Kako do svojega poslanstva, moči in darov?

Več kot štiri leta je minilo odkar sem prvič stopila v stik z astrologijo in sicer na način, da sem jo pričela proučevati v svojih zelo težkih trenutkih. Želela sem najti izhod, pomoč in odgovore kako do sreče in upala, da mi bo astrologija ponudila omenjeno. Pričela sem poslušati svetovno znane astrologe. Njihov način predstavitve planetov in drugih podrobnosti iz astrologije pa me je vzpodbudil, da tudi jaz izvem kaj več o svoji astrološki karti. Ker pa nisem imela denarja, da bi lahko vstopila v kontakt z astrologi, sem se odločila, da pričnem s proučevanjem astrologije kar sama.

In kar me je najbolj osupnilo pri astrologiji je odkritje kako nam lahko astrologija pomaga odkriti naše darove, razkriti naše poslanstvo, ozavestiti lastne omejitve in osvetliti izjemne sposobnosti, ki se nahajajo v nas. Odkrila sem, da astrologija z napovedjo prihodnosti izgubi samo moč, ki jo nosi saj osredotočanje na kaj se bo zgodilo ni odvisno od astrologije ampak od nas samih kljub vplivom planetov. Planeti so pa pravzaprav tukaj v našem življenju, da nam pomagajo.

Ko sem prvič odprla od moje sestre Karmen natalno karto v kateri se razkrijejo naši darovi, sem mislila, da sem se pri vpisovanju njene ure rojstva zmotila. Kar sem videla na karti me je zelo pozitivno presenetilo saj sem naenkrat razumela zakaj se Karmen toliko muči pri iskanju svojega poslanstva. Razumela sem, da ga išče na napačnem mestu in na napačen način. S pomočjo astrologije je spoznala resnico kakšna je njena pot in dobila smernice. Kar je posledično njeno življenje popolnoma olajšalo in osvetlilo. Njena življenjska pot je bila slepa ulica, ki pa se je odprla s pomočjo astrologije in ji pomagala pri zdravju in odkritju njenih drugih darov ter moči, ki jih nosi v sebi.

Tudi ti nosiš v sebi izjemne darove, moči in si se rodil-a s svojim poslanstvom. Vsa pogojena prepričanja, ki so zakoreninjena v nas, nas zatrejo od lastne izjemnosti, diamantonsti in ljubezni, ki jo nosimo v sebi. Ločijo nas od lastne poti predvsem pa od resnice kdo v resnici smo in kaj vse zmoremo. Vendar nikoli ni prepozno in nič izgubljeno. To sem odkrila, ko sem se podala na pot transformacije in odkrila tudi astrologijo. Spoznala sem kako se nam lahko vse zgoraj našteto, ki se nahaja v nas razkrije z vpogledom v osebno natalno astrološko karto. Tudi pri tebi.

Leta proučevanja in branje različnih astroloških kart pa je v meni rodilo željo, strast, da pomagam tudi drugim - tudi tebi. Spoznala sem, da že ena sama manjša, lepa informacija, ki jo razkrijem lahko nekomu spremeni življenje. Prižgala se je iskrica ob pomisleku na pomoč in tako se je postopoma prižgal plamen, ki je želel napisati danes tole sporočilo tebi.

Preko astrologije ti lahko pomagam odkriti kje se nahajajo tvoji darovi, kako se želi tvoje poslanstvo izlivati skozi tebe, na kakšen način in najpomembnejše KAKO PRITI do svojega poslanstva. Ravno tako ti predstavljam kaj te omejuje in preprečuje, da spoznaš poslanstvo oz. prideš do njega. Poslanstvo nam prinese največjo izpopolnitev, nas odpre obilju in služi kot najvišja brezpogojna ljubeča storitev, ki pomaga osrečiti tebe ampak tudi ostale ljudi.