Kako se notranje zdraviti od CoronaVirus-a?

Vsi okuženi z virusom ste se po vsej verjetnosti že poslužili zdravnika. Prejeli ste zdravila kar je zunanja pomoč, da se okužba zaustavi ter zdravi. Kar je seveda pravi pristop, da prejmete zdravstveno pomoč. Ker pa se okužite z virusom tisti, ki nosite v sebi intenzivnejše čustvene blokade na predelu srčne, grlene ter zemeljske čakre, pa pomeni, da je tudi notranje zdravljenje potrebno. Predvsem iz razloga, da ozdravite vzrok, ki je privlačil virus v vas. Kot tudi, da v prihodnosti ne privlačite takšnih ali podobnih situacij, ki so lahko ponavljajoče, če ne očistite trpljenje, ki je oslabilo vaše telo.

Notranje zdravljenje CoronaVirusa je vedno energetsko ter zelo globoko. Pri tem zdravljenju sežete v korenske bolečine. Za notranje zdravljenje je potrebno uporabiti orodja oz. pristope, ki aktivirajo energetsko zdravljenje. Tiste, ki jih uporabljava jaz ter moja sestra že 6 let in pomagajo komurkoli z boleznijo, najdete tukaj v kompletu. To so osnovna orodja, ki so nujna, da je zdravljenje učinkovito ter uspešno. Če želite pričeti najprej z enim orodjem potem vas pozivam, da takoj pristopite k zdravljenju z meditiranjem na čakre. To je vaša močna ter učinkovita zdravilna rešitev.

Poleg orodij/vaj, ki vam jih svetujem pa se zdravljenje vaše CoronaVirusa aktivira tudi skozi naslednje korake: predajo, soočanje ter ozaveščanje. Predaja je prvi korak, ki ni najlažji vendar nujno potreben, da tudi vsa zdravila, ki jih jemljete bolje ter uspešnejše delujejo. In sicer predati se je potrebno vaši okužbi. Sprejmite to trenutno stanje v popolnosti brez, da bi se mu upirali. S tem se zlijete v trenutek zdaj v katerem se prebudi vaša živost, ki je zdravilna sila. Ali drugače imenovano življenjska sila lažje deluje skozi vas zaradi česar je proces zdravljenje virusa lažji, hitrejši ter učinkovitejši.

Soočanje s strahovi je naslednji korak. Kakršni koli strahovi pridejo na površje zaradi okužbe, ki ste jo dobili, se nemudoma usmerite v opazovanje dihanja in vzporedno svojega strahu. Naj bo to vaša vaja skozi celi dan saj ste z vajo dihanja usmerjeni v živost, ki je zdravilna sila vašega strahu.

Zadnji korak pa je ozaveščanje vaših bolečinskih ran. Ena izmed ran je lahko strah, ki se je prebudil ob CoronaVirusu. Druge pa so lahko kakršni koli občutki frustracije, ki so privreli na površje. Vsaka ozaveščena bolečina ter njeno razumevanje, ozdravi plast blokade ter vas popelje bližje vašemu korenskemu zdravju.

Pri notranjem zdravljenju gre za postopen proces zdravljenja, ki mu je potrebno nameniti pozornost in čas svojim trpečim se bolečinam v svoji notranjosti telesa. Saj ste dobili CoronaVirus, ker v sebi trpite. Življenje vam je pokazalo, da ne živite iz svoje resnice, niste srečni in ne delujete iz stanja miru. Temveč zelo trpite in posledično trpi tudi vaše telo. Zbudite se iz trpljenja, podajte se v notranjost in spoznali boste, da poleg CoronaVirusa zdravite tudi svojo ranjeno dušo.

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen.