Kako planeti delujejo na nas?

Kako planeti delujejo na nas?

Planeti niso le planeti ampak so ZAVEDANJE! Imajo energijo, ki vibrira na zelo visoki frekvenci! Ta frekvenčna sila deluje na nas, ker se nahaja v vesolju, ki je del nas! Vsako gibanje ali spremembe, ki jih planeti naredijo, jih energijsko občutimo tudi mi! Najprej jih občutimo v našem energijskem polju ( v notranjosti telesa) in nato tudi vidimo v zunanjosti!

Vsak planet ima svoj energetski karakter, nalogo, sporočilo in moč! Kar pomeni, da bo vsaka planetna sprememba ali določena kotna pozicija, ki jo planet izvaja delovala na nas! Kako in na kakšen način je odvisno od tega kateri karakter planeta se dotakne našega notranjega energijskega polja ter pod kakšnim kotom!

Tudi, če nismo zavedni, vsi planeti vedno delujejo na nas! Tudi, če v planetne pozicije (astrologijo) ne verjamemo! Lepi planetni aspekti nam ponudijo lepa dogajanja, če smo za njih dovolj odprti! Slabi aspekti pa kaotične, težke situacije kot so bolezni, nesreče, smrt, izzivi, napade…skratka vse kar je težko in polno trpljenja. Zakaj? Ker težki aspekti prebudijo naše čustvene bolečine v nam, ki nato le-te manifestirajo tako težke situacije! POMEMBNO JE VEDETI: Planeti niso tisti, ki sprožajo težave ampak naše čustvene bolečine, ki se prebudijo ob težkih astroloških aspektih.

V trenutku, ko pričnemo postajati zavedni sebe (priporočam vaje za povečevanje zavedanja), pa se lahko pričnemo postopoma združevati z višjo frekvenco planetov. Kar sproži VELIKO SPREMEMBO V NAŠEM ŽIVLJENJU! Saj okrepimo energetsko vez s planeti, se odpremo njihovim sporočilom, energetskemu delovanju ter jim tako lahko sledimo! Tako nastopi lepo energetsko sodelovanje med nami in planeti. Tudi, ko nastopijo težki aspekti, jih lahko drugače sprocesiramo, ko postanemo zavedni. Lažje se jim odpremo ter jih lahko sprocesiramo ter naredimo popolno transformacijo!

Bolj kot postanemo očiščeni trpljenja, nato planeti bolje, lažje delujejo skozi nas in nam pomagajo transformirati življenje, nas odpreti lepi prihodnosti ter nas tudi zaščitijo! Težki aspekti pa v zavednem stanju VEDNO ponudijo možnost spremembe, prodora ter osvoboditve!

Vprašanje – Kako se odpremo planetom in lepši prihodnosti? V osnovi se odpreš tako, da pričneš meditirati! Nato pa se povezuješ s svojo resnico (Vaje najdeš tukaj)! Bolj kot si povezan-a in očiščena trpljenja, boljšo, mogočnejšo vez imaš s planeti! Pomagajo ti lahko izpuliti tudi največje rane, tudi karmične!

Potrebuješ mojo astrološko  pomoč za tvojo težavo? Da, potrebujem jo

Komentiraj

Zapri menu
×
×

Cart