Kako lahko bolniku v vegetativnem stanju ali pri popolni paralizi pomagaš ti?

Kako lahko bolniku v vegetativnem stanju ali pri popolni paralizi pomagaš ti?

1. Ozavesti

Če se bolnik v vegetativnem stanju ali popolni paralizi ne odziva zunanje ne pomeni, da ni tukaj. Bolnik te dobro sliši, razume, čuti sebe in ti želi sporočiti, da je zaveden vsega okoli sebe, kot tudi tebe. Njegove možganske poškodbe mu preprečujejo, da bi ti lahko sporočil, da je tukaj. Zato ozavesti, da je bolnik še kako živ in zaveden. Zunanje ne deluje tako, notranje pa se nahaja živostna, vitalna duša, ki živi, diha in je zavedna vsega.

2. Sporoči mu, da veš, da te sliši in razume

Stopi do bolnika in mu povej, da sedaj veš da te sliši, razume in da je še kako zaveden vsega kar se mu dogaja. S tem mu pomagaš, da se v notranjosti telesa bolnik sprosti, počuti bolje ter umiri. Takšni bolniki, ki so ujeti v svojem telesu so lahko zelo prestrašeni ter ponavadi občutijo zelo veliko nemoči – saj ti ne morejo pokazati ter sporočiti, da niso na pol mrtvi ampak so še kako zavedni vsega.

3. Podaj mu sledečo vajo, ki ga bo pomirila

Povej mu, da se naj osredotoči na predel prsnega koša in zadrži na tem predelu njegovo pozornost. Naj ima pozornost na prsnem košu nenehno. Ta vaja mu bo pomagala se umiriti in ločiti od razmišljanja. Biti ujet v telesu lahko sproži močne strahove in močno stimulacijo uma. Preusmeritev pozornosti iz uma na prsni koš prične umirjati um in popelje v sproščenost.  Sporoči mu kaj se z redno vajo v njemu naredi in čemu mu bo pomagala. Ravno tako mu lahko poveš, da s tem pristopom aktivira tudi zdravljenje njegovega stanja.

Ta vaja je primerna tudi za bolnike, ki so odzivni oz.  lahko komunicirajo s tabo.

4. Sporoči mu naj se obrne na njegove vodnike

Povej mu, da ni sam in da ima ob sebi vodnike. Naj se obrne na njih, naj jih prosi za energijo ljubezni, umirjenosti in podporo. Tako mu bodo vodniki z njegovo energijo pomagali, da se umiri, sprosti in zdravi. Naj jim poda kakšno vprašanje ali jih prosi naj mu dajo znak, da so ob njemu. Tako se mu bodo javili ali mu pokazali, da so ob njemu. Vodniki nam lahko ponudijo izjemno energetsko podporo, ko smo v težkih situacijah. Ravno tako bo začutil, da ni v notranjosti telesa sam. Vem, da si ti ob njemu ampak vodniki lahko dajo še višjo ljubezen, ki ga lahko pomiri in olajša njegovo zdravljenje ter okrevanje.

5. Pristopi k bolniku z mirnostjo

Zelo je pomembno, da se ob bolniku ne skrhaš ali jočeš saj takšno stanje bolniku ne pomaga. Vem, da je v takšnih situacijah težko vendar tudi ti si tista/tisti, ki lahko še kako močno aktiviraš zdravljenje bolnika in mu pomagaš. In sicer predlagam ti, da si vedno ob bolniku osredotočen-a na opazovanje svojega dihanja. Tudi, če ti gre na jok, ti je težko, imej vso pozornost usmerjeno na prsni koš. Če začutiš, da se želiš izjokati, se umakni v svoj prostor in to bolečino izjoči, ter hkrati opazuj svoje dihanje. Tako izločaš čustveno bolečino. Sedaj, ko je izločena se počutiš boljše in stopiš ponovno k bolniku z opazovanjem svojega dihanja.

S to vajo daš bolniku svojo zdravilno energijo. Tudi, če ti nič ne čutiš ali se ne vidijo rezultati. Nadaljuj s tem pristopom saj mu daješ s tem tudi mirnost in občutek, da ima ob sebi stabilne ljudi ob katerih mu je lahko lažje. Njegovo zdravljenje je iz tega razloga lahko hitrejše, močnejše kot tudi uspešnejše.

6. Aktiviraj zdravljenje

a) Aktiviraj energetsko zdravljenje tako, da bolniku prižgeš meditacijo – tudi če se bolnik ne odziva zunanje oz se ne more osredotočiti, mu meditacija katero sem ustvarila jaz aktivira zdravljenje od znotraj. S to meditacijo aktivira njegovo živostno energijo ter prične s čiščenjem njegovih čaker. Tako se aktivira zdravljenje od znotraj, ki prinese zdravljenje njegovega stanja v popolnosti. Za začetek mu prižgi meditacijo vsake tri dni. Mesec kasneje vsaka dva dni. Tretji mesec pa lahko vsaki dan. Če je bolnik odziven, ti bo sam povedal kdaj je preutrujen za meditiranje. Takrat izpusti meditiranje

b) Meditiraj tudi ti oz. vsi najbližnji ob njemu – Priporočam, da meditirate skupaj ob bolniku. Večje skupine pripomorejo k še močnejšemu zdravljenju. Ni obvezno, je pa priporočljivo.

Meditacijo katero priporočam najdeš in kupiš TUKAJ.

Če želiš, da mu jaz pomagam in osebno pristopim k njegovi težavi, potem izpolni obrazec spodaj.

PODATKI BOLNIKA

V ceno niso vključeni potni stroški. Določijo se naknadno glede na lokacijo bolnika. Za prvi obisk priporočam do dve uri svetovanja, analize in učenja. Če je bolnik v bolnišnici in omejen na obiske, potem sta potrebna dva obiska, ki sta krajša (v tem primeru se dogovorimo preko telefona za razporeditev časa). Pomembno je, da je prostor kjer opravim vso analizo, vodenje in pogovor z bolnikom miren, brez motenj in v privatnem prostoru. Ob prejetem obrazcu, vas v roku 24 ur pokličem, da se dogovorim z vami za ostale podrobnosti. Nato vam pošljem ponudbo. Ob plačani ponudbi, se datum in ura pomoči bolniku uradno potrdi.

Prijava na Suzanine e-novice

Vpišite svoje podatke ter prejemajte Suzanine e-novice dvakrat tedensko.

Strinjam se, da moje osebne podatke obdeluje MailChimp ( več informacij )

Od e-mail novic se lahko odjavite kadarkoli.

Komentiraj

Zapri menu
×
×

Cart