Kaj planet Uran želi od nas v naslednjih 7 letih (do leta 2026)?

Kaj planet Uran želi od nas v naslednjih 7 letih (do leta 2026)?

Kaj planet Uran želi od nas v naslednjih 7 letih (do leta 2026)?

Uran v znaku Bika
(2019- 2026)

Planet Uran bo v naslednjih sedmih letih prebival v znaku Bika (2019 – 2026). Kar pomeni, da bo v nas prebujal kvalitete Bika kot nas tudi želel prebuditi od trpljenja negativnih kvalitet Bika. Kjerkoli sedaj potuje planet Uran v Biku v naši osebni astrološki karti, na tistem področju našega življenja nas čaka močno prebujanje od trpljenja, temeljite spremembe, velika presenečenja, tudi šoki. Če želiš odkriti katera področja tvojega življenja se bo dotaknil Uran, ter na kakšen način, ti lahko pri tem pomagam z vpogledom v tvojo astrološko karto. Klikni tukaj in prejmi temeljit pisni vpogled.  Saj bo do leta 2026 vsaj eno izmed tvojih področjih življenja popolnoma drugačno.

Spodaj opisujem nekaj splošnih tematik, ki bodo v našem življenju izpostavljene in kaj nas predvsem Uran v Biku želi sedaj naučiti. Še preden opišem kje bo Uranova pozornost v naslednjih 7ih letih naj ti na kratko predstavim še nekaj zanimivosti planeta Urana.

Zanimivosti Urana:

– povezuje nas z našo kronsko čakro – skozi njo deluje planet Uran kar pomeni, da nam želi predstaviti drugačen (prebujeni) pogled na nas in življenje;
– Uran nas vedno želi prebuditi iz trpljenja – predvsem je njegova želja, da stopimo ven iz strahu in postanemo vsaj na enem izmed področij kot svobodna ptica. Prebuja pa nas na način, da nam pripelje najbolj nepričakovana presenečenja, ki niso najbolj prijetna – še posebej, če se z izzivi ne znamo soočati ali jim pristopiti;
– Popelje nas vedno na nepričakovano popotovanje – pripelje nam v življenje in na površje vse kar potrebujemo zato, da postanemo svobodni. Najprej pripelje izziv, v nas nastopi šok in nato je vse odvisno od nas ali smo pripravljeni začutiti notranjost saj naj prinaša zaveden pristop takojšnje občutke svobode ter spremembe;
– Pomaga nas osvoboditi kakršnih koli omejitev v nas – tudi tistih, katerih nismo zavedni;

Od leta 2011 – 2019 se je Uran nahajal v znaku Ovna. V moji osebni astrološki karti je potoval skozi osmo hišo, ki pa vedno predstavlja popolno transformacijo. Uran me je šokiral s kvalitetami in značilnostmi osme hiše. Soočiti sem se morala z vsemi strahovi, ostala sem brez službe, brez partnerstva za 8 let in se morala naučiti pluti brez denarja. Od mene je zahteval popolno smrt Suzane, ki je delovala iz bolečin. Osvobodila sem se odvisnosti od spolnosti, strahov glede denarja, strahov pred moškimi, nezavednih temačnih strahov, odkrila darove in talent za astrologijo, se odprla kanaliziranju, spoznala svoje poslanstvo, osvobodila dominantne moške energije v meni in še mnogo več… Bilo je težko ampak zelo osvobajajoče saj se je zame ob zaključku Urana v ovnu  pričelo novo življenje in nova pot.

Uran v Biku želi od nas v naslednjih 7ih letih sledeče:

1. Osredotočenost na Zemljo in živali, ki živijo v Zemlji

Ne le, da bomo v naslednjih sedmih letih postali še bolj zavedni varovanja okolja. Ampak nas bo Uran pričel presenečati z opozorili, da nismo dovolj zavedni Zemlje. Še posebej na vrtovih. V kakšnem smislu? In sicer krte in druge živali, ki živijo pod Zemljo mnogo ljudi smatra, da so sovražniki na vrtu. Vendar so živali, ki živijo v Zemlji nujne in pomembne, da ohranjajo plodnost in vlažnost Zemlje. Z ubijanjem in zaničevanjem teh živali sadje, zelenjava ne more več zdravo rasti. Tako nastopi ogromno bolezni.

