Povečuj zavedanje z zdravilno meditacijo

25.00

Naslov meditacije, ki povečuje zavedanje: Odpiranje in uravnavanje čaker
Avtor in vodenje: Suzana Trnovšek
Čas trajanja: 40 min 10 sec
Takojšen prenos: mp3 (enostaven in takojšen prenos na tvojo napravo – telefon, računalnik, tablica…)

Pri meditaciji te korak za korakom, od začetka do konca odvodim skozi pravilno meditiranje, ki povečuje tvoje zavedanje in pospeši sam proces osvobajanja od trpljenja.

Meditacija vsebuje poleg mojega vodenja, zdravilno glasbo, ki uspešno opravlja svoje delo tudi, če se težko med meditiranjem skoncentriraš. Skozi redno meditiranje pričneš bolje spoznavati svojo notranjost, čutiti sebe, povečuješ svoje zavedanje ter se podaš na globinsko zdravilno pot, ki pride kakršnemu koli trpljenju do konca.

Pri meditiranju ne potrebuješ predznanja meditiranja saj sem na vsakem koraku skozi glasovno vodenje ob tebi. Pomembno je, da si pri meditiranju konstanten/konstantna, reden/redna in da se predaš notranjemu zdravilnemu procesu, ki poskrbi, da tokrat dokončno ozdraviš korene svojega trpljenja – ne glede na to kakšno je trpljenje in kako veliko je.

Kako meditacija deluje nate, na tvoje življenje in kaj se med samim meditiranjem dogaja, najdeš podrobnejši opis spodaj.

Želim ti prijetno povečevanje svojega zavedanja skozi meditiranje.

 

Zdravilna meditacija “Odpiranje in uravnavanje čaker” deluje na globinskem ravenu in gre pri zdravljenju do konca našemu trpljenju. Zdravilna meditacija ponudi zdravljenje iz globin kar pomeni, da pospeši povečevanje zavedanja, odide nemudoma v zdravljenje naših čustvenih bolečin in z vso intenzivnostjo pomaga osvobajati od trpljenja. Namesto več desetletij osvobajanja od trpljenja ima meditacija moč, da se osvobodimo v popolnosti od celotnega trpljenja v enem desetletju, če smo pri meditiranju konstantni ter redni.

Z meditiranjem na zdravilno meditacijo povečamo intenzivnost zdravljenja na čustvenem ravenu, psihološkem, fizičnem kot tudi zunanjem. Prava meditacija vedno zdravi kar pomeni, da poskrbi za ozdravljenje korenske vzorce in se dotakne tudi tistih najbolj skritih, karmičnih trpljenj do katerih ne-bi mogli seči brez meditiranja. Takšna karmična trpljenja pa v nas vedno povzročajo najtežje bolezni in največje zidove življenja.

Meditacija “Odpiranje in uravnavanje čaker” nam ponudi odprta vrata, da se osvobodimo vsega trpljenja, se zlijemo v neskončno ljubezen, notranji mir, odkrijemo pravega sebe (svoje bistvo) v popolnosti in se odpremo svojemu poslanstvu.

Če si želiš svobodo od trpljenja ali od bolezni potem je meditacija tisto obvezno vsakodnevno orodje, ki ga je potrebno vzeti v svoje roke resno. Brez meditacije lahko leta in leta tavamo v trpljenju, čakamo na čudeže in le-ti ne bodo prišli brez vstopanja v notranjost. Zdravilna meditacija  pa z intenzivnostjo povečuje naše zavedanje in nas prične osvobajati od vsega trpljenja saj ima moč izpuliti naše korenske bolečine, ki so izvor trpljenja in bolezni.