Kakšno je zdravljenje bolezni iz notranjosti?

Objavil Suzana Trnovšek dne

Zdravljenje bolezni iz notranjosti pomeni, da se zdravimo s svojim zavedanjem. Drugače lahko takšno zdravljenje poimenujemo tudi samozdravljenje saj se s svojim zavedanjem zdravimo sami. Ali pa lahko temu zdravljenju rečemo zdravljenje s svojo zdravilno močjo. Zdravilna moč pa je intenzivnost našega zavedanja. Bolj kot je naše zavedanje povečano, močnejša in intenzivnejša je naša zavedna moč, ki zdravi.

Zdravljenje bolezni iz notranjosti nima nobene verske usmeritve ali drugega posebnega naziva. Gre predvsem za implementiranje v naše življenje praktične vaje s katerimi povečujemo zavedanje ter posledično zdravimo vzrok bolezni. Postopek zdravljenja bolezni sem v globino spoznala, ko sva s Karmen zdravili najine stiske na vseh področjih življenja skupaj z boleznimi. Vaje sva odkrili skozi dnevne izzive sami in v petih letih pridobili izkušnje, zavedanje, modrosti, znanje, ki naju je ozdravilo vseh bolezni.

Kako zdravimo našo bolezen iz notranjosti?

Bolezen iz notranjosti zdravimo s povečevanjem našega zavedanja

To je naš prvi korak, ki ga moramo storiti za aktivacijo zdravljenja bolezni. S povečevanjem zavedanja povečujemo naše bistvo (svetlobo v nam) in postanemo zavedni našega nezavednega načina življenja. Oziroma postanemo zavedni nezavednih misli, čustvenega trpljenja, nezavednih reakcij, ki pa se z zavedanjem pričnejo osvetljevati in zdraviti… Več zavedanja kot je v nam, bolj se trpljenje v nas lahko zdravi. Posledično pa se zdravi bolezen saj je vzrok za nastanek vsake bolezni vedno trpljenje (oz. čustvene bolečine).

Naše zavedanje povečujemo z uporabo pravih praktičnih vaj. Spoznala sem, da moramo za uspešno ter učinkovito povečevanje zavedanja v osnovi uporabljati vsaki dan 4 vaje, če se želimo ozdraviti ter osvoboditi. 4 osnovne vaje se med sabo dopolnjujejo in če uporabljamo 3, 2 ali 1 vajo namesto vse 4 vaje za povečevanje zavedanja, uspešnost zdravljenja bolezni ni zagotovljeno.

Te 4 osnovne vaje, ki zdravijo katero koli bolezen najdeš na moji spletni strani v dveh oblikah:
a) opisane vaje v video obliki kjer opišem vse štiri vaje preko video posnetka;
b) vodene vaje v avdio obliki kjer te odvodim korak za korakom kako uporabljati vaje uspešno ter učinkovito. Vsaka vaja ima svojo nalogo in jo uporabiš skozi dan tako kot te vodim in opisujem v posnetkih. S pritiskom na “Play posnetka”, sem pri vsaki vaji ob tebi. Vodim te korak za korakom saj je pomembno, da vaje uporabljaš pravilno kot tudi, da prižgeš posnetek, ko začutiš, da potrebuješ vodenje skozi moj glas.

Osnovni potek zdravljenja bolezni

1. S povečevanjem zavedanja pričnemo zdraviti naše čustvene bolečine

Vsako trpljenje je čustvena bolečina v nam, ki potrebuje naše zavedanje, da se ozdravi. Zavedanje je svetloba (naše bistvo), ki obsije čustveno bolečino in le-ta v prisotnosti zavedanja ne more več preživeti in obstajati v nam. Kako to izgleda na primeru? Z zavedanjem lahko postanemo zavedni opazovalec iz ozadja svoje žalosti (čustvene bolečine). Ker smo ob tem zavedni, nismo z žalostjo več poistoveteni. Ampak jo lahko nato z zavedanjem opazujemo iz ozadja zaradi česar se žalost z našim zavednim opazovanjem lahko nato zdravi. Zavedanje je kot aha lučka, ki nam pove, da nismo mi žalostni ampak je žalostna bolečina. S tem nastane naša ločitev od trpljenja žalosti.

Če pri trpljenju ni zavedanja, se trpljenje v nas ne more izločati kot tudi bolezen ozdraviti. Kar na primeru izgleda takole. Ko se določen dogodek zgodi, ki v tebi prebudi žalost in se z njo poistovetiš brez, da imaš kanček tvojega zavednega opazovanja iz ozadja, se žalost ne more zdraviti. Zgodi se ravno nasprotno. Žalost (čustvena bolečina) se povečuje, krepi in blokira del telesa. Zaradi česar telo z leti zboli.

Čustvena bolečina okrne del telesa saj se telo hrani, neguje ter ohranja zdravje z našo zavedno svetlobo. Brez svetlobe (oz. zavedanja) naše telo ni živostno in ne more biti zdravo. Kljub temu, da naše telo premore ogromno trpljenja v nas in pusti veliko tolerance, pride nekega dne do viška, ko čustvene bolečine v popolnosti uničijo del telesa, organa ali psihološki raven in nastane bolezen.

