Vlažilna krema z vrtnico za obraz za globoko vlaženje kože

39.90

  • 50ml
  • naravno in brez konzervansov
  • ročna in sproti izdelava

Izdelava: Suzana Trnovšek

Opis

– kožo globinsko, nežno vlaži na popolnoma naraven način

– nudi dvojni učinek hidracije s pomočjo vlažilnih olj in eteričnega olja vrtnice

– nudi tudi veliko hranilnost in oljno vlažilnost

– vzpodbudi kožo k samoaktivnosti kar prebudi naraven sijaj kože

– mehča še tako grobo, suho kožo

– vzpostavlja ravnovesje kože

– skrbi za elastičnost in prožno kožo

– umiri ter v popolnosti ustavi morebitne razdraženosti

– izjemen pozitiven učinek na občutljivo, tanko kožo

– pripomore k sijočemu videzu kože

 

Kako lahko vlažilna krema z vrtnico pomaga?

Vlažilna krema z vrtnico je posebna vlažilna krema posebej sestavljena iz popolnoma naravnih izdelkov izključno za vlaženje kože iz naravnih olj. Njena sestava globinsko hidrira z naravnimi sestavinami ter nudi najbolj nežno hranilnost. Je izjemno efektivna še za tako suho kožo in z redno uporabo vzpostavi ravnovesje. Koža postane naravno aktivna oz. prebujena z uporabo vlažilne kreme z vrtnico.

Primerna je za normalno, zelo suho, suho in občutljivo, suho in tanko kožo, suho in grobo kožo.

*Ravno tako je primerna za mešano kožo za katero priporočam poleg uporabo olja shan za nečisto kožo (vlažilno kremo z vrtnico nanesi na suhi predel, olje shan za nečisto kožo pa na masten predel).

 

Katere so sestavine?

Vlažilna krema je sestavljena iz 100% naravnih sestavin in brez konzervansov:

– Avokadovo olje

– Karitejevo maslo

– Kokosovo olje

– Eterično olje vrtnica

 

Kako je Vlažilna krema z vrtnico pomagala ostalim?

“Krema je na dotik zelo mehka in ima prijeten vonj po vrtnici. Že po nekajkratni uporabi je bila moja koža navlažena…srbečica je bila pozabljena.” Barbara

“Kremica je puhasta, voljna, svilnata in dišeča, pravi balzam za kožo. T”

“Vrhunska je, koža je vlažna cel dan, na otip je mehka, svilnata, niti malo me ne zateguje, skratka prečudovita, pa še ta vonj po vrtnicah…L.”

“Krema mi je zelo všeč – tako mehka in puhasta je. I.”

 

Kako uporabljati vlažilno kremo z vrtnico?

Suhi tip kože – Kremo nanesi na svoj obraz vsako jutro in večer na svoj obraz. Obraz je lahko tudi pred tem rahlo omokren z vodo (ni obvezno). Prični z manjšimi nanosi kreme na obraz in nato postopoma povečuj. Suha koža potrebuje večjo količino kreme, mešana koža po manjšo količino;

Kremo nanašaj s prsnimi blazinicami. Predvsem priporočam, da si jo nežno, s krožnimi gibi vmasiraš v kožo. Tam kjer so suhi predeli kožo, se zadržuj pri nanašanju in masiranju kože dlje časa. Tako bo koža prejela globinsko vlažilni vnos in bo do naslednjega dne postala mehkejša in bolj navlažena.

Mešani tip kože  – Nanesi vlažilno kemo na predele kjer je tvoja koža suha in nežno vmasiraj. Na ostale mastne predele kože pa se posluži olja shan za čisto kožo ali drugega namenskega obraznega olja shan.

 

Koristni nasveti, ki ti bodo pomagali pri globinskem vlaženju kože

Zaužij zadostno količino tekočine – Koža potrebuje tudi veliko notranjega vlaženja. Priporočam, da spiješ  najmanj 2 litra vode ali zeliščnega čaja na dan. Ob zaužitju tekočine, le-ta obišče najprej vse ostale organe preden pride do vlaženja kože. To pomeni, da ob zaužitju 1 litra vode na dan ali celo manj, tekočina niti ne pride do kože saj jo prej zmanjka. Kar pomeni, da koža ni prejela notranjega vlaženja.

Dobra navigacija ali zaužiješ dovolj tekočine na dan je, da preveriš svoj urin. V primeru, da je urin rumenkaste barve in/ali močnega vonja je znak dehidracije. Če je urin barve “limonade” pomeni, da je vlaženje telesa že večje, bolj zadovoljivo ampak za kožo še vseeno premalo. Ko urin postane “vodne barve” takrat je znak, da si zaužil-a dovolj tekočine, da jo prejme tudi tvoja koža. Naredi test: Naslednjih 30 dni zaužij vsaki dan vsaj 2 litra vode/čaja in opazuj čudežno preobrazbo vlažnosti kože na obrazu.

Čisti svojo kožo z olji – To je izjemen pristop, ki kožo poživi, navlaži in omehča. Najprej kožo splakni z mlačno vodo. Nato nanesi na svoj obraz mandljevo, avokadovo ali olje za nečisto kožo. Nato vzemi manjšo brisačko, zmoči pod vročo vodo, ožmi in nadeni na svoj obraz. Ko se brisačka ohladi (čez 15 sek), z brisačko nežno obriši svoj obraz. Nato ponovi postopek: zmoči, ožmi, nadeni na obraz in obriši svoj obraz.

Redno nanašaj obrazno masko – Nanesi na svoj obraz s čopičem rumenjak, ki ga pred tem dobro premešaš. Obrazno masko pusti na obrazu vsaj 20 min in nato speri z mlačno vodo in zaključi s splaknevanjem s hladno vodo. Nato nanesi tonik – priporočam tonik s kumino in jabolčnim kisom. Skuhaj si čaj iz kumine in ohlajenemu dodaš jabolčni kis (razmerja 1:1). Tonik si naneseš z vatno gobico in pusti, da se posuši na koži. Nato zaključi z nanosom vlažilne kreme z vrtnico. Obrazno masko nanašaj redno, vsaj 3x na teden za vidne rezultate.