Zato se lahko zgodi, da določeni izdelki na vrtu ne bodo uspevali saj nas Uran želi prebuditi, da pustimo živalim živeti tam kjer želijo biti. Zanimivo je, da so živali obstajale pred nami. In si mi kot ljudje jemljemo pravico, da jih ubijemo ali odstranjujemo. Nekaj mesecev nazaj je neke vrste leteča mravlja želela ustvariti dom na mojem in sestrinem balkonu. Že sem hotela poseči v vmes in jo odstraniti. Nato je kot blisk prišel pomislek in alarm Urana: “Kdo sem jaz, da govorim kje je ta žival lahko in kje ne sme biti?” Začutila se Uranovo prebujevalno energijo, ki me je opozorila, da tega ne smem narediti. Pustila sem jo in se naenkrat počutila eno s to letečo mravljo. Od takrat dalje srečujem različne živali, ki potrebujejo reševalno pomoč in sva pri tem s Karmen zelo aktivne.

Pomembno je, da se vprašamo: ali smo prijazni do živali na vrtu kot tudi drugih živali, jih pustimo živeti, jih začutimo, jim pomagamo če jih zebe ali pa potrebujejo vodo ipd? Ali pa morda ubijamo živali (kot so na primer kobilice, hrošče, mravlje..), jih smatramo za sovražnike in imamo mnenje, da so umazane? Kakršen negativni pridih imamo do živali na vrtovih kot v naši okolici, tam bo Uran prinesel neprijetna presenečenja, ki bodo v nas prebudila zavedanje saj kar dajemo to dobimo. Če se živali ubija na vrtovih potem pride Uran in ubije skozi točo pridelke. Morda sedajle v mislih govoriš: da ne boš pustil-a, da ti živali “uničijo” pridelke. Vendar tukaj smo, da se naučimo živeti skupaj in najdemo nežne, bolj prijazne rešitve za živali. Ne glejmo vedno na sebe saj je to sporočilo Urana, ki predstavlja enost. Vedno to kar dajemo dobimo od življenja nazaj. In to področje bo Uran še kako močno pripeljal v ospredje in nas stresel za hlače.

2. Osredotočenost na izražanje resnice

Bik nas poveže z grlom. Kar pomeni, da je v naslednjih 7ih letih v ospredju naša grlena čakra. Ker pa v domu bika stanuje tudi Venera, pa pomeni, da je izpostavljena tudi srčna čakra. Če povežemo skupaj srčno in grleno čakro gre v naslednjih letih za pomembnost, da pričnemo ne le izražati našo resnico. Ampak jo izražati iz srca (srčne čakre).

Naučiti se moramo najti svoje srčni in iskreni glas, ki je prijazen, nežen ampak ima tudi svoje meje. Pri branju astroloških kart posameznikov spoznavam, da smo v Sloveniji zelo zablokirani prav na predelu grlene čakre. Vedno sem se spraševala zakaj imajo Američani tako lepe zobe. Sedaj imam odgovor. Oni imajo tako lepe zobe, ker nosijo kolektivno odprto izražanje resnice. Kar pomeni, da so lahko zobje prav zaradi tega zdravi, beli in lepi. Pri nas v Sloveniji pa spoznavam, da smo še kako ločeni od izražanja svoje prave resnice in izražanja iz srca. Ti dve čakri zablokirata pot, da bi v nas zasijala vrednost glasu, moč, da bi lahko prišla kreativnost, čutna izraznost ter nežnost. Kako to izgleda na primeru? Če se na primer Bik pri tebi nahaja v peti astrološki hiši pomeni, da te bo Uran v naslednjih letih učil kako kreativnost izraziti iz svoje resnice in ne iz želja in pričakovanj nekoga drugega.

Kjerkoli bomo uspeli priti do izrazne resnice iz srca, tam nas čaka obilje – saj nas Bik poveže z zaslužkom. Kjer je naša resnica, tam je tudi vedno naš zaslužek pa četudi gre za opravljanje dela z nevidnimi darovi!

3. Zaslužek, vrednost in manifestacije

Bik nas poveže z izjemno lepim obiljem. Kjerkoli se v naši astrološki karti nahaja Bik, tam nas čakajo darovi obilja. Vendar Uran še zdaleč ne dovoli, da iščemo v prvi vrsti obilje. Najprej nas želi osvoboditi strahov pred denarjem, občutki manjvrednosti, prepričanj o denarju in neizražanja naše resnice. Ko sledimo njegovemu popotovanju in se mu odpremo potem bomo lahko prišli najprej do naše resnice. Kar tudi pomeni, da nas v tej izrazni resnici čakajo darovi zaslužka, vrednosti, moči glasu in lepote v vseh pogledih.

