Prejmi Zemljevid tvoje duše

Že od 120.00

Zemljevid duše te popelje v globino razumevanja sebe skozi različna področja tvojega življenja. Tvojo astrološko karto prepotujem skozi 12 astroloških hiš preko katerih spoznaš kako želi delovati tvoja duša, kako želi rasti, dozoreti in kaj se mora naučiti v tem življenju. Vsaka astrološka hiša zajema več področjih tvojega življenja naenkrat. Z opisom vseh dvanajst astroloških hiš spoznaš celotno delovanje tvoje duše, ki želi izraziti v tem življenju karakteristike vsakega astrološkega znaka posebej. Čeprav imamo vsi eden zunanji ter vzhajajoči astrološki znak, se v nas nahajajo karasteristike vseh preostalih astroloških znakov. Vsak astrološki znak se povezuje s specifičnim področjem življenja in nam pomaga izraziti ter napredovati našo dušo.

Spoznaš se z resničnim jazom kar ti pomaga razumeti zakaj določeno področje v življenju ni tako kot si želiš. Ko odkrijemo kako resnično naša duša želi delovati in kaj se želi naučiti, lahko lažje pristopamo k težavnim situacijam in jih tudi bolje razumemo.

Ravno tako se dotaknem telesa in ga povežem z astrološkimi znaki. Kar ti lahko pomaga povezati katero področje tvojega življenja vpliva na tvoje zdravje. Kot tudi kako se želi duša izraziti, da se ozdraviš težav. Za-to izoblikujem tudi zemljevid duše katerega primer najdeš na levi strani.

Ko izrazimo svojo dušo v popolnosti doživimo izpopolnjenost oz. osvoboditev od trpljenja.

Zemljevid tvoje duše vsebuje:
– slikovni prikaz tvoje duše skozi astrološke znake;
– avdio posnetek (mp3) z opisom tvoje duše v globino ter resnico;

Zemljevid tvoje duše pripravim: Suzana Trnovšek

Izpolni obrazec spodaj in prejmi Zemljevid tvoje duše v roku 10 dni.

Izpolni obrazec in prejmi Zemljevid tvoje duše

0.00

Vpiši svoje podatke

  • Skupaj: 0.00