3# Kakšen je proces in kako pristopiš?

Objavil Suzana Trnovšek dne

Nasvet velja za meditacijo:

Meditacija, ki ozdravi kakršnekoli težave

“Ne čakaj na spremembo ampak se raje prepusti procesu rednega meditiranja” je eden mojih nasvetov katerega smatram za zelo pomembnega. Nobena sprememba ne nastane iz danes na jutri. Še posebej, ko gre za težavo, ki je rastla in se razvijala v tebi več let oz celo tvoje življenje do danes. Če čakaš na spremembo potem si lahko kaj hitro populiš lase in občutiš močne frustracije tako kot sem jih tudi jaz prve tri mesece meditiranja. Namesto čakanja, vnesi raje svojo energijo v vsaki dan posebej, se predaj dnevu in z zavedanjem opazuj kaj se okoli tebe dogaja. Edino tako lahko z zavedanjem, ki si ga povečal-a z meditiranjem, ujameš izzive, situacije, ki so ti na voljo tisti trenutek. Vzemi meditiranje kot vsakodnevno čiščenje zob, ki je obvezno in del življenja.

Proces zdravljenja z rednim meditiranjem vedno poteka najprej na energetskem ravenu. Nato pričnejo energetske spremembe zdraviti tvoj čustveni in miselni proces. Postopoma pa se vključi tudi zunanjost na različne načine in ljudje ki te obkrožajo. S časoma pristopi še zdravljenje fizičnega telesa, ki je vidno med zadnjimi tako kot zunanje spremembe.

Dokler bolečine zaradi katere so nastale tvoje težave niso v popolnosti ozdravljene, sprememba ne more nastopiti. Ko se bolečine ozdravijo, pa se pripravi na najbolj magičen scenarij spremembe v notranjosti in zunanjosti, ki ga ne more niti najbolj kreativen scenarist napisati.

 


Suzana Trnovšek

Suzana Trnovšek

Sem strastna raziskovalka problematik skozi astrologijo in k vsaki problematiki ali vprašanju pridem do dna. Pri branju astrološke karte ne napovedujem prihodnosti vendar razkrivam vzroke, razrešujem problematike, pogledam v globino situacij… ki na površini ali zunanjosti niso razumljive, ozdravljive ali razrešene. S sestro Karmen sva šli čez stiske na vseh področjih najinega življenja kar nama je podalo bogate izkušnje ter razkrilo praktične rešitve. Astrologija pa je postala rešiteljica v samem procesu, da sva se lahko pričeli osvobajati. In osvobodiš se lahko tudi ti s pomočjo te spletne strani, ki nudi najine izkušnje, praktične rešitve ter mojo astrološko pomoč.

0 Komentarjev

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja