Zakaj zbolimo? Kako se lahko telo samo ozdravi?

Objavil Suzana Trnovšek dne

Vsaka bolezen nastane kot rezultat trpljenja v nas. Trpljenje zatemni naše bistvo in posledično živost na katero se telo hrani, obnavlja ter živi. Ko se živost zakrije, trpljenje v obliki čustvenih energijskih blokad toksično najeda naše telo. Lahko tudi več let v zakolisju in postopoma pride na površje v obliki bolezni.

Vsaka vrsta bolezni nosi sporočilo katero in kakšno trpljenje je nastalo v nas ter kaj je povzročilo bolezen. Večje kot je trpljenje v nas, večja in težja je bolezen. Zatorej trpljenje v nas je tisto, ki izoblikuje bolezen kar tudi pomeni, da so vse bolezni ozdravljive. Njihov izvor ni v bolnem telesu ali mentalni težavi ampak v trpljenju v nas.

Zdravljenje trpljenja z našim zavedanjem pa je tisto, ki zdravi bolezen. Za zdravljenje težjih bolezni moramo iti globoko do nezavednih trpečih se ran v nas. Enako velja za dolgoletne, počasne bolezni tako kot je bila bolezen mojih želodčnih težav, ki je trajala skoraj 30 let. Manjše in lažje bolezni so lahko prej ozdravljene. Medtem, ko duševne motnje potrebujejo daljše zdravljenje saj mentalni raven se z zavedanjem zdravi vedno na zadnjem mestu. Razlog se nahaja v tem, ker potrebujemo veliko zavednega prostora v nas, da lahko mentalni predel predelamo in gremo čez občutenja ter izpuščanja naših strahov.

Vse najine (moje in sestrine) bolezni sva ozdravile na način, da sva zdravili trpljenje. Telo pa se je zdravilo samo od sebe, ko se je vzročna bolečina ozdravila. Tam je nastala zavedna svetloba (živost), ki pa ozdravi telo. Prikazovalo nama je tudi na kateri stopnji zdravljenja sva. V zadnjem letu sva prišli do najtemnejših čustvenih bolečin, ki pa je začelo zdraviti še tiste najtrše zdravstvene težave v nama. Pri Karmen je to paraliza obraza, menstrualne močne krče medtem, ko pri meni je bil to večno trpeči želodec in cisti na glavi.

Izjemen navdih kako se telo lahko samo od sebe ozdravi pa je tudi zgodba Anite Moorjani, ki je šla čez rakavo dolgoletno trpljenje. Njeno telo je pričelo odmirati, imela je tumorje v velikosti limon, izpuščaje na telesu in se postopoma poslavljala od življenja na Zemlji. Nato je padla v komo. Zdravniki so dejali da ne bo preživela več noči. Anita pa je v času kome izstopila iz telesa, doživela bližnjo izkušnjo s smrtjo kjer je odkrila, da jo je trpljenje pripeljalo do takšne bolezni. Odločila se je, da se vrne v telo in deli njeno izkušnjo z nami. Ob vrnitvi v telo se je njeno rakavo telo pričelo s svetlobno hitrostjo zdraviti in šokiralo vse zdravnike. Mene zgodba ni šokirala saj sem ob branju knjige že vedela kako se naše bolezni lahko ozdravijo.

Zato sem se pred leti odločila, da skozi njeno zgodbo analitično preko video posnetka opišem kako se je njeno telo pravzaprav tako hitro pozdravilo ter, da ga lahko odzravimo tudi mi. Podrobneje zgodbo opisujem v video posnetku spodaj. Na koncu pa predstavim tudi njeno knjigo z naslovom “Z roba smrti v pravi Jaz” ( Dying to be me ) v kateri Anita opisuje njeno popotovanje do skorajšnje smrti in do popolnega zdravja. Za tem pa sestoji še pomembno sporočilo njenega popotovanja.

Ne potrebujemo doživeti bližnjo izkušnjo s smrtjo, da se ozdravimo. Zdravljenje trpljenja je tisto, ki zdravi vsako bolezen. Anita Moorjani je izjemen dokaz kako se telo lahko ozdravi. Ona ga je ozdravila v kratkem času od dne, ko je imela bližnjo izkušnjo s smrtjo. Midve s Karmen pa postopoma skozi zadnjih pet let. Poleg fizičnih bolezni sva ozdravili tudi anksioznost, depresijo, panične napade, fobije, strah pred boleznijo in smrtjo. Vsi pa se lahko ozdravimo saj se vsaka bolezen prične znotraj nas.

 

Razlaga: Suzana Trnovšek

Jezik: Angleški jezik

Prevod: Slovenski podnapisi

Prejmi mojo osebno pomoč >>

Meditacija, ki aktivira zdravljenje bolezni >>

 


Suzana Trnovšek

Suzana Trnovšek

Sem strastna raziskovalka problematik skozi astrologijo in k vsaki problematiki ali vprašanju pridem do dna. Pri branju astrološke karte ne napovedujem prihodnosti vendar razkrivam vzroke, razrešujem problematike, pogledam v globino situacij… ki na površini ali zunanjosti niso razumljive, ozdravljive ali razrešene. S sestro Karmen sva šli čez stiske na vseh področjih najinega življenja kar nama je podalo bogate izkušnje ter razkrilo praktične rešitve. Astrologija pa je postala rešiteljica v samem procesu, da sva se lahko pričeli osvobajati. In osvobodiš se lahko tudi ti s pomočjo te spletne strani, ki nudi najine izkušnje, praktične rešitve ter mojo astrološko pomoč.

0 Komentarjev

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja