Selected:

Spolne težave - Astrološka pomoč

Od 70.00 49.00

-30%

Spolne težave – Astrološka pomoč

Od 70.00 49.00

Vsaka spolna težava oz. neravnovesje je ozdravljivo, rešljivo ter nosi sporočilo. Suzana posamezniku s spolnim neravnovesjem ali paru s spolnimi težavami pomaga pri osvobajanju le te in preda sporočilo, ki ga par/posameznik mora-ta prejeti. Pri astrološki pomoči Suzana uporabi specializiranost za razkrivanje vzrokov skozi astrološko karto, njene bogate izkušnje spolnega neravnovesja in zdravljenja kot tudi rešitve, ki dokončno ozravijo težavo.

Suzana se posveti težavi v globino, predstavi rešitev, odvodi kako težavi pristopiti ter na preprost vendar globok način razširi obzorja težave. Kar pomeni, da z razumevanjem težave pride posameznik oz. prideta par do popolnoma drugačnega vpogleda problematike – zaradi česar sam proces zdravljenja težave postane lažji, razumljiv ter manj mučen.

Neizmerno sem vam hvaležna za vse nasvete in branje moje astrološke karte. V začetnem delu ste se z besedami očitno dotaknili mojih globokih bolečin, saj so solze kar privrele na lica. Kmalu me je energija in zvok vašega glasu tako pomiril in dajal izjemno prijetne občutke. . Verjetno lahko posnetek še večkrat poslusam, saj bi ga zelela poslušati se enkrat skupaj s partnerjem, da bo razumel, da ni on kriv, da nimam želje po spolnem odnosu in da mi bo pomagal ozdraviti vse kar leži globoko v meni. Hvala vam še enkrat za vse – izjemni ste. Špela

Najprej bi omenil, da že čutim izboljšave za moji težavi. Žiga

V astrološko karto pogleda: Suzana Trnovšek
Astrološka pomoč, vodenje, branje in učenje: Suzana Trnovšek
Astrološko pomoč bo na vašem e-mailu v roku: 10 dni od dneva prejema plačila

Prejmi-ta astrološko pomoč

0.00
0.00

Vpišite svoje podatke

Podatki partnerja/partnerke

  • Skupaj: 0.00
Zapri menu
×
×

Cart