin! Ko obdelamo naloge uspešno, dobimo NAJVEČJE NAGRADE! Ena izmed njegovih nagrad je NIČ VEČ ZIDOV ampak popolna svoboda premikanja NAPREJ ter LAŽJE ŽIVLJENJE!

Planet Pluton

Je eden počasnejših planetov, ki bo privlekel na površje naše najtemnejše ter najtežje trpljenje v nam! Ravno tako nam pripelje na površje največje občutke nemoči ter odvisnosti! Njegovo potovanje je zato počasno, ker želi priti k čustvenim bolečinam v nas DO DNA! Želi prečesati vsako najtemnejšo rano in nas bo silil v soočanje z njo! Če se mu izogibamo potem bodo prebujene čustvene bolečine manifestirale največje življenjske travme IN temačne dogodke!

Vendar, ko pričnemo sodelovati z njegovo energijo pa nam prinese Pluton eno izmed najglobljih transformacij! Ponavadi zruši našo identiteto, določeno področje našega življenja ter trpljenje do dna in nas nato prerodi! V času preroda se sprelevimo v najmočnejšo moč, ki jo ne more porušiti več nihče! S pomočjo Plutona lahko doživimo eno največjih transformacij, ki se imenuje OSEBNA REVOLUCIJA!

Planet Uran

Uran je planet, ki ima tesno vez višjim zavedanjem! Ponuja nam šoke ter nenadne spremembe, ki jih tisti trenutek, ko se zgodijo ne razumemo! Saj delujejo za višje dobro kot tudi naše dobro! Ti šoki in spremembe so lahko ZELO NEGATIVNI ali ZELO DOBRI! Pa četudi so negativni, se nato izkaže, da so bili dobri! Spoznala sem, da če nekje nismo v sozvočju s sabo, pride Uranova energija skozi nas in nam naenkrat poruši situacijo. Primer: Smo s partnerjem za katerega verjamemo, da je pravi za nas. Uran pa pravi, da ni to resnica. Naenkrat pride partner domov, nam pove, da ima afero ter želi ločitev. Doživimo “Uranovo” bolečino ampak se hkrati prebudimo! Uran je želel, da se prebudimo in ozavestimo, da ta oseba ni bila prava za nas in da to področje v našem življenju mora biti prebujeno, prečiščeno ter procesiramo. Ko vse to storimo, nam Uran lahko prinese nenadno, kot presenečenje partnerja, ki pa je popolni za nas!

Planet Uran nas bo prebujal na vse možne načine ter nas pretresel. Ko se povežemo s sabo, pa prične Uran delovati v energiji nenadne osvoboditve od trpljenja ter nenadna prijetna presenečenja!

Planet Jupiter

Je tudi učitelj kot Saturn vendar malo drugačen! Jupiter nas vsako leto posebej uči kje se v življenju omejujemo! Kje živimo iz prepričanj in kje ne živimo svobodno! Če sledimo njegovemu učenju, ki je vsako leto drugačno, z drugo noto, lahko ob koncu leta pričnemo okušati srečne nagrade dela, ki smo jih skozi leto opravili! Jupiter nas ne bo ustavljal v našem življenju zato se imenuje tudi srečni planet – saj nima navade delati velikih izzivov! Razen, če nasproti pogleda težji planet potem se situacija tudi močno spremeni! Ampak v osnovi nam planet Jupiter skozi tretje oko pomaga pripeljati srečne situacije, lepe dogodke, ki nas lahko zelo razveselijo! Ravno tako pa je odličen pomočnik, da se povežemo skozi tretje oko ter okrepimo našo intuicijo ter ostale nevidne sposobnosti!

Spoznala sem tudi, da če ne vložimo trud pri osvobajanju od naših prepričanj potem tudi srečni planetni aspekti planeta Jupiter ne delujejo. Ne morejo, ker se nismo odprli višjim manifestacijskim energijam planeta Jupiter.

Planet Neptun

Nas poveže z našimi največjimi, paranoičnimi strahovi in posledično iluzijami v nam! Njegovo delovanje je zelo zanimivo saj nas planet Neptun želi prebuditi našim strahovom. Ampak iz nezavednega dela v nam delujemo tako, da bežimo od soočanja! Pri planetu Neptun bežimo lahko skozi alkohol, droge, žuranje, kajenje mariuhane in različne portale, ki niso dovoljeni! Predvsem bomo vse naredili, da se NE soočimo z relnim stanjem v nam! Bežali bomo in se tolažili z zunanjimi “zabavnimi” zadevami samo, da nam je lepo! Vendar še kako si na takšen način skreirmo še težjo pot saj se pričnemo odzemljevati in privlačiti veliko neprijetnih realnih dogodkov, ki nas še kako močno pritrejo NA TRDNA TLA!

Vendar, ko pričnemo s tem planetom sodelovati na pravi način in se soočati z realnostjo, lenobnimi stanji, jih zdraviti pa pridemo počasi do naših najglobljih strahov od katerih smo bežali! Ti strahovi niso enostavni saj nosijo veliko mentalne kaotičnosti, paranoičnosti VENDAR SO OZDRAVLJIVI z našim zavednim stanjem! Bolj kot jih čistimo, bolj se lahko nato prizemljujemo in prinesemo NEBESA NA ZEMLJO!

Neptun je eden od planetov, ki prinaša največjo MAGIČNOST ter privilegije v življenju, ko se soočimo s strahovi, ki se v največji meri nahajajo v podplatih in na tretjem očesu! Potem prične Neptun prinašati magičnost življenja o kateri nismo vedeli, da obstaja! Tukaj so tudi močne nevidne sposobnosti, ki pridejo v ospredje!

POMEMBNO: VSAK PLANET VEDNO DELA ZA NAŠE DOBRO! Ko trpimo, nam pomaga prebuditi trpljenje zato, da ga lahko ozdravimo! Nato pa nam prinese izjemne spremembe, darove, transformacijo, ko je trpljenje ozdravljeno! Skozi svoje lastne izkušnje sem se s planeti spoznala in odkrila KAKO MAGIČNI, MOGOČNI IN POSEBNI SO! In, če smo se pripravljeni odpreti svojemu trpljenju s povečevanjem zavedanja POTEM lahko občutimo njihovo MOGOČNO DELOVANJE skozi nas!

Želiš vpogled v tvojo astrološko karto in mojo pomoč? Da, potrebujem jo!

 

Komentiraj

Zapri menu
×
×

Cart