Uranovo osvobajanje ter obilje – odkrij kje se želi zgoditi pri tebi

Že od 45.00

Odkrij na katerem področju tvojega življenja te želi Uran osvoboditi, ti prinesti obilje, darove, presenečenja in kaj te želi naučiti. Spoznaj se z dinamiko Uranove energije, kako bo plula pri tebi, na kakšen način te bo presenečala ter na kaj moraš biti pozoren/pozorna.

Uran je prebujevalec, ki nas lahko preseneti na različne načine. Dobro je, da smo nanj pripravljeni, da presenečenje ni slabo ampak, da znamo izzive Urana dobro spreobrniti v izjemne priložnosti. Zato se tudi spoznaj kje so lahko pritiski, na kakšen način in kakšna vrsta svobode se ti po pritisku ponuja.

S vpogledom v tvojo osebno astrološko karto se dodaknem pomembnih sporočil Urana kot tudi smernic, da dobiš jasen vpogled kaj Uran želi od tebe. Kot tudi, da si na njegove pritiske pripravljen-a. Izveš tudi kje te čaka izjemna svoboda, ki bo polno obilja, svobode, čutnosti ter luksuza!

Astrološki vpogled prejmeš tako, da izpolniš obrazec spodaj.

V tvojo astrološko karto pogledam: Suzana Trnovšek
Astrološki vpogled prejmeš v roku: 7 dni od prejema plačila

Izpolni obrazec

 
Avdio astrološko branje je personalizirano branje, ki ga posnamem v avdio obliki. Avdio posnetek prejmeš nato na svoj e-mail, ki si ga preneseš na svojo napravo. Prenos in shranjevanje je preprosto.
0.00

Vpiši svoje podatke

 
Tvoje podatke spodaj uporabim izključno samo za vpogled v tvojo osebno astrološko karto.
  • Skupaj: 0.00