Selected:

Prejmi načrt zdravljenja na tvojem domu

Od 550.00

Prejmi načrt zdravljenja na tvojem domu

Od 550.00

Prejmi osebni načrt zdravljenja za tvojo bolezen ali kakršno koli drugo težavo na tvojem domu! Obiščem te osebno in ti pomagam priti tvoji težavi DO DNA z mojo analitičnostjo, astrološkim branjem, dobrim razkrivanjem skritih informacij in nevidno sposobnostjo, ki se imenuje KANALIZIRANJE!

Kaj osebni načrt zdravljenja vsebuje?

1. Astrološko pomoč (45 min )
preko katere odidem v globino tvoje težave/bolezni! Tvoji težavi pridem DO DNA s pomočjo TVOJE OSEBNE ASTROLOŠKE KARTE! Težavo razkrijem iz globine, odkrijem njen vzrok ter podam razumevanje!

2. Vodenje in učenje (30 – 45 min)
NAUČIM in ODVODIM TE kako aktiviraš zdravljenje tvoje težave!

3. Personaliziran načrt zdravljenja – koledar v pdf obliki
Po zaključenem svetovanju na tvojem domu, nato IZDELAM doma NAČRT ZDRAVLJENJA v obliki KOLEDARJA! Načrt zdravljenja je izdelan na podlagi informacij ter razumevanja tvoje težave in ima PERSONALIZIRANO NOTO z vsemi vsakodnevnimi navodili ter opomniki, KI JIH JE ZA USPEŠNO ZDRAVLJENJE potrebno upoštevati! Načrt zdravljenja prejmeš v pdf obliki na tvoj e-mail naslov V ROKU 7 DNI po obisku na tvojem domu!

***Dodatno – Energijsko zdravljenje
Dodatna možnost je izbira tudi energijskega zdravljenja, ki ga izvaja moja sestra Karmen Trnovšek. Pri tem gre za MOČNO, INTENZIVNO TER GLOBINSKO zdravljenje z višjimi energijami. Karmen izvaja zdravljenje na tvojem telesu 10-40 min. Koliko dolgo je zdravljenje, je odvisno od tega koliko ga potrebuješ. Čas zdravljenja določijo višje energije, ki jim Karmen prisluhne ter upošteva! Energijsko zdravljenje aktivira močno zdravljenje čustvenih bolečin, ki traja še naslednje dni!

*MOJ NAČRT ZDRAVLJENJA PONUDI ŽIVLJENJSKO SPREMEMBO
Zdravljenje težave/trpljenja od znotraj se lotim zelo temeljito.

Načrt zdravljenja prejmeš tako, da izpolniš svoje podatke spodaj, dodaš v košarico ter zaključiš nakup. Ob pretem plačilu pošljem e-mail z razpoložljivimi termini.

Na domu te obiščem: Suzana Trnovšek
Ob izbiri energijskega zdravljenja pa se mi pridruži: Karmen Trnovšek

Izpolni obrazec in prejmi mojo osebno pomoč na domu

0.00
Energijsko zdravljenje izvede Karmen ob koncu svetovanja z mano! Tako lahko po njeni terapiji tudi počivaš in se v miru prepustiš zdravljenju od znotraj.
0.00

Vpiši svoje podatke

  • Skupaj: 0.00
Zapri menu
×
×

Cart