Skype svetovanje s Suzano

Že od 100.00

Skype svetovanje: Suzana Trnovšek

Preko Skype svetovanja stopiš/stopita v stik z mano v živo. Prednost Skype svetovanja je ta, da mi lahko postaviš/postavita dodatna vprašanja med samim svetovanjem in prejmeta odgovore nemudoma.

K svetovanju pristopim vedno s pomočjo branja tvoje/vajine osebne astrološke karte. Med svetovanjem karto odprem ter pričnem z odkrivanjem problematike. Na takšen način vedno pridem težavi do dna. Predvsem odkrijem kaj se v globini dogaja, kako je težava nastala, kje se nahaja koren, od kod izvira ter kaj sporoča. Tako dobim vpogled v koren zaradi česar te/vaju lahko odvodim ter popeljem do rešitev. Vsa odkritja delim s tabo, da postaneš/postaneta zaveden/zavedna svoje težave.

Med branjem astrološke karte se hkrati povežem tudi z višjimi energijami, ki mi predajo vse kar je za ta trenutek potrebno, da izveš / izveta. Z drugimi besedami, med svetovanjem kanaliziram.

Nato ti podam praktične rešitve, nasvete, vaje, s katerimi pričneš/pričneta zdraviti težavo iz tvoje notranjosti, torej iz korena.

Namen svetovanja je priti do odkritja in resnice zakaj se soočaš/soočata s težavo ter KAKO jo dokončno razrešiti zato, da se lahko osvobodiš/osvobodita. Preko svetovanja prejmeš/prejmeta vse vaje ter praktične nasvete, da se lahko postopoma težava ozdravi. Skype svetovanje nudi vodenje, kanaliziranje, praktične rešitev in globinski vpogled v problematiko, ki ti/vama lahko odpre oči ter tudi zavedanje, da se za vsako težavo nahaja vedno rešitev.

Kako do Skype svetovanja z mano?

Najprej izpolniš/izpolnita podatke spodaj. Nato izvedeš/izvedeta nakup. V roku 24 ur od prejetega plačila prejmeš/prejmeta od mene več datumov, ki so na voljo za svetovanje. Izberi-ta tisti dan ter uro, ki ti/vama najbolj ustreza. Svetovanja so v jutranjih, popoldanskih kot tudi v večernih urah. Na dogovorjeni dan in uro te/vaju pokličem. Priporočam tudi, da pred svetovanjem preveriš/preverita ali video kamera ter zvočniki delujejo nemoteno svetovanje. Če pa Skype programa še nimaš/nimata, si ga lahko preneseš/preneseta na svoj računalnik TUKAJ.

0.00

Izpolni obrazec za Skype svetovanje

Vpiši svoje podatke

  • Skupaj: 0.00
Kategorija: