Kako se zaščititi pred nasiljem? – I.del
kako se zaščititi pred nasiljem

Kako se zaščititi pred nasiljem? – I.del

Z nasiljem sva se s Karmen soočali mnogo let ampak nikoli nisva vedeli, da se lahko zaščitiva in prejmeva pomoč skozi našo notranjost.

Najhuje je takrat, ko mislimo, da smo sami in brez pomoči v nasilnih situacijah. Vendar obstaja naš notranji kot tudi višji svet, ki nas ne le zaščitita pred nasiljem ampak ga ozdravita v popolnosti. S Karmen sva potrebovali veliko let, da sva prišli do rešitev, ki so naju dobesedno rešile pred hudim trpljenjem. Danes jih delim s tabo, da se osvobodiš ter zaščitiš tudi ti.

 

Kako se zaščititi pred nasiljem? – I.del – za začetnike

 

1. V nasilni situaciji ali preden pride do nasilne situacije prosi svoje vodnike za zaščito.

Prosi vodnike za zaščito z naslednjimi besedami:

“Dragi vodniki, prosim zaščitite me pred…………………………..(nasiljem, grozno situacijo, tem moškim/ženskom, pred udarci). Najlepša hvala”

Za zaščito lahko prosiš na glas ali potihoma. Ko se je pri meni nasilna situacija prebliževala sem prosila za zaščito naglas. V trenutku, ko pa me je nasilna situacija presenetila, sem prosila močno, večkrat, potihoma. In nemudoma usmerila v dihanje.

Ob sebi imaš vedno vodnike, ki te lahko zaščitijo. Na pomoč pristopijo, ko jih zaprosiš za pomoč – saj imamo svobodno voljo na Zemlji. Tudi, če vodnikov ne čutiš ali ne “verjameš” v njih, so vedno ob tebi in te ljubijo, sprejemajo točno takšnega/takšno kot si. “

V tistem trenutku, ko zaprosiš za pomoč, vodniki nemudoma stopijo na pomoč in te prično energetsko ščititi.

 

2. Sedaj, ko si prosil-a vodnike za zaščito pred nasiljem, se v nasilni situaciji nemudoma usmeri v dihanje in ga bodi zaveden/zavedna.

To pomeni, da se osredotočiš na prsni koš ali poslušaš svoje dihanje med nasilno situacijo. Skratka del pozornosti mora biti vedno v dihanju in pristopi k opazovanju svojega dihanja kot ti ustreza. Najpomembnejše je, da si med nasilno situacijo vedno zavedna/zaveden dihanja vsaj kanček. Tudi, če je to za minuto ali sekundo. Tako se zdravljenje in zaščita nasilja prične in povečuje. Tako tudi nasilno situacijo tisti trenutek zdraviš s svojim zavedanjem in ustvariš zaveden prostor, da te lahko vodniki zaščitijo, pridejo bližje ter ti pomagajo med samim nasiljem.

Izziv: Ko nastopi nasilje je osredotočenost na dihanje otežena saj lahko nemudoma pozabiš, da je dihanje zelo nujno. Zaradi strahu se odzemljiš in pozabiš na vajo, ki sem ti jo predstavila. Zato je pomembno, da pogosto vadiš osredotočenje na dihanje, ko si sam-a. Tako se naučiš usmerjati v dihanje, ko nisi v nasilni situaciji in lažje intergriraš omenjeno vajo ko si v stresni situaciji.

 

3. Dihanje pomembnejše kot kakršnekoli besede

Tvoje zavedno stanje je pomembnejše kot besede med nasiljem. Zato se ne obremenjuj in ne razmišljaj kaj bi mogel/mogla izreči tisti trenutek. Tvoja naloga je, da se osredotočiš na dihanje. S tem si naredil-a vse.