Če smo poistoveteni z materialnimi stvarmi, hišami nam lahko Uran vse odvzame. Zakaj? Da pridemo najprej do občutkov prave varnosti v sebi in nismo v strahu in občutkih manjvrednosti, če nimamo hiše, materialnih stvari za pokazati. Vsi, ki imajo alarme v hiši nosijo občutke pomanjkanja varnosti v sebi. Ko odpremo zemeljsko čakro teh strahov ni, kot tudi ropov in vlomov v hišo ne – ne morejo biti zaradi vibracije varnosti in zaščitenost. Poistovetenost z zunanjostjo pri Uranu ni dovoljeno in nam je lahko ves “luksus” ali kar se bojimo izgubiti odvzeto. Tudi, če se bojimo za svojo posest in se vznemirimo, če sosedova hruška visi na našo zemljo nam Uran ne bo dovolil takšnega obnašanja. Nič ni naše…moja zemlja, moja hiša, moja posest ne sme v občutenju obstajati saj je vse last univerzuma, nas in tukaj smo, da se razumemo in imamo zavedanje, da je vse otipljivo na izposojo in ne, da si lastimo. Če sodimo in mislimo, da smo več, ker imamo več denarja in posesti kot sosed, sorodnik ali ostali, bo Uran zamajal noge in poskrbel, da se nam ego superiornosti poruši.

Spoznala sem tudi, da bo naš največji izziv in sicer stopiti ven iz kakršnih koli prepričanj. Kajti bik je fiksen znak, zelo trmast in se drži nekega prepričanja kot pribito. To pomeni, da so naša prepričanja o denarju, vrednosti, posesti, zaslužku ZELO poudarjena. Ne bo kar tako enostavno stopiti ven iz prepričanja. Zato bo Uran poskrbel za presenečenja, da bomo prisiljeni stopiti ven iz vzorčnega pogleda. Primer: Če se Bik na primer nahaja v tvoji 9i hiši boš odkrival-a prepričanja o kulturah. Uran ti lahko pripelje osebo iz tujine, ki ti bo v popolnosti porušila tvoj pogled na njihovo kulturo ali kakršnoliko prepričanje. Kakršnekoli sodbe v tej hiši bodo mogle biti izničene zato, da se ti lahko darovi obilja skozi tujino, jasnovidnostjo, višjo modrostjo.. odpro.

4. Hrana in prehranjevanje

Vsi strahovi osnovnega preživetja (vključno s prehranjevanjem) bodo priši na površje. Ravno tako pa različna prepričanja o prehrani in vrste diet. Bik je znak, ki nas poveže z Zemljo. Kar tudi pomeni, da je pri tem znaku poudarjena v nas Zemeljska čakra. Zato je zelo pomembno, da se naučimo biti povezani s svojim telesom in se pogosto prizemljujemo. Tako bomo lahko vstopili ne le v izražanje iz resnice ampak uživanje hrane iz naše resnice.

Vse ločitve prehranjevanja kot je v veganstvo, vegetarijanstvo ipd bo prišlo v ospredje. Uran ne bo dovolil, da se toliko ločujemo in na sploh jemo iz prepričanj saj to tudi predstavljata veganstvo, vegetarijanstvo… Uran bo zahteval od nas, da poslušamo naše telo, prenehamo z sodbami o prehranjevanju, določenih živil ter kaj je zdravo ali kaj ni ipd. Uran bo želel, da spoznamo in začutimo po čem ihti naše telo. Ker tisto po čemer ihti naše telo je zdravo za telo in ni nikoli škodljivo. Vso ločevanje v prehranjevanju v osnovi izhaja iz strahov pred smrtjo in boleznimi saj se nasproti znaka Bika nahaja hiša smrti. Kar pomeni, da se bomo prisiljeni soočiti s strahovi o smrti skozi hrano in prehranjevanjem.

Vsi, ki se soočate s težavami pri prehranjevanju vam bo Uran sedaj pomagal, da odkrijete vzroke zakaj imate težave s prehranjevanjem. Prinesel bo na površje vsa prepričanja in čustvene bolečine zato, da se lahko osvobodite. Vsi z močnimi prepričanju o hrani/prehranjevanju pa bo Uran najdel načine, da nas “vrže” ven kajti živeti v prepričanjih NI enostavno in je zelo omejujoče. Ne pozabimo, da nas Uran želi osvobodotiti. Torej, ko sledimo uranu, spoznavamo svoja prepričanja, se soočimo s strahovi, bomo na področju hrane tudi postajali zelo svobodni. Še ena zanimivost: portal osvobajanja pri prehranjevanju, pa nam bo odprl portal k obilju in luskuzu, ki ga Bik predstavlja.

5. Partnerstvo

Bik je doma v drugi astrološki hiši. Tam pa predvladuje področje partnerstva in vrednost. Kar pomeni, da se bosta ta dva dela močno povezovala med sabo. Uran bo želel, da najdemo svojo vrednost in izraznost resnice v odnosu partnerstva. Najprej je tukaj močno izpostavljena komunikacija, v kateri bomo morali najti ravnovesje. Na drugih strani pa v ozadju tudi v intimnosti.

Izjemna kvaliteta Bika, ki sem jo spoznala skozi zadnja leta je ta, da nosi močno ženstveno in čutno energijo. Kar pomeni, da se bomo morale ženske soočiti s svojimi občutki manjvrednosti v partnerstvu na različne načine. Predvsem bomo morale priti do svojega grlenega odprtega predela (odprte grlene čakre), zavibrirati svojo vrednost glasu, jo izraziti v stanju ljubezni (srčna čakra) zato, da se partnerstvo lahko uravnovesi – oziroma, da lahko privlačimo vrednostno partnerstvo.

Moški pa bodo morali najti nežnost in razumevanje najprej v sebi in se skozi ženske učiti kaj pomeni častiti in vrednotiti ženske. Tisti moški, ki bodo pripravljeni stopiti ven iz prepričanj, da ženska ne ve nič ali karkoli drugega superiornega, pa bodo lahko pričeli doživljati in čutiti moč ženstvene energije Bika v njih in zunaj njih. Takšni moški bodo lahko nato postali pravi govorci kjer bodo iz lastnega čutenja podprli ženske skozi njihov glas. In to so pravi moški, ki bodo pomagali dvigniti ženske, da stopimo v ospredje. Kot “vračilo” pa bodo osvobojeni na mnogih ravenih!

Planet Uran nas bo povezal z višjo ženstveno ljubeznijo kar pomeni, da se bo v naslednjih sedmih letih zavihtela ženstvena energija močno v ospredje (v moških in ženskah). Seveda moramo sodelovati s to energijo kajti drugače lahko nastopijo zelo neprijetna presenečenja na področju partnerstva.

Kaj če ne sledimo sporočilom Urana?

-Če mu ne sledimo potem pridejo v ospredje bolezni, ki se povezujejo z grleno čakro, srčno čakro, zemeljsko čakro in tudi tisto čakro v kateri hiši se planet Uran sedaj nahaja pri tebi. Klikni na povezave čaker in v članku na koncu najdeš katere bolezni se povezujejo s posamezno čakro..

-Sledijo lahko neprijetna presenečenja v partnerstvu, pri denarju, posestvih, prehranjevanju, osnovnem preživetju. Točno kakšna presenečenja je odvisno od tvojih osebnih planetnih pozicij;

-Iz kolektivnega pogleda pa lahko doživimo nepričakovane vremenske razmere, potrese, točo ki uniči vse pridelke in težave z živali.

Na pričetku proučevanja astrologije me je bilo zelo strah delovanja planeta Uran saj so njegova dejanja resnično nepredvidljiva. Vendar kar sem spoznala, da dokler smo pripravljeni sodelovati s prebujevalcem Uranom in pogledamo vase, se nimamo ničesar za bati. S Karmen sva v najtežjih Uranovih aspektih s časoma pričeli doživljati lepe preobrate. Iz težkega izziva in šoka so pričeli nastajati vedno lepši preobrati. Na pričetku ni bilo tako. Vse dokler se nisva odprli sporočilom, ki jih predstavlja Uran. In predlagam, da se odpreš sporočilom tudi ti saj nas Uran vedno želi osvoboditi kjer so nas prepričanja, bolečine in strahovi omejili.

Zaključek

Opisala sem splošen in kolektivni opis prebujanja. Kako pa bo Uran deloval nate osebno pa je odvisno od tega čez katera področja pljuje pri tebi. Če potrebuješ razkritje kje se dogaja prebujanje, kje se želi manifestirati obilje, na kakšen način in skozi katera področja, potem klikni TUKAJ TER PREJMI MOJ ASTROLOŠKO VPOGLED.

 

Komentiraj

Zapri menu
×
×

Cart