Povečuj zavedanje s prizemljevanjem

25.00

Avdio učenje: Suzana Trnovšek
Čas trajanja: 24 min 25 sec
Takojšen prenos: mp3

Avdio učenje vsebuje korak za korakom vodenje, ki te nauči kako aktivirati povečevanje svojega zavedanja skozi prizemljevanje. Posnetek vsebuje dve vaji, ki sta razdeljeni na prizemljevanje v notranjem prostoru in nato zunaj v naravi. Pri prvi vaji te odvodim od samega začetka prizemljevanja do konca. Kar pomeni, da se med poslušanjem avdio posnetka prizemljujeva skupaj. Druga vaja pa vsebuje podaljšek prve vaje s pomembnimi navodili ter nasveti, da je lahko prizemljevanje v naravi pravilno ter učinkovito opravljeno.

V posnetku ti podam tudi različne nasvete, ki ti pomagajo vajo izvajati učinkovito ter jo še bolje razumeti. Naučim te zliti se z občutenjem te vaje zato, da ne le vajo opravljaš robotsko ampak, da le ta postane globoko uživanje med njenim izvajanjem.

Kako prizemljevanje deluje nate, na energetskem ravenu, na tvoje življenje pa najdeš podrobnejši opis spodaj.

Želim ti prijetno povečevanje svojega zavedanja (svetlobe) skozi prizemljevanje.

 

Prizemljevanje je temelj našega življenja saj se nahaja na predelu nog od katerega je odvisno delovanje našega bistva. Prizemljuje se ne le naša zemeljska čakra ampak vsaki del bistva (tudi vse ostale čakre). Zato so določeni občutki in vibracije med samim prizemljevanjem občutni tudi na drugih delih telesa.

Redno prizemljevanje ti bo ponudilo jasen ter stabilen vpogled v svoja nezavedna dejanja, misli, čustva in vzorce ter ti posledično podalo možnost, da se s svojo prizemljeno stabilnostjo ločiš od njih ter zakoreniniš v svoje bistvo. Vsaki večji prizemljeni izpuljen bolečinski koren pa predstavi tudi vidno zunanjo spremembo.

S prizemljevanjem povečuješ svoje zavedanje na sledeči način:

  1. Najprej prizemljevanje aktivira zdravljenje na predelih našega energijskega polja v notranjosti telesa kjer potrebujemo prizemljitev. Veliko naših čustvenih bolečin je iluzijskih kot tudi iluzijski so naši vpogledi kdo v resnici smo. Vse iluzijsko pride sedaj v ospredje, v jasnost s pomočjo povečevanje zavedanja skozi prizemljevanje;
  2. Naše bistvo mora biti prizemljeno zato, da lahko na zaveden način živimo na Zemlji. Zato prizemljevanje zdravi vse rane, ki nas odzemljijo;
  3. Ko se čustvene rane v nas, ki nas odzemljijo ozdravijo, se zavedanje kot tudi prizemljenost povečata. Občutek zavedanja sebe, svojega telesa in stabilnosti se okrepi.
  4. Vso prizemljevanje pa občuti tudi telo, ki doživlja zdravilni prerod in zdravljenje;

Vse fizične spremembe pa so možne z prizemljitvijo svojega bistva. Vaja povečevanje zavedanja skozi prizemljevanje počne prav to, ustvarja prizemljevanje našega bistva, nas postavi v zavedno življenje in manifestira fizični ter zunanji prerod skupaj z ostalimi vajami, ki povečujejo zavedanje.