 

4. Dihanje je pomembnejše kot kakšrnokoli dejanje

Usmerjanje v dihanje je pomembnejše kot razmišljanje kaj bi lahko ukrenil-a tisti trenutek. Zato bodo poskrbeli tvoji vodniki saj v začetnih pristopih zdravljenja nasilja je v tebi še premalo notranje moči, da bi lahko bil-a pri akciji uspešna. Le usmeri se v dihanje in ostalo bodo vodniki poskrbeli, da ti pomagajo.

 

5. Prični z uporabo 4 osnovnih in obveznih praktičnih pristopov s klikom tukaj >>

Ti pristopi so osnova:

– da postaneš zaveden / zavedna svojega dihanja. Oziroma se spomniš, da se moreš usmeriti v dihanje med nasilno situacijo;

– povečuješ svoje zavedanje ter okrepiš svojo notranjo moč do točke, ko se nasilje s tvojim notranjim stanjem preneha.

 

Zaščita, ki jo prejmeš je energetska

Zaščita, ki jo prejmeš od vodnikov je energetska. Kar pomeni, da kljub doživljanju nasilja, ko prosiš za pomoč vodnike si zaščitena. Tudi, če še doživljaš verbalno, čustveno nasilje, vedi da vodniki počnejo vse, da te zaščitijo. Vendar ti moraš vseeno opraviti svoj del zavedanja (usmerjanje na dihanje skupaj z uporabo 5 osnovnih praktičnih pristopov za zdravljenje), da lahko vodniki delujejo skozi tebe.

 

Najin primer kako zaščita pred nasiljem deluje

Pred nekaj leti sva s Karmen doživeli močan verbalno-eksplozivni napad. Prosili sva vodnike za zaščito in nemudoma prejeli fizično zaščito. To pomeni, da fizično nisva bili napadeni s pretepanjem kot sva bili včasih. Vendar za verbalno zaščito še nisva bili dovolj močni, da bi naju lahko vodniki v popolnosti zaščitili. Ampak med samim eksplozivnim, verbalnim napadom(zmerjanje, kričanje, poniževanje,…) se je zgodilo nekaj zanimivega. Rešila naju je pečica za peko. Tisti dan sta starša nujno potrebovala pečico za slavje rojstnega dne. Ker se je ura slavja približevala, sta morala oditi od doma (spečit hrano drugje) in tako se je verbalno nasilje tudi prenehalo.

Najin dogodek je primer kako so vodniki poskrbeli, da sta bila starša prisiljena oditi od doma ter verbalno nasilje se je predčasno prenehalo. Kasneje sva izvedeli, da se pečica pravzaprav ni pokvarila ampak digitalne nastavitve ure v pečici so blokirale vklop pečice. Kot vidiš so vodniki poskrbeli za fizično zaščito in hkrati pomagali, da se je verbalno nasilje ustavilo predčasno. Takšnih situacij sva doživljali z rednim vstopom v notranjost vedno več. Včasih je kdo pozvonil na vrata in ustavil nasilje. Vendar s časoma se je tudi verbalno nasilje prenehalo saj se je najina notranja moč ali tako imenovano zavedanje povečalo. Z notranjostjo lahko ne le ustavimo nasilje ampak ga tudi v popolnosti ozdravimo. Tudi ti.

 

Kdo lahko uporabi ta pristop, da se zaščiti?

Kdorkoli. Vsi. Tukaj spol ni omejitev kot tudi leta, vera, lokacija oz. vrsta nasilja, ki ga doživljaš.

 

Če potrebuješ dodatno pomoč, se lahko obrneš name preko:

– astrološke pomoči – ogledam si tvojo karto, pogledam čemu in zakaj se soočaš z nasiljem, ti pomaga tvojo situacijo rezumeti ter te odvodim v zdravljenje nasilja. Prejmi pomoč /Preberi več

Z veseljem se poglobim v tvojo težavo ter ti pomagam, da se od nje osvobodiš. Vabljen-a.

 

Komentiraj

Zapri menu
×
×

Cart