2. Izločanje čustvene bolečine v nam

V trenutku, ko je zavedna svetloba v nam večja in močnejša od čustvene bolečine, se le-ta lahko prične izločati. Izloča se na različne načine kot je skozi jokanje, fizične bolečine, v spanju ali skozi dnevni izziv….Primer: v nas se prebudi večji bes. Tokrat smo tega besa iz ozadja zavedni. Bes v nas je še vedno zelo močan ampak, ker je naše zavedanje z rednim povečevanjem zavedanja postalo večje od besa, se tokrat lahko z zavedanjem odtrgamo od besa. To je trenutek, ki se skorajda naredi sam od sebe. Naša naloga je, da smo iz ozadja opazovalci in bes se skozi jokanje in občutenje jeze tokrat v popolnosti ozdravi oz. izloči.

Zavedna svetloba postane v nam večja in močnejša z rednim povečevanjem našega zavedanja.

3. Ob izločitvi čustvene bolečine se aktivira zdravljenje bolezni

Ko se čustvena bolečina izloči, se na tisto mesto kjer je bila čustvena bolečina naseli nato naše zavedanje (zavedna svetloba). Ob izločanju večje čustvene bolečine, našo naselitev zavedanja lahko občutimo v tistem trenutku kot živost oz. vibracijo na delu telesa kjer se je čustvena bolečina izločila. Takoj, ko se bolečina izloči, je tam prostor, da se naseli naše zavedanje, ki pa lahko nato zdravi bolezen. Temu pravimo, da se je naredil zavedni prostor.

Ob izločitvi naše čustvene bolečine ne le zdravimo bolezen ampak smo se osvobodili večje težine. Primer: Če izločimo z našim zavedanjem jezo, ki smo jo negovali do osebe, ki nas je zlorabljala, bomo osvobojeni od zlorabe. Ravno tako bomo v tem primeru osvobojeni agresivne bolezni. V nas se naseli lahkotnost in pretekle zlorabe ni več v nam. Kot, da se ni zgodila saj v nas ni več trpeče se bolečine.

4. Zdravljenje večih čustvenih bolečin

Za ozdravitev določenih bolezni moramo ozdraviti z našim zavedanjem veliko čustvenih bolečin preden pridemo do zdravljenja korenske bolečine. Zato je vsakodnevno povečevanje zavedanja nujno potrebno, da se naša svetloba širi, povečuje, krepi in pride do korenske bolečine. Le-te so velikokrat skrite, karmične, nezavedne ali zelo “velike” in zahtevajo od nas daljše zdravljenje od znotraj.

Kako to izgleda na primeru? Skozi povečevanje zavedanja bomo šli skozi zdravljenje večih čustvenih bolečin, ki pričnejo z zavedno svetlobo prihajati na površje. Pri tem ozaveščamo vsako preteklo bolečino, vse negativne misli in delamo kot neke vrste “notranjo” generalno čistilno akcijo. Vse dokler ne pridemo do korenske bolečine.

5. Dokončno zdravljenje bolezni

Ko je korenska bolečina ozdravljena, se aktivira dokončno zdravljenje bolezni z zavednim prostorom (zdravilno močjo), ki je lahko fizično močno občutno. In tako se nato dokončno ozdravi bolezen. Postanemo zdravi ter osvobojeni.

Skozi sam proces zdravljenja bolezni od znotraj tudi:

– postanemo zavedni svojega poistovetenja z mislimi in čustvenimi bolečinami;
– z zavedanjem dobimo moč v sebi, da se ločimo od trpljenja – od negativnih misli, negativnih čustvenih bolečin, travm, zlorab…;
– z vsako ločitvijo, izločimo čustveno bolečino in postanemo bolj osvobojeni;
– zakoreninimo se v svoje bistvo kjer postanemo zavedni sebe v popolnosti – skozi to zavedanje pa ne le zdravimo bolezen temveč se prebudijo na naraven način v nas občutki ljubezni, lahkotnosti, radosti, odločnosti…oz. vse kar smo kdajkoli v našem življenju iskali.
– področja življenja, ki so bila v neravnovesju se uredijo ali podrejo ter postavijo novi, zdravi in zavedni temelji.

 

Kategorije: Bolezni

Suzana Trnovšek

Suzana Trnovšek

Sem strastna raziskovalka problematik skozi astrologijo in k vsaki problematiki ali vprašanju pridem do dna. Pri branju astrološke karte ne napovedujem prihodnosti vendar razkrivam vzroke, razrešujem problematike, pogledam v globino situacij… ki na površini ali zunanjosti niso razumljive, ozdravljive ali razrešene. S sestro Karmen sva šli čez stiske na vseh področjih najinega življenja kar nama je podalo bogate izkušnje ter razkrilo praktične rešitve. Astrologija pa je postala rešiteljica v samem procesu, da sva se lahko pričeli osvobajati. In osvobodiš se lahko tudi ti s pomočjo te spletne strani, ki nudi najine izkušnje, praktične rešitve ter mojo astrološko pomoč.

0 Komentarjev

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja