Marec 2019: Izkoristi te dni za popravek & večje spremembe

Za sabo imam izjemno dinamičen, polno izzivov dan, ki me je inspiriral, da ti predam pomembne informacije zaradi katerih lahko tudi ti narediš popravke in spremembe kot sem jih danes naredila jaz.

Retrogradni planet Merkur se združuje danes in jutri s soncem kar pomeni, da so skrivne čustvene pretekle bolečine sedaj v popolnosti obsijane. Ni več časa za skrivanje pred resnico ampak, da si dovolimo priznati iluzije v katerih smo živeli. Danes in vse do konca tedna je odlična priložnost, da preteklosti pogledaš v oči, jo popraviš s komunikacijo in narediš spremembo, ki bo zelo močno vidna v mesecih aprilu in maju. Lepe nagrade te čakajo, če se ta teden zakoplješ v svoje globine in popraviš zato izkoristi te dni. Spodaj ti podajam nekaj nasvetov, ki ti lahko pomagajo razumeti kako se s preteklost, ki je sedaj pred tvojim nosom soočiti.

Predvsem ti polagam na srce sledeče:

– IZRAZI SE in ne bežati pred stvarmi, ljudmi oz. situacijo pred katero si bežal-a dosedaj. Daj vsakemu dnevu v tem tednu zavedanje in raziskuj kje te preteklost kliče, na katerem področju od nje bežiš ali kje se bojiš izraziti. STOPI sedaj naprej tako, da se izraziš. Kajti ponuja se ti možnost spremembe, da se nekaj kar je bilo v preteklosti boleče osvobodi in se odpreš lepšim in magičnim priložnostim;

– PRI IZRAŽANJU NE GRE ZA ZMAGO. Tvoja naloga sedaj ni zmagati, ko se izraziš ampak iti naprej kljub strahu in povedati iskreno kar čutiš. Ne glede na to kaj se zgodi nato ali te oseba sliši ali ne. Samo povej svojo resnico brez sodenja, obtoževanja in jo izrazi kaj ti čutiš, kaj si spoznal-a, kaj te boli, kaj želiš opustiti ipd;

– PREREŽI POPKOVINO pri situacijah za katere nisi vedel-a v preteklosti, da niso zate ali pa niso prave osebe vendar jih sedaj vidiš drugače. To kar vidiš, čutiš in doživljaš sedaj je resnično in pravo in temu sledi. Če ti ni do nečesa je sedaj čas, da se izraziš in prerežeš popkovino preteklosti. Nič več mučenja ampak je čas za svobodo.

– STRAHOVI, ki pridejo na površje se lahko sedaj v popolnosti ozdravijo. Ne bežati pred njimi ampak se jim predaj. Opazuj jih iz ozadja ali se osredotoči tisti trenutek na dihanje. Tako odhajajo oz. se zdravijo.

– NE ODREAGIRAJ – ne glede na to kaj se okoli tebe dogaja, kaj ti nekdo govori ali kje zaznavaš izzive, ne odreagiraj saj s tem krepiš svojo bolečino. Namesto tega se osredotoči na svoje dihanje in se vprašaj “Kako se počutim?”. Dovoli si, da pridejo čustva nemoči izražanja ali strahov na površje. Sonce ti jih bo pomagalo osvetliti, tvoja naloga pa je, da se jim predaš in hkrati opazuješ dihanje. Zavedno dihanje zdravi bolečino.

– DOVOLI SI OBČUTITI BOLEČINE – jokaj kolikor pride na površje. Ne zadržuj in si vzemi čas za jokanje. Sedaj je to jokanje zelo zdravilno kajti zdraviš nekaj karmičnega;

– KAR BO ŽELELO ODITI IZ TVOJEGA ŽIVLJENJA, pusti da odide. Če kaj ne gre po tvojem ali tako kot si si zastavil-a potem se temu predaj. Opazuj kako se počutiš ko nekaj/nekdo odhaja iz tvojega življenja. Pusti, da se razvija tako kot se mora tudi, če ne gre tako kot si želiš. Tako se mora zgoditi in to je zate najbolje saj te čaka v naslednjih mesecih nekaj lepšega. Če se upiraš nečemu kar odhaja iz tvojega življenja, se namesto tega raje predaj občutku, ki se nahaja pod upiranjem.

Podajam ti še dva primera izražanja resnice.

S Karmen sva se precej lovili kako se pravzaprav izraziti brez reaktivnosti. In spodaj podajam dva konkretna primera, ki nudita zavedanje kako izražati sebe, čustva, resnico in kako se lahko ti izraziš v svoji situaciji. Pomembno je tudi, da zaključiš dogodek kar nudita tudi spodnja dva primera.

Primer1:  Ozavestila sem, da najino prijateljstvo ni bilo nikoli iskreno. Spoznal-a sem, da želim prijateljstvo, ki bo spoštljivo, iskreno in konstantno kar najino ni bilo. Ozavestil-a pa sem tudi, da moram najprej jaz postati takšna prijateljica, da lahko privlačim to kar si želim. Ker najino prijateljstvo ni imelo temeljev zato sem sklenila, da ga prekinem
Pri tem primeru izražaš kaj si ozavestil-a, kaj si želiš v svojem življenju in kaj si sklenil-a. Torej osredotočenost je nate, na tvoje poglede in ne na okrivljanje druge osebe.

Primer 2: Boli me, da se tako obnašaš do mene. Ob tebi se ne počutim neprijetno ampak se počutim napadeno in takšnega obnašanja ne dovolim več. Če se le-to ponovi te bom…..(blokirala, zapustila ipd).
Takšen primer izražanja se uporabi, ko prejmeš neprijetne energetske, verbalne napade kar se lahko v teh dneh naredi. Osebi poveš kako se počutiš, česa ne dovoliš več in kaj boš storil-a, če se ponovi. Pomembno je tudi opazovati svoja čustva/strahove v tistem trenutku. Bodi usmerjen-a v dihanje in zavedna/zavedn svojih strahov. V primeru, da prejmeš od osebe, ki si ji izrazila bolečine ponovni napad, potem je tvoja naloga, da takoj storiš tisto kar si obljubil-a. V tem primeru, ki sem ga zapisala osebo blokiraš. Stoj za tistim kar rečeš in sedaj je to še posebej ključno saj lahko narediš takšnemu obnašanju, situacijam, ljudem, dogodkim konec za vedno.

Skratka primi priložnost za “roge” in “prečesaj” svoje dneve v tem tednu z zavedanjem. Kar jaz doživljam te dni je resnično globoko. Ni enostavno saj se soočam s strahovi na rokah in grlu, stopam naprej kjer nikoli nisem, prejela sem že verbalne napade in jih uspela ustaviti s pomočjo moje sestre in se postaviti zase ipd. Končno sem prišla do strahov za katere sem spoznala kako močno mi prikrivajo resnico. Držali so me v iluzijah, ki so mi pripeljali “napačne posameznike”. Moja naloga je bila prepoznati iluzijo in stopiti naprej tako kot sem ti opisala s primeri zgoraj.

Pogumno se izrazi saj te sonce podpira z njegovim sijom. Zemeljska energija saturna pa se lepo povezuje z Marsom. Kar ti daje prizemljenost, jasnost, energetsko podporo in notranjo moč! Na koncu tunela te čaka magičnost saj je ribica v kateri ta mesec komunikacijsko pljujemo znak magičnosti, ko ozdravimo iluzije, strahove in prenehamo bežati. Zatorej le pogumno.

Pusti komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja